Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не вярвах, че е възможно моето Пунто да бие BMW 316 компакт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nanio написа:
    Хм.. много съмнителна ми се струва
    и на мен
    БРАВОТА НА ЧАСТИ
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...901&highlight=
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=54754

Коментар

Dandi написа:
      Не се учудвайте толкос Пунтото му дават 0-100 за 12 секунди ана БМВ-то 12.3И все пак след втора БМВ-то трябва да дръпне деИначе бмв-тата са си бавни Вървят малко, харчат много, струват много и им е скапа подръжката Ама всичко се компенсира с красота
      И кво викаш пич ... бмв-тата били скъпи със скъпа поддръжка,харчат много и немогат да вървят ... е няма толкова заблуден като теб ... ти наистина ли мислиш,че тези бавнооборотни,балонообразни кошници са по добри от великата марка бмв ... мдаааа ... зема и аз да си купя фиат пундо,опа обърках се ... пунто май беше великата кола...закво ми е тва бмв ... интересно ми е защо когато падате от бмв-тата не казвате а като се драпнете с някое издъхнало вече бмв,чак пускате тема "разцепих бмв"..а още по интересно е че винаги се дарпате със сток бмв-та а вашите пипнати ... я се замисли със пипнато бмв срещу сток пунто кво праим ... а я още по добре се замисли дали можете да извадите сток кола като нашите М-ки?мдаааааа...и аз така си помислих..никога..защо не пуснете най-бързото ви стоково италянско боклуче срещу някоя м-ка?ама разбирасе .... тоя па кво говори ... откаде да извадим такава сток кола ?! еми да ... нямате такива ... мноооооооого по долен клас сте от БМВ!!!Затова като нямате пари за бмв-та карайте си пунтотата мислете си че вашите коли са по-здрави,по-бързи и ни оставете нас балушите с 10-15 годишните бмв-та,на цената на 3 фиат-а да се заблуждаваме че караме някакви си там коли...

Коментар

нас балушите с 10-15 годишните бмв-та,на цената на 3 фиат-а да се заблуждаваме че караме някакви си там коли...[/quote]ако я караме така давай да сравняваме-колко струва едно ламборгини,ферари,порше,ягуар,бентли,ролс ройс , а колко струва твойта кошница дет сигурно варви на мазутЧовека дет е писал поста се радва, че е бил бмв, тва не се случва секи ден и тоз форум е да се споделя,а не да се убижда ме!
        Drive or Die!

Коментар

///MPower написа:
          Dandi написа:
          Не се учудвайте толкос Пунтото му дават 0-100 за 12 секунди ана БМВ-то 12.3И все пак след втора БМВ-то трябва да дръпне деИначе бмв-тата са си бавни Вървят малко, харчат много, струват много и им е скапа подръжката Ама всичко се компенсира с красота
          И кво викаш пич ... бмв-тата били скъпи със скъпа поддръжка,харчат много и немогат да вървят ... е няма толкова заблуден като теб ... ти наистина ли мислиш,че тези бавнооборотни,балонообразни кошници са по добри от великата марка бмв ... мдаааа ... зема и аз да си купя фиат пундо,опа обърках се ... пунто май беше великата кола...закво ми е тва бмв ... интересно ми е защо когато падате от бмв-тата не казвате а като се драпнете с някое издъхнало вече бмв,чак пускате тема "разцепих бмв"..а още по интересно е че винаги се дарпате със сток бмв-та а вашите пипнати ... я се замисли със пипнато бмв срещу сток пунто кво праим ... а я още по добре се замисли дали можете да извадите сток кола като нашите М-ки?мдаааааа...и аз така си помислих..никога..защо не пуснете най-бързото ви стоково италянско боклуче срещу някоя м-ка?ама разбирасе .... тоя па кво говори ... откаде да извадим такава сток кола ?! еми да ... нямате такива ... мноооооооого по долен клас сте от БМВ!!!Затова като нямате пари за бмв-та карайте си пунтотата мислете си че вашите коли са по-здрави,по-бързи и ни оставете нас балушите с 10-15 годишните бмв-та,на цената на 3 фиат-а да се заблуждаваме че караме някакви си там коли...
          Мммм само аз се сещам за много коли от Италия които могат да бият вашите Мки от Германия ако си малко по хитър няма да влезеш повече тук а ако си и умен ще покажеш на ония бебок ддето с 2,5 бензин се плаши от моята алфа 1,4 сток мотор.А колкото по темата надявам се колегата наистина да е бил това БМВ ((Бутилка Минирална Вода) по възможност с живи роднини)
          Subaru B9 tribeca 3.0
          Peugeot 307 04
          Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
          Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

///MPower кажи ми само едно БМВ дето върви за кубиците си и конете с "обикновените" коли(не само италианските).Пример:Дали Е36 320I шестакът върви колкото която и да е 150 коньова кола - НЕ! Щото е куц кон като сички БМВ-та. Или пък 325I -192, една Вектра А със 2.5 мотора ще го сцепи(меко казано) Така че, чети си там БМВ форума и се радвай на бързата си и скъпа кола

