Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 1.8 GT срещу Опел Омега 2.0 i

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

това само прилича на опел,иначе няма нищо общо,швабите през онези години не са знаели какво са коли,камо ли да направят такъв резак,това е чисто американско изплнение и е смешно да се нарече опел
    forza la FIAT
    http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

бравото трябва да го бие ако е на 400м
      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

с една омега се гонках преди време беше 2000 i направих я смешна караше я приятел и излязохме на магистралата към варна да ги пробваме постоянно я чаках да ме настигне и я дърпах но имам и друг случай където пак на магистралата се опитах да се дърпам с една омега и успях да видя само 16v и каква беше и що беше не знам отлетя бързо бързо тук говоря за скорости от 160 на горе заиси от двигатела но ако се дърпате на 400 мисле че тежкото купе до като се дръпне да върви според мен ще го дръпнеш ако е чисто 2.i ако е повече не знам просто как вървят фиатите

Коментар

Тази Омега беше прекалено стара за да е вентилирана Но и темата е стара,вече нямам браво ,нафтова Дедра и позабравих гонитбите... Пак наказвам голфове и пасати,но не е както преди

Коментар

Working...
          X