Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не вярвах, че е възможно моето Пунто да бие BMW 316 компакт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Незнам, ама тез БМВ-та (визирам 316 компакт), май не вървят много много, защото братовчед ми с Рено Меган Коч 1.6 90 коня си го дръпна едно такова бмв-енце без да си дава много зор (бях в Реното и много се изкефих!)
    Fiat Bravo 80 16V

Коментар

Няма значение вече спирам да чета коментарите
      Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
      Alfa Romeo 146 1.9 JTD
      Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
      Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

Владимир Митков Стоянов написа:
        Няма значение вече спирам да чета коментарите
        Не има значение апък и на един сфетофар баща ми дръпна с пунтото (1.2) едно БМВ 316 на 2ра скорост вярно че разстоянието беше малко но на 2ра го дръпна между другото дърпането стана защото баща ми без да иска пресече пътя на ония от БМВ-то и ония пич са ядоса и като светна светофара са дърпаха нещо като гонка ние бягахме :D ама избягахме на 2-ра пунтака дигна 60 дърпа иначе когато му трябва
        Собствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
        PuntoManiac ;]

Коментар

не бе стана ми много интересно как колегата Lestat прецени че бмвто е 1.8 сигурно има кристална топка или умее да хварля на боб
          Alfa Romeo 146 1.9 JTD
          Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
          Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

Владимир Митков Стоянов написа:
            не бе стана ми много интересно как колегата Lestat прецени че бмвто е 1.8 сигурно има кристална топка или умее да хварля на боб
            ами да ти кажа зависи от коя година е ? от коя е ?
            Собствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
            PuntoManiac ;]

Коментар

оффф аз съм в грешка... гледам темата и обсъждам вече 318 а то е 316 ... както и да е ... еми браво, че си го дръпнал...

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
              ex:Opel Kadett 1.3
              ex:Fiat 125p
              ex:Москвич 412

Коментар

Колеги,килограмите килограмите играят в случая много важна роля.Пунто-то е около 850кг,докато БМВ-то е около 1200кг ,така че разлика от почти 30кс може да се компенсира и то точно при старт от място.То нагоре се е видяло че повечето коне си казват думата.Важното е че си му натрил носа и си го приземил където трябва,че общо взето тея фърчат в небесата
                Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Такова пунто до 3-та бие 316 от всякъде - факт.Ако някой с 316 се съмнява да се пробва.

Коментар

БМВ 316 се е "бавна баба"! Само емблемата напомня, че трябва за е бърз автомобил! Тоя двигател изобщо защо го монтират на тези коли!

Коментар

PuntoManiac написа:
                      ...на 2-ра пунтака дигна 60 ...
                      Това хвалиш ли се или Чинкуечентото на втора вдигаше 80, нагоре не сме го пробвали, пунтото ми на 98км/ч се включва ограничителя на оборотите... 1.2 8 клапана 60к.с. ...

Коментар

Точно такова 1.2 карах, е, 4 врати sx.Последно бях наказал пасат 2.0 FSi просто защото на 400м не се развърта толкова, сигурен съм че преди неговата 3-та аз съм на 5-а.Какви ли не коли съм минавал с него, защото на старт е супер. Естествено до 100, от там нататък няма много.За 1.6 бмв съм сигурен че го биеш, защото купето му си е тежко, двигателчето - слабо. За да върви си се кара в обороти.1.2 75 В града си е оса, който го е карал твърди, че си се движи като 1.6 90. 1.6 101 на БМВ е като 1.2 80 на Браво. Купето му е голямо. За град си е.Пробвай с по-големи коли в града, леле как се дразнят че кола за 3 бона ги минава! Особено малка!
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Знам колега аз из софия по светофарите много често ги резвам разни гъзета с "бързи" коли за по20000 хиляди и направо си изяждат ноктите и си намразват колите
                          Alfa Romeo 146 1.9 JTD
                          Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
                          Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

blagun написа:
                            Баси 105 коня падат от 75
                            брао колегаот тея 105 кона,половината сигурно са на па6а а другите в яслата
                            Drive or Die!

Коментар

абе аз за 7 старта бих такова бмв 6 пъти и то с 1 кола.мноо странно.но иначе браво на колегата.
                              fiat bravo 1.6 16v gt
                              fiat marea 1.9 8v jtd
                              fiat punto 1.7 td
                              fiat marea 1.6 16v

Коментар

PuntoManiac написа:
                                ахахахах срам за БМВ-то :D ама на колко разстояние се дърпахте ?
                                на 3 метра
                                Вече карам разумно!

Коментар

Working...
                                X