Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не вярвах, че е възможно моето Пунто да бие BMW 316 компакт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

нещо

Не исках да те обидя,само се чудя що се пъчеш толкова,карай си москвича и не му се ядосвай много-той толкова може,ако ще и с два двигателя да си,си е като баба.Айде със здраве и безпроблемно шофиране,не се коркай много,ще ти мине.
    Marea HLX 147ps

Коментар

Re: нещо

///MPower написа:
      Gofi написа:
      Колега с Бмвто,що не си караш Охлюва-те баварците малко приличат на охлюв,а и са бързи като тях,звучиш като хлапак който се хвали колко е як баща му.Стой си при ваште форуми и не дразни колегите.Бах ти и куците охлюви са тия баварки,виж ако си с 745-340коня може би ще имаш самочувствие.
      Ти ли си следващия,който твърди,че бмв-тата са бавни ?!Много заблудени има в тоя форум мноооооооого.Ако бмв-тата са охлюви незнам фиат какви са :D :D :D :D :D Като гледам в подписа ти,караш фиат мария 147 коня :D :D Горд ли си с тая кочина ?! Аз колкото се опитвам да спазвам поведение,все някой ще ми се нахвърли...Нещо лошо ли има,че карам "куц кон-охлюв" ? И да знаеш,че това,което карам аз е достойно за уважение пред твоята каруца!Интересно ми е,че някой като изкара по мощна кола идва за сверка в нашия форум!Като един колега с Алфа преди няколко дни ...Едвали някой,иска да свери вървежа на колата си с твоята супер мега хипер вървежна мария!И май сте останали с убеждение,че карам както вие казвате "320-ка"(все едно да кажа аз 1.3-ка за някоя от вашите :D :D ),колата ми е доста по мощна(неискам да прозвучи като хвалба!!!)
      Нищо не пише в профила ти,сигурно си шиле на 20год което се е качило на москвич 412-което за теб е баварка,колкото до моята кочина-за сега нямам проблем с нея,чак пък да се гордея с нея е малко силно казано майна.
      Marea HLX 147ps

Коментар

Re: нещо

///MPower написа:
        Gofi написа:
        Колега с Бмвто,що не си караш Охлюва-те баварците малко приличат на охлюв,а и са бързи като тях,звучиш като хлапак който се хвали колко е як баща му.Стой си при ваште форуми и не дразни колегите.Бах ти и куците охлюви са тия баварки,виж ако си с 745-340коня може би ще имаш самочувствие.
        Ти ли си следващия,който твърди,че бмв-тата са бавни ?!Много заблудени има в тоя форум мноооооооого.Ако бмв-тата са охлюви незнам фиат какви са :D :D :D :D :D Като гледам в подписа ти,караш фиат мария 147 коня :D :D Горд ли си с тая кочина ?! Аз колкото се опитвам да спазвам поведение,все някой ще ми се нахвърли...Нещо лошо ли има,че карам "куц кон-охлюв" ? И да знаеш,че това,което карам аз е достойно за уважение пред твоята каруца!Интересно ми е,че някой като изкара по мощна кола идва за сверка в нашия форум!Като един колега с Алфа преди няколко дни ...Едвали някой,иска да свери вървежа на колата си с твоята супер мега хипер вървежна мария!И май сте останали с убеждение,че карам както вие казвате "320-ка"(все едно да кажа аз 1.3-ка за някоя от вашите :D :D ),колата ми е доста по мощна(неискам да прозвучи като хвалба!!!)
        Много ми е любопитно какъв ли самолет караш колега MPower?!?Жалко,че си от Пловдив!
        Fiat Coupe 2.0 16V turbo

Коментар

москвич

Кво стана мповер или както там си,бавиш се с репликите,навярно и нета ти е като москвича-високо скоростен като охлюв-майна.
          Marea HLX 147ps

Коментар

много знаеш да говориш ти бе, ама май само тва GOFI
            бмв форевар м5

Коментар

Re: москвич

Gofi написа:
              Кво стана мповер или както там си,бавиш се с репликите,навярно и нета ти е като москвича-високо скоростен като охлюв-майна.
              Мислиш ли че има кола
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

има и е доста бърза
                бмв форевар м5

Коментар

mpower,ходи си във вашия форум.Изкарай някое 316 със стотина к.с. срещу равностойно по мощност Браво 1,6 103 к.с. и кажи резултата.Или 320 с Типо Седичи. Ако искаш,вземи си ужасно бързото БМВ и ела тази неделя на Калояново.Бензина и сликовете от мен.Ма си вземи и камера,за да ти остане по-траен спомена. Аз съм с "италианска дизелова кочина".
                  Octavia RS
                  Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
                    mpower,ходи си във вашия форум.Изкарай някое 316 със стотина к.с. срещу равностойно по мощност Браво 1,6 103 к.с. и кажи резултата.Или 320 с Типо Седичи. Ако искаш,вземи си ужасно бързото БМВ и ела тази неделя на Калояново.Бензина и сликовете от мен.Ма си вземи и камера,за да ти остане по-траен спомена. Аз съм с "италианска дизелова кочина".
                    тук и бмв фена бебока може да го потвърди.няма бмв и фиат с еднакви мотори и бмв-то да не е бая одзаде
                    fiat bravo 1.6 16v gt
                    fiat marea 1.9 8v jtd
                    fiat punto 1.7 td
                    fiat marea 1.6 16v

Коментар

Мдаааа точно москвич карам :D :D :D Кофи,ти къде се напъваш ве?Май,не си наясно бмв колко награди са спечелили за двигател а ?!Ама иначе говорите,че били охлюви :D :D Никога фиат няма да стигне БМВ,Мерцедес и Ауди!В това може да бъдете сигурни!И приятелю не съм по цял ден на компютара,за да ти отговоря веднага.Атанас 71 - Имам кола и е мнооооооооого по добра от твоята!Ред сторм - надявам се,че знаеш,че и килограмите имат значение!103кс. вс. 103кс. :D :D :D Все пак са доста по леки,но това не прече на дълго да ви скъса шортите.П.П. Към модераторския екип : Защо имам предупреждение?Защото изказвам мнението си ли?Или ще кажете,заради обиди.Я погледнете и постовете на колегите,дали и те се държат подобаващо?!?!?!А имат ли предупреждения ?! Това лично ли да го приемам?!

Коментар

"Симпатяга" - вече започваш да се дъниш Аз теб лично обидил ли съм те? Ако си "вери фаст" - речи каква каручка търкаляш и да ти мислиме противник А и май имаш проблем с паметта - докажи поне 1 случай в който колега от който и да е Итал Форум да е нахълтал така нагло във БМВ форума и да ръси "компетентни" мнения относно колите на потребителите - аз лично не знам за такъв случай Познавам много момчета фенове и членове на други форуми и марки (БМВ, Опел, ФВ и др.) - нищо общо с твоето (и beboka) надъхано и нагло поведение Това някакъв смешен опит по идея и покана на beboka за дрязки м/у различните форуми ли е Тъпо е момчета, много ама много тъпо.....

Коментар

///MPower написа:
                          Ред сторм - надявам се,че знаеш,че и килограмите имат значение!103кс. вс. 103кс. :D :D :D Все пак са доста по леки,но това не прече на дълго да ви скъса шортите.
                          Колега, bmw 316 е 80 кг по-тежко от браво 1.6. Разликата не е кой-знае каква. Bravo JTD пък е със същото тегло като на 316, но това не пречи да е по-бързо. Има и коли и коли, тъпо е да обединяваш всички модели на една марка като супер хубави или супер смотани. Спортната слава на bmw е предимно заради големите двигатели, не заради това че правят най-бързите 1.6 и 1.8. А и защо всички се палите толкова. Радвайте се на живота и си карайте колите
                          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Изобщо нямам за цел,да права жалки опити двата форума да се карат!Изобщо и не съм от хората,който обичат да се хвалят колко много им вървяла колата (за това и не съм казал,все още какво карам).Влезнал съм тук за да споря с вас,коя е по-добрата марка.Опитах се с по-добър тон,но очевидно не всички във форума ви са толкова любезни.Да..обидих няколко човека,НО да кажат на бмв охлюв... е извинявай ама с фиат мареа(или марея не съм сигурен) да ми каже,че съм бавен като охлюв... :D :D :D П.П. Нека да запазим добрия тон и от тук нататък без обиди.Съгласни има ли ?

Коментар

Последния ти пост е друга бира А и спорове "кой е по-по най" обикновено не завършват добре - винаги всяка марка ще си има своите верни фенове и привърженици П.С. За да видиш че не съм абсолютен "кон с капаци" ще ти кажа че например са ми интересни: БМВ Е30 М3, също и 190 2.5 16В АМГ, Ауди С/РС 2/ Спорт Куатро, но пък там за мен има 1 итал. отговор - Делта Интеграле, абе фенска му работа

Коментар

Tie,знам,че тези спорове не завършват добре(по-скоро никога :D :D :D ),но нали трябва да е по-интересно.Прав си,едвали някой,от фиат форума примерно ще ми каже "Да,бмв са по-добри",както и от нашия форум не биха го казали.П.П. И за да не кажеш,че и аз съм кон с капаци,имам интерес към е30 м3,пипнати 30-ки :D :D http://www.vbox7.com/play:1fe6ac39 , http://www.vbox7.com/play:8d189aa4) , 36ци , 21ци , 2002ки и сичко преди 95та година :D :D :D :D

Коментар

Working...
                                X