mpower,не искам да се заяждам ,нито да те обиждам.Няма смисъл да гледам клипове на баварки от по 3-4 хиляди кубика.Особено драгаджийки.Ясно е,че вървят.С много кубици и цилиндри е лесно.Имаше някъде клип една Делта как приземи много лошо някакъв Брабус. И не съм убеден,че 316 бие "на дълго"(много неточно понятие) Браво 1,6.Къде го бие и с какво-на магистрала,на планински път.Или 316 с нормално окачване и задно предаване е по-стабилно в завоите от Браво с предно предаване.
Сигурно е червеното Интеграле 16в на унгарците от DCS Tuning - ако е то, има доста клипчета и наказва доста по-силни "уж" коли Ама се пуска и на затворени трасета и там е интересна доста
Ред Сторм,не съм превърженик на стабилните коли :D :D :D Преди 10 мин.,за пореден път се убедих,че настрани е по интересно :D :D :D Иначе по въпроса за "на дълго" имам предвид магистрала.И далеч съм от мисълта че 316,318 са кой знай колко вървежни коли. П.П. В някой от предните постове,ви попитах,ако някой колега продава фиат стило,да свирка,че имам един познат,който много ги харесва,и немога и немога да го убеда да си вземе бмв :D :D :D Иначе му харесва как върви настрани ама пусти страх :D :D :D
Мдаааа точно москвич карам :D :D :D Кофи,ти къде се напъваш ве?Май,не си наясно бмв колко награди са спечелили за двигател а ?!Ама иначе говорите,че били охлюви :D :D Никога фиат няма да стигне БМВ,Мерцедес и Ауди!В това може да бъдете сигурни!И приятелю не съм по цял ден на компютара,за да ти отговоря веднага.Атанас 71 - Имам кола и е мнооооооооого по добра от твоята!Ред сторм - надявам се,че знаеш,че и килограмите имат значение!103кс. вс. 103кс. :D :D :D Все пак са доста по леки,но това не прече на дълго да ви скъса шортите.П.П. Към модераторския екип : Защо имам предупреждение?Защото изказвам мнението си ли?Или ще кажете,заради обиди.Я погледнете и постовете на колегите,дали и те се държат подобаващо?!?!?!А имат ли предупреждения ?! Това лично ли да го приемам?!
Ей майна,пожелавам ти безпроблемно шофиране,карай като хората и няма да те боли главата,оставям те с всичките награди на бмв на останалите колеги. това от мен
Ред сторм - надявам се,че знаеш,че и килограмите имат значение!103кс. вс. 103кс. :D :D :D Все пак са доста по леки,но това не прече на дълго да ви скъса шортите.
Евалла ти правя за последните постове... Пускал съм се с 316 компакт на една писта край Пазарджик (Пищигово) ,няма 402 метра ,но става за чешене на краста...Та ,резултата беше в моя полза...не го бих с много ,да не кажа ,че ако пича си караше по-сериозно можеше и да ме бие...Имах предвид ,че моето Типо е 1.6 DOHC 90 h.p. без катализатор и крайно спортно гърне(държа да подчертая - не от тези ревящите )Мисълта ми беше друга ,че при такива коли си оказва влияние най-вече човекът зад волана и чак тогава въртящи моменти и така на татъка...ПП:Каква кола караш ,колега ,ако не е тайна ,че ми стана много интересно...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Ред сторм - надявам се,че знаеш,че и килограмите имат значение!103кс. вс. 103кс. :D :D :D Все пак са доста по леки,но това не прече на дълго да ви скъса шортите.
Евалла ти правя за последните постове... Пускал съм се с 316 компакт на една писта край Пазарджик (Пищигово) ,няма 402 метра ,но става за чешене на краста...Та ,резултата беше в моя полза...не го бих с много ,да не кажа ,че ако пича си караше по-сериозно можеше и да ме бие...Имах предвид ,че моето Типо е 1.6 DOHC 90 h.p. без катализатор и крайно спортно гърне(държа да подчертая - не от тези ревящите )Мисълта ми беше друга ,че при такива коли си оказва влияние най-вече човекът зад волана и чак тогава въртящи моменти и така на татъка...ПП:Каква кола караш ,колега ,ако не е тайна ,че ми стана много интересно...
Мдаааа точно москвич карам :D :D :D Кофи,ти къде се напъваш ве?Май,не си наясно бмв колко награди са спечелили за двигател а ?!Ама иначе говорите,че били охлюви :D :D Никога фиат няма да стигне БМВ,Мерцедес и Ауди!В това може да бъдете сигурни!И приятелю не съм по цял ден на компютара,за да ти отговоря веднага.Атанас 71 - Имам кола и е мнооооооооого по добра от твоята!Ред сторм - надявам се,че знаеш,че и килограмите имат значение!103кс. вс. 103кс. :D :D :D Все пак са доста по леки,но това не прече на дълго да ви скъса шортите.П.П. Към модераторския екип : Защо имам предупреждение?Защото изказвам мнението си ли?Или ще кажете,заради обиди.Я погледнете и постовете на колегите,дали и те се държат подобаващо?!?!?!А имат ли предупреждения ?! Това лично ли да го приемам?!
Ето тук и килограмите нямат значение http://vbox7.com/play:ef592244 , двете коли са равни по килограми Но конските сили на БМВ-то са с 12к.с. повече , но това няма значение да нацепя мнооооооооого по-добрата кола ли каза Другия път ще го опъна на бензин , защото на газ леко се озорих , само две коли разлика на 400м. Позьора с БМВ-то си тръгна ревешката и следващата неделя ми дойде с една 320-ка да се пъне срещу Мареата , резил голям . Беше освиркан че скача на кола 103к.с. със кола 150к.с. но имаше представител от Фиат с Браво 1.8 16V GT та му разказа играта Нестават за драг щото били със задно така казаха разбирачи около пистата , аз не "разбирам"
Извинявам се за изказването,но на хора като колегата Атанас71 аз казвам "Тъп и упорит"!Ти май ще се пръснеш от густо,че си бил най-слабия мотор на бмв? :D :D :D
Ти май ще се пръснеш от густо,че си бил най-слабия мотор на бмв? :D :D :D
Говорим за мотори/автомобили с еднаква кубатура/килограми Другите не ги намесваме в случая.Сами казахте, че силата на BMW е в големите двигатели. При бръмчалките обаче Honda и Fiat нямат равни (с малки изключение).
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Извинявам се за изказването,но на хора като колегата Атанас71 аз казвам "Тъп и упорит"!Ти май ще се пръснеш от густо,че си бил най-слабия мотор на бмв? :D :D :D
Ти защо обиждаш , кой ти дава право . С това си изказване показа на всички ни що за човек си
Коментар