Коментар

не нападайте колега, той не е виновен, че е жертва на съвременния маркетинг!
              Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
              Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Dikata_BG написа:
                ///MPower написа:
                Dandi написа:
                Мммм само аз се сещам за много коли от Италия които могат да бият вашите Мки от Германия ако си малко по хитър няма да влезеш повече тук а ако си и умен ще покажеш на ония бебок ддето с 2,5 бензин се плаши от моята алфа 1,4 сток мотор.А колкото по темата надявам се колегата наистина да е бил това БМВ ((Бутилка Минирална Вода) по възможност с живи роднини)
                ми чи как няма да се плашат от твоята сток алфа 1.4 ве брат.тя толкова грозна че й баба ми дето има пердета на очите ше получи удар кат я види.иначе може и да го дръпнеш бмв-то 2.5,ако половината му цилиндри не функционират и кара на метан,оцет,олио или там което и да е измикярско гориво.а ти братче колко пъти в седмицата сменяш съединител на тая алфичка я кажи ся....ааа :mhihi: "колега"-mihail.nikolov21,твойто браво,пунто или там къвто балон караш,се равнява на ферари,ламборгини,мазерати,няма проблем че н ибиеш сичките баварчета,ама малко ме съмнява да върви толкова тая кола...а извинявам се вие имате едно там кво бешшеее...браво пиня фарина дизайн,начи сте по големи от ферари.та говорихме си за стоков фиат,а не за ферари,ламборгини и сякви тем подобни летящи чиний.айте тогава и аз вадя скрития коз от ръкава-МАКЛАРЪН Ф1.ако някои от вас не знаят двигателя на тая машина е БМВ,и кво прайм с фераритата в тоя случай,ама тва е друга тема,нека не се отклоняваме...айде кажете ся за ваще разпадащи се стоковици,щото аз не съм виждъл кола с по меки калници от фиат пунто,така лекичко кът валне вънка и калниците и капаците на пунтажа са вече все едно бити от градушка...слушам ви,вие сте... :mhihi:

Коментар

[img=http://img268.imageshack.us/img268/4311/asdcld.th.jpg]аз няма да говоря повече.кво виждът очите ми в най-великия форум на планетата,извинявам се,в цялата вселена...

Коментар

Имаше един ром (да е по възпитано) който караше простовутото БМВ 3-та серия и на вратите имаше големи лепенки,на които пишеше "MpoVer" , така че поздрав за тебе MpoВере.И пъро се научи да пишеш,недей "...ми чи" използвай препинателни значи.Относно твоята заблуда за "сток италианско боклуче и М-ка" не се притеснявай има сток Абарт.А и не нужно да е абарт - с кое БМВ трябва да се сравнява 5 и 7 дето по 2 тона или онея смешните тройки,които са 100 и няколко коня или някоя тройка под 100.И не забравяй че порасналите ладажйии карата голф 3 ,а порасналите голфаджии карат бмв 3.
                    Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

///MPower или там къфто си,кажи ми ние влизаме ли в вашия форум да ви казваме колко са гадни и ефтини колите ви ? И да представи си вашата подръжка на беемвеееетаааатааа е много по-голяма от тази на фиатите.Сего не казвам че ФИАТ е най-великата марка.Но замисли се.318,316 са ви eдни от най-куците модели.И определено алфа 145 и 146 е много по-красива от вашите 318 и други там темподобни издухани баварки дето ги купувате по 6-7 хилки !Ето ти и поздрав http://vbox7.com/play:ef592244
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

///MPower написа:
                        Dandi написа:
                        Опитваш се да спориш с човек който има и хубава кола гаража ( е 46 320и ) и бърза ( сахо ВТС ) а това което съ мнаписъл си самата истина
                        VTS 16V

Коментар

И като има е46 и VTS, дай да му чукнем 2 яйца,а? Още с първото мнение и почна да плюе и обижда, а ние тряа си мълчим щот кара БМВ. Фиат не е най-добрата кола в никакъв случай ама и БМВ не е по-различна. П.П. ///Mpower - не ми отговори на въпроса който ти зададох в предния пост

Коментар

относно стартовете в този форум,да ти с 1.4, елабе пиле в софиа ,ина4е само може да говорите ,един ела в тунела в7.30 друг ела в стара загора,пуснал съм тема за голф уж бавен а един неиска да излезе с бързото hjt в СОФИА
                            бмв форевар м5

Коментар

beboka11 написа:
                              относно стартовете в този форум,да ти с 1.4, елабе пиле в софиа ,ина4е само може да говорите ,един ела в тунела в7.30 друг ела в стара загора,пуснал съм тема за голф уж бавен а един неиска да излезе с бързото hjt в СОФИА
                              колко пъти ти писах на тебе да искарам купето с голфа ми кажи ??????? НИТО ВЕДНЪЖ НЕ МИ ОТГ ДА ДОБРЕ ИЛИ НЕ ИСКАМ ДА СЕ ПУСНА СъС КУПЕ !?!?!?!?!?!?!?
                              ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                              Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                              Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

ама от ВАРНА си бе пич
                                бмв форевар м5

Коментар

Working...
                                X