Е то до към 95-та се правеха истинските коли де
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не вярвах, че е възможно моето Пунто да бие BMW 316 компакт
Collapse
X
-
mpower,не искам да се заяждам ,нито да те обиждам.Няма смисъл да гледам клипове на баварки от по 3-4 хиляди кубика.Особено драгаджийки.Ясно е,че вървят.С много кубици и цилиндри е лесно.Имаше някъде клип една Делта как приземи много лошо някакъв Брабус. И не съм убеден,че 316 бие "на дълго"(много неточно понятие) Браво 1,6.Къде го бие и с какво-на магистрала,на планински път.Или 316 с нормално окачване и задно предаване е по-стабилно в завоите от Браво с предно предаване.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Ред Сторм,не съм превърженик на стабилните коли :D :D :D Преди 10 мин.,за пореден път се убедих,че настрани е по интересно :D :D :D Иначе по въпроса за "на дълго" имам предвид магистрала.И далеч съм от мисълта че 316,318 са кой знай колко вървежни коли. П.П. В някой от предните постове,ви попитах,ако някой колега продава фиат стило,да свирка,че имам един познат,който много ги харесва,и немога и немога да го убеда да си вземе бмв :D :D :D Иначе му харесва как върви настрани ама пусти страх :D :D :D
Коментар
-
нещо
///MPower написа:Мдаааа точно москвич карам :D :D :D Кофи,ти къде се напъваш ве?Май,не си наясно бмв колко награди са спечелили за двигател а ?!Ама иначе говорите,че били охлюви :D :D Никога фиат няма да стигне БМВ,Мерцедес и Ауди!В това може да бъдете сигурни!И приятелю не съм по цял ден на компютара,за да ти отговоря веднага.Атанас 71 - Имам кола и е мнооооооооого по добра от твоята!Ред сторм - надявам се,че знаеш,че и килограмите имат значение!103кс. вс. 103кс. :D :D :D Все пак са доста по леки,но това не прече на дълго да ви скъса шортите.П.П. Към модераторския екип : Защо имам предупреждение?Защото изказвам мнението си ли?Или ще кажете,заради обиди.Я погледнете и постовете на колегите,дали и те се държат подобаващо?!?!?!А имат ли предупреждения ?! Това лично ли да го приемам?!Marea HLX 147ps
Коментар
-
///MPower написа:Ред сторм - надявам се,че знаеш,че и килограмите имат значение!103кс. вс. 103кс. :D :D :D Все пак са доста по леки,но това не прече на дълго да ви скъса шортите.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
нещо
Predatorsi написа:///MPower написа:Ред сторм - надявам се,че знаеш,че и килограмите имат значение!103кс. вс. 103кс. :D :D :D Все пак са доста по леки,но това не прече на дълго да ви скъса шортите.Marea HLX 147ps
Коментар
-
///MPower написа:Мдаааа точно москвич карам :D :D :D Кофи,ти къде се напъваш ве?Май,не си наясно бмв колко награди са спечелили за двигател а ?!Ама иначе говорите,че били охлюви :D :D Никога фиат няма да стигне БМВ,Мерцедес и Ауди!В това може да бъдете сигурни!И приятелю не съм по цял ден на компютара,за да ти отговоря веднага.Атанас 71 - Имам кола и е мнооооооооого по добра от твоята!Ред сторм - надявам се,че знаеш,че и килограмите имат значение!103кс. вс. 103кс. :D :D :D Все пак са доста по леки,но това не прече на дълго да ви скъса шортите.П.П. Към модераторския екип : Защо имам предупреждение?Защото изказвам мнението си ли?Или ще кажете,заради обиди.Я погледнете и постовете на колегите,дали и те се държат подобаващо?!?!?!А имат ли предупреждения ?! Това лично ли да го приемам?!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
///MPower написа:Ти май ще се пръснеш от густо,че си бил най-слабия мотор на бмв? :D :D :DAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
///MPower написа:Извинявам се за изказването,но на хора като колегата Атанас71 аз казвам "Тъп и упорит"!Ти май ще се пръснеш от густо,че си бил най-слабия мотор на бмв? :D :D :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар