не аз superfiat я качи ние сме комшии
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не вярвах, че е възможно моето Пунто да бие BMW 316 компакт
Collapse
X
-
Хайде хората с "6-те цигуларя" да напуснат форума на ФИАТ!!! Никой никога по никакъв повод не е влизал и започвал подобна тема в БМВ форума, дори мисля и че сериозните колеги от БМВ форума биха заклеймили подобно отношение към която и да е марка П.С. Кофти е като с кола за 3-4 хиляди лева "тупнеш" баварец за 15-20 хил. лева, ама такъв е живота - няма как винаги да си N1
Коментар
-
по темата.аз скоро се дръпнах с такова бмв и казвам ти че пунто 1.2 не може да го спъне.първите 4 старта бебока карашеше бравото и му зе от 4 4 старта.после аз се пуснах и от 3 старта му взех 2.не са кой знае какво ама не става с 1.2fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
///MPower написа:Tie,нещо май,се опитваш да ми заповядаш а ?!Ще напусна форума когато пожелая!!!И не бъди сигурен,че в нашия форум не са влизали,колеги от другите форуми!Па ако искаш влез в нашия форум...те ще ти сипат там с големия черпакA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
///MPower написа:Tie,нещо май,се опитваш да ми заповядаш а ?!Ще напусна форума когато пожелая!!!И не бъди сигурен,че в нашия форум не са влизали,колеги от другите форуми!Па ако искаш влез в нашия форум...те ще ти сипат там с големия черпакFiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
mnpenchev
-
Слушай пич - 1-во никой не ТИ заповядва ТИ лично да напуснеш, 2-ро дръж се сполучливо и с уважение към потребителите на дадения форум и 3-то няколко пъти съм посещавал БМВ форума и въобще не съм останал с впечатлението че подобно поведение на превъзбудени "ентусиасти" с 320-ки и пр. се толерира там, така че не ми се прави на вървежен "кой с какво щял да ми сипе...." Не съм се обърнал по този начин, още по-малко пък към ТЕБ лично
Коментар
-
mnpenchev
-
Tie написа:Хайде хората с "6-те цигуларя" да напуснат форума на ФИАТ!!! Никой никога по никакъв повод не е влизал и започвал подобна тема в БМВ форума, дори мисля и че сериозните колеги от БМВ форума биха заклеймили подобно отношение към която и да е марка П.С. Кофти е като с кола за 3-4 хиляди лева "тупнеш" баварец за 15-20 хил. лева, ама такъв е живота - няма как винаги да си N1
Коментар
-
нещо
Колега с Бмвто,що не си караш Охлюва-те баварците малко приличат на охлюв,а и са бързи като тях,звучиш като хлапак който се хвали колко е як баща му.Стой си при ваште форуми и не дразни колегите.Бах ти и куците охлюви са тия баварки,виж ако си с 745-340коня може би ще имаш самочувствие.Marea HLX 147ps
Коментар
-
Re: нещо
Gofi написа:Колега с Бмвто,що не си караш Охлюва-те баварците малко приличат на охлюв,а и са бързи като тях,звучиш като хлапак който се хвали колко е як баща му.Стой си при ваште форуми и не дразни колегите.Бах ти и куците охлюви са тия баварки,виж ако си с 745-340коня може би ще имаш самочувствие.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар