Имам PUNTO GT и съм голям фен на марката, но един с една Астра само ме тормози за гонка, но ме е страх от резултата.Темата е преместена в правилния разделМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto GT VS. Opel ASTRA GSI
Collapse
X
-
Отвори интересна тема,че чак ме принуди да се поразчета насам натам за по детайлни характеристики,(а уж съм подхванал един проект и крайния срок наближава ) ,та то на технически характеристики за 10+ годишни коли неможе много да се вярва, но смятам че имаш реален шанс ,пораздразни го малко преди гонката ,че да сменя по нервно скоростите и ще го биеш Интересното е че 0-100 км/ч дават лек превес за Пунтото,Та една гонка на 400 метра може да е доста показателна,на по дълги разстояния както казаха колегите май нямаш шанс,та гледай да се дръпнете на по-малко разстояние.С интерес очакваме резултата и успехFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Replay написа:Отвори интересна тема,че чак ме принуди да се поразчета насам натам за по детайлни характеристики,(а уж съм подхванал един проект и крайния срок наближава ) ,та то на технически характеристики за 10+ годишни коли неможе много да се вярва, но смятам че имаш реален шанс ,пораздразни го малко преди гонката ,че да сменя по нервно скоростите и ще го биеш Интересното е че 0-100 км/ч дават лек превес за Пунтото,Та една гонка на 400 метра може да е доста показателна,на по дълги разстояния както казаха колегите май нямаш шанс,та гледай да се дръпнете на по-малко разстояние.С интерес очакваме резултата и успехPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Replay написа:Отвори интересна тема,че чак ме принуди да се поразчета насам натам за по детайлни характеристики,(а уж съм подхванал един проект и крайния срок наближава ) ,та то на технически характеристики за 10+ годишни коли неможе много да се вярва, но смятам че имаш реален шанс ,пораздразни го малко преди гонката ,че да сменя по нервно скоростите и ще го биеш Интересното е че 0-100 км/ч дават лек превес за Пунтото,Та една гонка на 400 метра може да е доста показателна,на по дълги разстояния както казаха колегите май нямаш шанс,та гледай да се дръпнете на по-малко разстояние.С интерес очакваме резултата и успехFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар