Колеги, обичам си колата повече от всичко с моето скромно пунто 1.2, 75 направо насрах (извинявам се за израза обаче ми е много кеф) BMW 316 компакт днес с един познат тръгваме за София към 18 ч. и на извънградската магистрала няма никой той ми звънна и вика айде да се дръпнеме спираме и горе долу сме на еднаква позиция махнахме си и тои до 4-та даже не можа да ми се залепи плътно отзад като пристигнахме където бяхме тръгнали след това той слиза и вика, аз много много си намразих колата разтопих се от кеф
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не вярвах, че е възможно моето Пунто да бие BMW 316 компакт
Collapse
X
-
ахахахах срам за БМВ-то :D ама на колко разстояние се дърпахте ?Собствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
PuntoManiac ;]
Коментар
-
iv_laz написа:Това BMW май е било бая таралясник. :DСобствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
PuntoManiac ;]
Коментар
-
PuntoManiac написа:iv_laz написа:Това BMW май е било бая таралясник. :D
Коментар
-
PuntoManiac написа:iv_laz написа:Това BMW май е било бая таралясник. :DBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:PuntoManiac написа:iv_laz написа:Това BWM май е било бая таралясник. :DСобствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
PuntoManiac ;]
Коментар
-
колеги аз го водех до 4-та вече 5-та за малко бях пред него и ме изпревари, ама до 4-та просто ми гледаше задния номер само аз превключвах на около 7000 там някъде ми удря ограничитела то не е кой знае какво постижение щото на 5-та ме дръпна, вече ама аз много си се радвам и исках да споделя с някой.Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар