Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не вярвах, че е възможно моето Пунто да бие BMW 316 компакт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

не аз superfiat я качи ние сме комшии
    бмв форевар м5

Коментар

Хайде хората с "6-те цигуларя" да напуснат форума на ФИАТ!!! Никой никога по никакъв повод не е влизал и започвал подобна тема в БМВ форума, дори мисля и че сериозните колеги от БМВ форума биха заклеймили подобно отношение към която и да е марка П.С. Кофти е като с кола за 3-4 хиляди лева "тупнеш" баварец за 15-20 хил. лева, ама такъв е живота - няма как винаги да си N1

Коментар

Ей великия двигател на BMW във McLaren F1, ама нещо много пуши ... да не е дизел?
        Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
        Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

по темата.аз скоро се дръпнах с такова бмв и казвам ти че пунто 1.2 не може да го спъне.първите 4 старта бебока карашеше бравото и му зе от 4 4 старта.после аз се пуснах и от 3 старта му взех 2.не са кой знае какво ама не става с 1.2
          fiat bravo 1.6 16v gt
          fiat marea 1.9 8v jtd
          fiat punto 1.7 td
          fiat marea 1.6 16v

Коментар

Tie,нещо май,се опитваш да ми заповядаш а ?!Ще напусна форума когато пожелая!!!И не бъди сигурен,че в нашия форум не са влизали,колеги от другите форуми!Па ако искаш влез в нашия форум...те ще ти сипат там с големия черпак

Коментар

///MPower написа:
              Tie,нещо май,се опитваш да ми заповядаш а ?!Ще напусна форума когато пожелая!!!И не бъди сигурен,че в нашия форум не са влизали,колеги от другите форуми!Па ако искаш влез в нашия форум...те ще ти сипат там с големия черпак
              Добре де. Аз съм влизал във вашият форум. Не е толкова зле, колкото казваш.Дори преди време, когато беше хакнат Алфа форума, при вас имаше доста хубава тема със "съболезнования"!Не е толкова сектантско, както е в Ауди форума да речем.Всеки си има право на избор и навсякъде има както готини хора, така и келеши.Аз само да питам, все говориш за качество, цена и т.н.Аз искам да си купя Ланча Тезис вместо БМВ 5-ца, въпреки, че цената на Ланчата не е по-ниска от на БМВ-то.Това какво означава? Като автомобил, като марка, като народност?
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

///MPower написа:
                Ха ама ти си от Пловдив колега,гледай го тоя как е паркирал да зарежда!
                Прикачени файлове
                Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Я каква интересна тема, някви бутилки минерална вода се мъчат да прелеят

Коментар

Колеги сега се сетих... едно приятелче търси фиат стило.някой от форума да продава?между другото не са лоши.

Коментар

Слушай пич - 1-во никой не ТИ заповядва ТИ лично да напуснеш, 2-ро дръж се сполучливо и с уважение към потребителите на дадения форум и 3-то няколко пъти съм посещавал БМВ форума и въобще не съм останал с впечатлението че подобно поведение на превъзбудени "ентусиасти" с 320-ки и пр. се толерира там, така че не ми се прави на вървежен "кой с какво щял да ми сипе...." Не съм се обърнал по този начин, още по-малко пък към ТЕБ лично

Коментар

///MPower изкарайте няква баварка до 150 коня от Бургас да я премеря с мойта кочинка.

Коментар

Tie написа:
                          Хайде хората с "6-те цигуларя" да напуснат форума на ФИАТ!!! Никой никога по никакъв повод не е влизал и започвал подобна тема в БМВ форума, дори мисля и че сериозните колеги от БМВ форума биха заклеймили подобно отношение към която и да е марка П.С. Кофти е като с кола за 3-4 хиляди лева "тупнеш" баварец за 15-20 хил. лева, ама такъв е живота - няма как винаги да си N1
                          "Да напуснат,форума на ФИАТ!!!".Тъп ли си или на такъв се правиш ?И разбира се,че няма да ти каже никой нищо в нашия форум!Влез и напиши,че фиат е по-добрата марка,да видиш кво става Другия път ще има официално предупреждениеМодераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

mnpenchev написа:
                            ///MPower изкарайте няква баварка до 150 коня от Бургас да я премеря с мойта кочинка.
                            Колега "mnpenchev" влез в нашия форум и попитай,навити ще има

Коментар

нещо

Колега с Бмвто,що не си караш Охлюва-те баварците малко приличат на охлюв,а и са бързи като тях,звучиш като хлапак който се хвали колко е як баща му.Стой си при ваште форуми и не дразни колегите.Бах ти и куците охлюви са тия баварки,виж ако си с 745-340коня може би ще имаш самочувствие.
                              Marea HLX 147ps

Коментар

Re: нещо

Gofi написа:
                                Колега с Бмвто,що не си караш Охлюва-те баварците малко приличат на охлюв,а и са бързи като тях,звучиш като хлапак който се хвали колко е як баща му.Стой си при ваште форуми и не дразни колегите.Бах ти и куците охлюви са тия баварки,виж ако си с 745-340коня може би ще имаш самочувствие.
                                Ти ли си следващия,който твърди,че бмв-тата са бавни ?!Много заблудени има в тоя форум мноооооооого.Ако бмв-тата са охлюви незнам фиат какви са :D :D :D :D :D Като гледам в подписа ти,караш фиат мария 147 коня :D :D Горд ли си с тая кочина ?! Аз колкото се опитвам да спазвам поведение,все някой ще ми се нахвърли...Нещо лошо ли има,че карам "куц кон-охлюв" ? И да знаеш,че това,което карам аз е достойно за уважение пред твоята каруца!Интересно ми е,че някой като изкара по мощна кола идва за сверка в нашия форум!Като един колега с Алфа преди няколко дни ...Едвали някой,иска да свери вървежа на колата си с твоята супер мега хипер вървежна мария!И май сте останали с убеждение,че карам както вие казвате "320-ка"(все едно да кажа аз 1.3-ка за някоя от вашите :D :D ),колата ми е доста по мощна(неискам да прозвучи като хвалба!!!)

Коментар

Working...
                                X