Незнам, ама тез БМВ-та (визирам 316 компакт), май не вървят много много, защото братовчед ми с Рено Меган Коч 1.6 90 коня си го дръпна едно такова бмв-енце без да си дава много зор (бях в Реното и много се изкефих!)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не вярвах, че е възможно моето Пунто да бие BMW 316 компакт
Collapse
X
-
Владимир Митков Стоянов написа:Няма значение вече спирам да чета коментаритеСобствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
PuntoManiac ;]
Коментар
-
Владимир Митков Стоянов написа:не бе стана ми много интересно как колегата Lestat прецени че бмвто е 1.8 сигурно има кристална топка или умее да хварля на бобСобствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
PuntoManiac ;]
Коментар
-
Колеги,килограмите килограмите играят в случая много важна роля.Пунто-то е около 850кг,докато БМВ-то е около 1200кг ,така че разлика от почти 30кс може да се компенсира и то точно при старт от място.То нагоре се е видяло че повечето коне си казват думата.Важното е че си му натрил носа и си го приземил където трябва,че общо взето тея фърчат в небесатаPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Точно такова 1.2 карах, е, 4 врати sx.Последно бях наказал пасат 2.0 FSi просто защото на 400м не се развърта толкова, сигурен съм че преди неговата 3-та аз съм на 5-а.Какви ли не коли съм минавал с него, защото на старт е супер. Естествено до 100, от там нататък няма много.За 1.6 бмв съм сигурен че го биеш, защото купето му си е тежко, двигателчето - слабо. За да върви си се кара в обороти.1.2 75 В града си е оса, който го е карал твърди, че си се движи като 1.6 90. 1.6 101 на БМВ е като 1.2 80 на Браво. Купето му е голямо. За град си е.Пробвай с по-големи коли в града, леле как се дразнят че кола за 3 бона ги минава! Особено малка!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар