Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не вярвах, че е възможно моето Пунто да бие BMW 316 компакт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колкото и да се драчите някой имат едни предпочитания а други имат съвсем различни ....... човек сам си преценява за каква кола да си даде парите и това !
    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Нисък клас , висок клас , глупости на търкалета , дори да съм от високия клас БМВ няма да карам , ако е немска то ще бъде ауди , но проблема е че няма да е немска ще бъде италианка от висок клас например някое красиво Мазерати
      forza la FIAT
      http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
        Нисък клас , висок клас , глупости на търкалета , дори да съм от високия клас БМВ няма да карам , ако е немска то ще бъде ауди , но проблема е че няма да е немска ще бъде италианка от висок клас например някое красиво Мазерати
        "Гладна кокошка просо санува"- народна мъдрост Edit: Освен ако не удариш джакпота от тотото
        SEAT Leon Cupra 300
        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
          bravosx 1,6 16v написа:
          "Гладна кокошка просо санува"- народна мъдрост Edit: Освен ако не удариш джакпота от тотото
          Мисълта ми беше че заговориха за нисък и висок клас , та аз казвам че дори и от високия клас да съм все италианка ще бъде няма да е БМВ
          forza la FIAT
          http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

Комплексарщина брат ... Ние,ще си караме куците бмв-та,тарикатите да карат фиат-ите.Колегата "insert" не трябваше,чак толкова да ги засягаш ...Сигурно им се е преплакало вече :D :D :D :D

Коментар

///MPower написа:
              Комплексарщина брат ... Ние,ще си караме куците бмв-та,тарикатите да карат фиат-ите.Колегата "insert" не трябваше,чак толкова да ги засягаш ...Сигурно им се е преплакало вече :D :D :D :D
              Теб ако те прави колата тарикат недей да мислиш,че при всички е така! Водите доста безсмилен спор помеждудругото!
              Fiat Coupe 2.0 16V turbo

Коментар

///MPower написа:
                Колега ,не наричай комплексари хора ,които не познаваш... Това ,че някой си мисли ,че кара самолет за 3000 лева ,не прави и другите хора такива!!!Аз карам Типо ’89 и си мисля скоро да не го сменям ,не защото нямам възможност ,а защото още няма кола ,която да ме грабне така както една италианка (т.е. ще го сменя пак за италианка!)!Далчее съм от мисълта ,че Фиат е идеалната кола ,и колкото и да Ви се иска и БМВ не е такава...Сега няма да говорим за нови модели за по 100 000 лева ,че и повече ,защото едва ли има лоша кола за тези пари (че и за по-малко)...БМВ е една от автомобилните марки ,които харесвам ,не защото имат скъпи модели или бързи ,а защото си имат традиции ,така както си имат и Фиат ,и да ми кажете ,че Фиат не е кола е леко казано смешно!!!Ако погледнеш реално на нещата вече няма смисъл да говорим глупости по темата ,понеже винаги има хора ,които си знаят една и съща песен...И винаги ще има хора ,които говорят неща ,които са чули от приятел на сестра му на щерката на братовчеда на мъжа й...Това ,че някои хора си купуват кола с разбирането си (може би прехвърлено им от роднини и по-стари приятели) от предо 25-30 години ,не означава ,че колите са със същото качество!!!Поздрави ,Симеон!!!
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

колега Uox недей да говориш ти за 320 ванос,вчера те питах дали искаш дасе пуснеш с едно такова с твойто бързо HGT, иначе били бавни што неискаш тогава
                  бмв форевар м5

Коментар

Щот съм шубе, нали ти казах

Коментар

Аз също съм на мнението на VooDoo. Съседът ми има Е46 318. Разменяли сме си ги няколко пъти за по няколко дни. Както и да го въртяхме, аз му накъсвам задника с Мареата. Даже той призна, че моята се кара по-леко. Педалите и управлението са "по-леки", спирачките са по-добри и още куп неща... Има едно НО обаче. Когато карам BMW-то усещането е по-различно... Явно има защо тази кола да струва три пъти колкото моята.Винаги обаче ще си остана фен и ще карам италиански автомобили. Колкото и да не им се иска на някои, италианците знаят как се прави кола.Обръщам се към колегите, които влезнаха в пререкание. Спрете се. Нека се държим културно и да спазваме добрият тон!edit:Бебо, айде ти да не се намесваш.Тук всички треперим от beboka11 power
                      Alfa 159 SW 2.4 Ti
                      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma,как данесе намесвам,като съм имал почти всички коли от средния клас ,най недоволен съм от ланчиа 1.6 турбо делта ИТАЛИАНЕЦ
                        бмв форевар м5

Коментар

beboka11 написа:
                          gamma,как данесе намесвам,като съм имал почти всички коли от средния клас ,най недоволен съм от ланчиа 1.6 турбо делта ИТАЛИАНЕЦ
                          Тоз’ па намьери за к’о ’а са изкажи...Мола т’са...Нье намьесвай Делта ,точно нея нидьей...
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Ма и той са изцепи ...........
                            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
                              Ма и той са изцепи ...........
                              И аз това имах впредвид...Тази кола има повече история ,отколкото всички коли негови коли взето заедно!!!

Коментар

да вървеше но и много се чупи много
                                бмв форевар м5

Коментар

Working...
                                X