flex87 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не вярвах, че е възможно моето Пунто да бие BMW 316 компакт
Collapse
X
-
///MPower-е, БМВ-то по принцип е само за дрифт (и то от 320 нагоре, щото на другите им е трудно да се завъртят ) , то просто за друго не става Та както стана въпрос за 2-литровия шестак - кво ми го хвалиш бре, звука му не е нищо особено. На много 4-цилиндрови коли звука е доста по-добър, не върви ни на късо, ни на дълго, харчи като луд. Кое му е доброто не можах да разбера. Тва, че е БМВ и струва един чувал пари П.П. Виж 320D е съвсем друго нещо, даже мога да кажа, че печките вървят повече от бензинките, без М-ките разбира се!
Коментар
-
Uox написа:И като има е46 и VTS, дай да му чукнем 2 яйца,а? Още с първото мнение и почна да плюе и обижда, а ние тряа си мълчим щот кара БМВ. Фиат не е най-добрата кола в никакъв случай ама и БМВ не е по-различна. П.П. ///Mpower - не ми отговори на въпроса който ти зададох в предния постVTS 16V
Коментар
-
VooDoo написа:flex87 написа:първо нали бмв-то е холигана на пътя,кво стана второ най-капризната кола и чуплива кола,трето почти всички с бмв-та са пораснали голфаджи, 150 коня 6 цилиндъра на 320 много куц кон пък за 520 да не говора само М-серията им върви до някъде докато не се срешнат с AMG или RS на Ауди просто няма кво да говорим повече сравняваш ми бмв-тата които струват в пъти повече от фиатовете,а същевременно бмв-то е винаги в страничното огледало изоставащо и харчещо безбожноОбичам те на пернишки---->>>>Влазяй у ГОУФУУ
Коментар
-
Dandi написа:Uox написа:И като има е46 и VTS, дай да му чукнем 2 яйца,а? Още с първото мнение и почна да плюе и обижда, а ние тряа си мълчим щот кара БМВ. Фиат не е най-добрата кола в никакъв случай ама и БМВ не е по-различна. П.П. ///Mpower - не ми отговори на въпроса който ти зададох в предния пост
Коментар
-
beboka11 написа:относно стартовете в този форум,да ти с 1.4, елабе пиле в софиа ,ина4е само може да говорите ,един ела в тунела в7.30 друг ела в стара загора,пуснал съм тема за голф уж бавен а един неиска да излезе с бързото hjt в СОФИАSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
извинявам се за предния пост но пишех от телефона.така .. по въпроса че 320ките не вървяли-аз не съм съгласен с вас!а па камоли някой дето се изказа че и на дълго не вървяли..чудно ми е че мерцедеси на дълго едвам смогват след 200 а вие ми говорите,че не вървяли...може би фиат-а след 200 е по добър а .. Имам въпрос към всички вас : Колко от вас са притежавали читави е36-ци 320-ки ? малко ме самнява и 1 да има ...да ви разкажа и една случка от снощи : на сфетофара едно пунто или браво не знам вие ще кажате .. та зе да брамчи там моя човек сваля джама и вика с къв мотор е 1.9 ли ?И турбо гъзара : не ... 1.9 тд!След което моя човек погледна секундите на сфетофара и каза дано да ти е здрав блока ... И познайте какво стана ... дърто бмв-77ма-78ма,със 1.6 мотор направо му скъса шортите ... е какво да говора повече ?! казах ви,че явно сте уцелвали на издъхнали бмв-та(признавам че и такива има).ако човека е от форума ви,нека да разкаже и той!до колегата UOX - Колега,316,318,320,323,325,328 сичките могат да се въртят !!!!!!!!при това стокови! моля не говорете без да знаете !и казах без голословни мнения аргументирайте се малко ... чак зехте да ставате смешни...П.П. вече взех да се убеждавам,че фиат е по добра марка .... въпреки,че това само вашия форум го знае ... можеби трябва да пусна темата в нашия форум та да се засрамите че карате ФИАТ ..........тука направо ми доказахте,че бмв нее хулигана на пътя :D можеби искате фиат да е хулигана .. еми нестава пичове :D Според мен щом на баварчетата им е дадено това име явно има защо,а вие с какво се славите ?
Коментар
-
Princo написа:///MPower или там къфто си,кажи ми ние влизаме ли в вашия форум да ви казваме колко са гадни и ефтини колите ви ? И да представи си вашата подръжка на беемвеееетаааатааа е много по-голяма от тази на фиатите.Сего не казвам че ФИАТ е най-великата марка.Но замисли се.318,316 са ви eдни от най-куците модели.И определено алфа 145 и 146 е много по-красива от вашите 318 и други там темподобни издухани баварки дето ги купувате по 6-7 хилки !Ето ти и поздрав http://vbox7.com/play:ef592244Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар