Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не вярвах, че е възможно моето Пунто да бие BMW 316 компакт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е то до към 95-та се правеха истинските коли де

Коментар

mpower,не искам да се заяждам ,нито да те обиждам.Няма смисъл да гледам клипове на баварки от по 3-4 хиляди кубика.Особено драгаджийки.Ясно е,че вървят.С много кубици и цилиндри е лесно.Имаше някъде клип една Делта как приземи много лошо някакъв Брабус. И не съм убеден,че 316 бие "на дълго"(много неточно понятие) Браво 1,6.Къде го бие и с какво-на магистрала,на планински път.Или 316 с нормално окачване и задно предаване е по-стабилно в завоите от Браво с предно предаване.
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Сигурно е червеното Интеграле 16в на унгарците от DCS Tuning - ако е то, има доста клипчета и наказва доста по-силни "уж" коли Ама се пуска и на затворени трасета и там е интересна доста

Коментар

и аз ги изгледах сичките с тая dcs lancia integrale, направо МАЧКА0.02 sec по-бавно от hayabusa
          Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
          Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Ред Сторм,не съм превърженик на стабилните коли :D :D :D Преди 10 мин.,за пореден път се убедих,че настрани е по интересно :D :D :D Иначе по въпроса за "на дълго" имам предвид магистрала.И далеч съм от мисълта че 316,318 са кой знай колко вървежни коли. П.П. В някой от предните постове,ви попитах,ако някой колега продава фиат стило,да свирка,че имам един познат,който много ги харесва,и немога и немога да го убеда да си вземе бмв :D :D :D Иначе му харесва как върви настрани ама пусти страх :D :D :D

Коментар

нещо

///MPower написа:
              Мдаааа точно москвич карам :D :D :D Кофи,ти къде се напъваш ве?Май,не си наясно бмв колко награди са спечелили за двигател а ?!Ама иначе говорите,че били охлюви :D :D Никога фиат няма да стигне БМВ,Мерцедес и Ауди!В това може да бъдете сигурни!И приятелю не съм по цял ден на компютара,за да ти отговоря веднага.Атанас 71 - Имам кола и е мнооооооооого по добра от твоята!Ред сторм - надявам се,че знаеш,че и килограмите имат значение!103кс. вс. 103кс. :D :D :D Все пак са доста по леки,но това не прече на дълго да ви скъса шортите.П.П. Към модераторския екип : Защо имам предупреждение?Защото изказвам мнението си ли?Или ще кажете,заради обиди.Я погледнете и постовете на колегите,дали и те се държат подобаващо?!?!?!А имат ли предупреждения ?! Това лично ли да го приемам?!
              Ей майна,пожелавам ти безпроблемно шофиране,карай като хората и няма да те боли главата,оставям те с всичките награди на бмв на останалите колеги. това от мен
              Marea HLX 147ps

Коментар

///MPower написа:
                Ред сторм - надявам се,че знаеш,че и килограмите имат значение!103кс. вс. 103кс. :D :D :D Все пак са доста по леки,но това не прече на дълго да ви скъса шортите.
                Евалла ти правя за последните постове... Пускал съм се с 316 компакт на една писта край Пазарджик (Пищигово) ,няма 402 метра ,но става за чешене на краста...Та ,резултата беше в моя полза...не го бих с много ,да не кажа ,че ако пича си караше по-сериозно можеше и да ме бие...Имах предвид ,че моето Типо е 1.6 DOHC 90 h.p. без катализатор и крайно спортно гърне(държа да подчертая - не от тези ревящите )Мисълта ми беше друга ,че при такива коли си оказва влияние най-вече човекът зад волана и чак тогава въртящи моменти и така на татъка...ПП:Каква кола караш ,колега ,ако не е тайна ,че ми стана много интересно...
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

нещо

Predatorsi написа:
                  ///MPower написа:
                  Ред сторм - надявам се,че знаеш,че и килограмите имат значение!103кс. вс. 103кс. :D :D :D Все пак са доста по леки,но това не прече на дълго да ви скъса шортите.
                  Евалла ти правя за последните постове... Пускал съм се с 316 компакт на една писта край Пазарджик (Пищигово) ,няма 402 метра ,но става за чешене на краста...Та ,резултата беше в моя полза...не го бих с много ,да не кажа ,че ако пича си караше по-сериозно можеше и да ме бие...Имах предвид ,че моето Типо е 1.6 DOHC 90 h.p. без катализатор и крайно спортно гърне(държа да подчертая - не от тези ревящите )Мисълта ми беше друга ,че при такива коли си оказва влияние най-вече човекът зад волана и чак тогава въртящи моменти и така на татъка...ПП:Каква кола караш ,колега ,ако не е тайна ,че ми стана много интересно...
                  Как каква,с много награди както е писал
                  Marea HLX 147ps

Коментар

///MPower написа:
                    Мдаааа точно москвич карам :D :D :D Кофи,ти къде се напъваш ве?Май,не си наясно бмв колко награди са спечелили за двигател а ?!Ама иначе говорите,че били охлюви :D :D Никога фиат няма да стигне БМВ,Мерцедес и Ауди!В това може да бъдете сигурни!И приятелю не съм по цял ден на компютара,за да ти отговоря веднага.Атанас 71 - Имам кола и е мнооооооооого по добра от твоята!Ред сторм - надявам се,че знаеш,че и килограмите имат значение!103кс. вс. 103кс. :D :D :D Все пак са доста по леки,но това не прече на дълго да ви скъса шортите.П.П. Към модераторския екип : Защо имам предупреждение?Защото изказвам мнението си ли?Или ще кажете,заради обиди.Я погледнете и постовете на колегите,дали и те се държат подобаващо?!?!?!А имат ли предупреждения ?! Това лично ли да го приемам?!
                    Ето тук и килограмите нямат значение http://vbox7.com/play:ef592244 , двете коли са равни по килограми Но конските сили на БМВ-то са с 12к.с. повече , но това няма значение да нацепя мнооооооооого по-добрата кола ли каза Другия път ще го опъна на бензин , защото на газ леко се озорих , само две коли разлика на 400м. Позьора с БМВ-то си тръгна ревешката и следващата неделя ми дойде с една 320-ка да се пъне срещу Мареата , резил голям . Беше освиркан че скача на кола 103к.с. със кола 150к.с. но имаше представител от Фиат с Браво 1.8 16V GT та му разказа играта Нестават за драг щото били със задно така казаха разбирачи около пистата , аз не "разбирам"
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

дай клип за втория старт
                      бмв форевар м5

Коментар

Извинявам се за изказването,но на хора като колегата Атанас71 аз казвам "Тъп и упорит"!Ти май ще се пръснеш от густо,че си бил най-слабия мотор на бмв? :D :D :D

Коментар

///MPower написа:
                          Ти май ще се пръснеш от густо,че си бил най-слабия мотор на бмв? :D :D :D
                          Говорим за мотори/автомобили с еднаква кубатура/килограми Другите не ги намесваме в случая.Сами казахте, че силата на BMW е в големите двигатели. При бръмчалките обаче Honda и Fiat нямат равни (с малки изключение).
                          Alfa 159 SW 2.4 Ti
                          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

в малките са опел и toyota
                            бмв форевар м5

Коментар

beboka11 написа:
                              дай клип за втория старт
                              Втория старт не е мой , ще попитам имали видео.
                              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

///MPower написа:
                                Извинявам се за изказването,но на хора като колегата Атанас71 аз казвам "Тъп и упорит"!Ти май ще се пръснеш от густо,че си бил най-слабия мотор на бмв? :D :D :D
                                Ти защо обиждаш , кой ти дава право . С това си изказване показа на всички ни що за човек си

Коментар

Working...
                                X