Абе вие още ли се дракате в тая тема То спора приключи отдавна,като искате да се дракате за това ХГТ пуснете отделна тема,като примерно "ХГТ срещу всичко останало" и готово.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво HGT срещу Алфа 155, 2.5 V6.
Collapse
X
-
rbk написа:Браво 16.1, Типо 15.9. И са сток, а? Хм, странна работа по каталози им дават повечко, надушвам скрити жокерчетаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
vlalov написа:2000 20v turbo написа:Докато го караш включи 5 предавка на 30 км./ч. и подай газ , ако има място да я задържиш по-дълго газ-та скоростомера ти ще отиде до над 230 км./ч.Е това сега го пробвай с Купето и пиши к"во е станало ама честно. Мо е да пробваш да каркаш примерно със 120 км./ч и да смачкаш най -дестния педал :D Пробвай после и с някой друг а-л. от същия клас. Примерно аз съм идвал от Т-ще до Варна само на 5 ск. така за проба и на места съм карал с 30 наместа км./ч. Никой от четиримата човека в колата не разбра, че се провежда такъв експеримент. Този същия мотор на мойта кола сега го свалям ще пробваме пак такъв ма с турбо и като го сваля обещавам да направя снимки и да го кача тука да огледат всички колко масло е охвърлял при положение, че през последната година и кусур има сигурно 4-5000 км. със всичката газ "цепен е"ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:vlalov написа:2000 20v turbo написа:Докато го караш включи 5 предавка на 30 км./ч. и подай газ , ако има място да я задържиш по-дълго газ-та скоростомера ти ще отиде до над 230 км./ч.Е това сега го пробвай с Купето и пиши к"во е станало ама честно. Мо е да пробваш да каркаш примерно със 120 км./ч и да смачкаш най -дестния педал :D Пробвай после и с някой друг а-л. от същия клас. Примерно аз съм идвал от Т-ще до Варна само на 5 ск. така за проба и на места съм карал с 30 наместа км./ч. Никой от четиримата човека в колата не разбра, че се провежда такъв експеримент. Този същия мотор на мойта кола сега го свалям ще пробваме пак такъв ма с турбо и като го сваля обещавам да направя снимки и да го кача тука да огледат всички колко масло е охвърлял при положение, че през последната година и кусур има сигурно 4-5000 км. със всичката газ "цепен е"fiat coupe 1.8 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар