С на valeri87 колата ще е интересно някоя вечер на бояна :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво HGT срещу Алфа 155, 2.5 V6.
Collapse
X
-
korandomori написа:За всички,които смятат че Браво 154 кончета ще падне от Алфа 2.0тс казвам,намерете ми такава сток и аз ще ви докаажа как ще падне!Когато и където искате и колкото старта искате!Не изкарвайте Бравото толкова куцо,защото не е!Карам го вече 2 години и вярвайте много върви!Как ви звучи София-Пловдив с 4 човека в колата и да не падне под 220!Готов съм да се пусна и със стоково Типо!Кантарят!зависи от задволанното устройство!Не подценявайте факта,че много зависи и от самото състояние на мотора!Важно е купона да е на 6!И да има пиене!Fiat Tipo 2.0 16V
Коментар
-
valeri87 написа:korandomori написа:За всички,които смятат че Браво 154 кончета ще падне от Алфа 2.0тс казвам,намерете ми такава сток и аз ще ви докаажа как ще падне!Когато и където искате и колкото старта искате!Не изкарвайте Бравото толкова куцо,защото не е!Карам го вече 2 години и вярвайте много върви!Как ви звучи София-Пловдив с 4 човека в колата и да не падне под 220!Готов съм да се пусна и със стоково Типо!Кантарят!зависи от задволанното устройство!Не подценявайте факта,че много зависи и от самото състояние на мотора!Важно е купона да е на 6!И да има пиене!Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:valeri87 написа:korandomori написа:За всички,които смятат че Браво 154 кончета ще падне от Алфа 2.0тс казвам,намерете ми такава сток и аз ще ви докаажа как ще падне!Когато и където искате и колкото старта искате!Не изкарвайте Бравото толкова куцо,защото не е!Карам го вече 2 години и вярвайте много върви!Как ви звучи София-Пловдив с 4 човека в колата и да не падне под 220!Готов съм да се пусна и със стоково Типо!Кантарят!зависи от задволанното устройство!Не подценявайте факта,че много зависи и от самото състояние на мотора!Важно е купона да е на 6!И да има пиене!Fiat Tipo 2.0 16V
Коментар
-
korandomori написа:За всички,които смятат че Браво 154 кончета ще падне от Алфа 2.0тс казвам,намерете ми такава сток и аз ще ви докаажа как ще падне!Когато и където искате и колкото старта искате!Не изкарвайте Бравото толкова куцо,защото не е!Карам го вече 2 години и вярвайте много върви!Как ви звучи София-Пловдив с 4 човека в колата и да не падне под 220!Готов съм да се пусна и със стоково Типо!Кантарят!зависи от задволанното устройство!Не подценявайте факта,че много зависи и от самото състояние на мотора!Важно е купона да е на 6!И да има пиене!Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
!
Колега, аз също мисля че малко пресилено да се каже 220 км. Специално тази отсечка ме вози един авер(състезател) съсSUBARU IMPREZA 2.8 STI. Със много опасно каране (все пак е състезател) рядко качваше над 180. много рядко, и то само на правите, а субару-то е по пъргаво от браво-то. Вярно е, че шофьора е важен, ама и колата. Ако мислиш, че можеш да караш по-бързо и по-добре браво-то ти, от състезател със субару значи си скрит талант. Ако можеш да докажеш, че си карал така веднага ти намирам спонсор и те правим рали пилот. :DEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар