Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не вярвах, че е възможно моето Пунто да бие BMW 316 компакт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

beboka11 написа:
    ама от ВАРНА си бе пич
    Можеше да кажиш че това ти е проблема разтоянието да беши казал щях да дойда и на няколко пъти го написах че ще дойда ако се навиеш щото имам и при кого да устана ....... мн хора се навиха да се пуснат с тебе ти нищо не каза ..... ако не бях катастрофирал тежко ..... бих дошъл да се пусним сега ще има изказваниа от рода ’ така ще кажиш’ ........ ама който ма е карал за гонка не съм отказвал а ако не вярваш за катастрофата ми питай във срещи за варна за жултото купе дето се блусна на магистралата ако искаш и снимки мога да ти покажа !
    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

по принцип несъм видял ,а на тези които неса от софиа,кво даим отговарям много са малко тези които ште доидат до софиа,
      бмв форевар м5

Коментар

Еми да ама се пак се намират и такива ....... както и да е вече е свършило !!!! извинявам се на колегата за спама !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

е ок един от 1000
          бмв форевар м5

Коментар

beboka11 написа:
            относно стартовете в този форум,да ти с 1.4, елабе пиле в софиа ,ина4е само може да говорите ,един ела в тунела в7.30 друг ела в стара загора,пуснал съм тема за голф уж бавен а един неиска да излезе с бързото hjt в СОФИА
            Как пък запомни само шегата за 7:30 на тунела?!?На директните ми оферти преди това още чакам отговор!Никога няма да ти откажа да се дръпнем (дори и сега) ама нещо нямам конкретна оферта от твоя страна!
            Fiat Coupe 2.0 16V turbo

Коментар

сега неможе,штото голфа е в младост но иначе може,нали си турбак
              бмв форевар м5

Коментар

Остави тоя Голф,дай с бързото БМВ!Когато ти решиш,пишеш ми един ден предварително и готово.
                Fiat Coupe 2.0 16V turbo

Коментар

те вървят на равно
                  бмв форевар м5

Коментар

Както си решиш!Аз съм от Обеля обикновенно си правим стартове по пътя за Волуяк,казваш кога и къде да се срещнем и си готов!Ще чакам!
                    Fiat Coupe 2.0 16V turbo

Коментар

ок
                      бмв форевар м5

Коментар

Хах Миленчо кфо се връзваш Брат не се хаби чесно
                        Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

............Писането на кирилица е задължително в този форум.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

"BMW"- Ultimate Driving Machine. По-точно от това не мога да го кажа.
                            SEAT Leon Cupra 300
                            Triumph Street Triple 765 R

Коментар

///MPower написа:
                              bati barzite fiat-i ... pi4ove vii mai mnogo ste gledali burzi i qrostni a ? taq va6ta marka ne stiga 4e sa bavni,4yplivi ami i osven za drag za drygo mai ne stavat a ? mai nemojete da praite donuti,driftove burnout?e pa to stiga ot to4ka "A" do to4ka "B" i 4at pat nqkoq drupka ... tva e kolata ...FIAT..a otnosno pi4a koito me pita za6to nikoe bmw 2-ka motor ne varvi kolkoto drygite 150 konq ma6ini-ili ne6to ot sorta : pi4 kato porasne6 6te razbere6 za6to ne samo konete opredelqt!spored dali kilogramite igraqt nqkva rolq ? ami .... 150 konq sre6ty 150 konq :D :D :D ili pyk iska6 da mi kaje6 4e na bmw motorite ne sa po dobri ot va6te li ? to kato se zamislq imate li ne6to po dobro ot na bmw ama aide ... bez obidi pove4e ..drazni me tova 4e neiskate da si priznaete istinata!bmw e po dobrata marka.ako nqkoi kaje 4e nee iskam argumenti puk moje i da me obedi
                              първо нали бмв-то е холигана на пътя,кво стана второ най-капризната кола и чуплива кола,трето почти всички с бмв-та са пораснали голфаджи, 150 коня 6 цилиндъра на 320 много куц кон пък за 520 да не говора само М-серията им върви до някъде докато не се срешнат с AMG или RS на Ауди просто няма кво да говорим повече сравняваш ми бмв-тата които струват в пъти повече от фиатовете,а същевременно бмв-то е винаги в страничното огледало изоставащо и харчещо безбожно
                              Обичам те на пернишки---->>>>Влазяй у ГОУФУУ

Коментар

flex87 ти каква кола имаш,и коятие
                                бмв форевар м5

Коментар

Working...
                                X