nanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не вярвах, че е възможно моето Пунто да бие BMW 316 компакт
Collapse
X
-
Dandi написа:Не се учудвайте толкос Пунтото му дават 0-100 за 12 секунди ана БМВ-то 12.3И все пак след втора БМВ-то трябва да дръпне деИначе бмв-тата са си бавни Вървят малко, харчат много, струват много и им е скапа подръжката Ама всичко се компенсира с красота
Коментар
-
нас балушите с 10-15 годишните бмв-та,на цената на 3 фиат-а да се заблуждаваме че караме някакви си там коли...[/quote]ако я караме така давай да сравняваме-колко струва едно ламборгини,ферари,порше,ягуар,бентли,ролс ройс , а колко струва твойта кошница дет сигурно варви на мазутЧовека дет е писал поста се радва, че е бил бмв, тва не се случва секи ден и тоз форум е да се споделя,а не да се убижда ме!Drive or Die!
Коментар
-
///MPower написа:Dandi написа:Не се учудвайте толкос Пунтото му дават 0-100 за 12 секунди ана БМВ-то 12.3И все пак след втора БМВ-то трябва да дръпне деИначе бмв-тата са си бавни Вървят малко, харчат много, струват много и им е скапа подръжката Ама всичко се компенсира с красотаSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
///MPower кажи ми само едно БМВ дето върви за кубиците си и конете с "обикновените" коли(не само италианските).Пример:Дали Е36 320I шестакът върви колкото която и да е 150 коньова кола - НЕ! Щото е куц кон като сички БМВ-та. Или пък 325I -192, една Вектра А със 2.5 мотора ще го сцепи(меко казано) Така че, чети си там БМВ форума и се радвай на бързата си и скъпа кола
Коментар
-
Dikata_BG написа:///MPower написа:Dandi написа:Не се учудвайте толкос Пунтото му дават 0-100 за 12 секунди ана БМВ-то 12.3И все пак след втора БМВ-то трябва да дръпне деИначе бмв-тата са си бавни Вървят малко, харчат много, струват много и им е скапа подръжката Ама всичко се компенсира с красота
Коментар
-
[img=http://img268.imageshack.us/img268/4311/asdcld.th.jpg]аз няма да говоря повече.кво виждът очите ми в най-великия форум на планетата,извинявам се,в цялата вселена...
Коментар
-
Имаше един ром (да е по възпитано) който караше простовутото БМВ 3-та серия и на вратите имаше големи лепенки,на които пишеше "MpoVer" , така че поздрав за тебе MpoВере.И пъро се научи да пишеш,недей "...ми чи" използвай препинателни значи.Относно твоята заблуда за "сток италианско боклуче и М-ка" не се притеснявай има сток Абарт.А и не нужно да е абарт - с кое БМВ трябва да се сравнява 5 и 7 дето по 2 тона или онея смешните тройки,които са 100 и няколко коня или някоя тройка под 100.И не забравяй че порасналите ладажйии карата голф 3 ,а порасналите голфаджии карат бмв 3.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
///MPower или там къфто си,кажи ми ние влизаме ли в вашия форум да ви казваме колко са гадни и ефтини колите ви ? И да представи си вашата подръжка на беемвеееетаааатааа е много по-голяма от тази на фиатите.Сего не казвам че ФИАТ е най-великата марка.Но замисли се.318,316 са ви eдни от най-куците модели.И определено алфа 145 и 146 е много по-красива от вашите 318 и други там темподобни издухани баварки дето ги купувате по 6-7 хилки !Ето ти и поздрав http://vbox7.com/play:ef592244Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
///MPower написа:Dandi написа:Не се учудвайте толкос Пунтото му дават 0-100 за 12 секунди ана БМВ-то 12.3И все пак след втора БМВ-то трябва да дръпне деИначе бмв-тата са си бавни Вървят малко, харчат много, струват много и им е скапа подръжката Ама всичко се компенсира с красотаVTS 16V
Коментар
-
beboka11 написа:относно стартовете в този форум,да ти с 1.4, елабе пиле в софиа ,ина4е само може да говорите ,един ела в тунела в7.30 друг ела в стара загора,пуснал съм тема за голф уж бавен а един неиска да излезе с бързото hjt в СОФИАex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар