еми така си е .дори из софия в задръстванията е още по голям кеф ,макар да се рискува повече ,чувството да си раминаваш на косъм огледала е супер !! На старото ауди ,дето си мислех ,че е бегачка 2.0 -136 коня .след всяко минаване на 6 000 оборота и двигателя текваше като лейка бях станал спец по сменяне на гарнитури !!А колко пъти сме се гониме с някой за към Боровец и му изпуши колата То не ,не че и аз не гърмя двигателите ама ...ще дам един пресен пример от оня ден ,на цариградско -прибирам се ,и нещо си говорехме с гаджето ,и виждам как един яко се е засилил и светка дълги къси бях в най лявата лента точно на 4-ти километър скорост около 80 .движение си има доволно .чуквам десем мигач ,че се прибирам (пред мен си има коли колкото щеш ) и чувам спирачки и тоя подпря колата пред мен ,тойота някаква беше а рецера с един пръдлив форд ,добре ,че съвсем леко се чукнаха !! Е пита се ,тоя с форда може ли да кара изобщо ?????Ръчкат някакви изпърдели трошки ,нито гуми имат нито спирачки имат ,нито могат да карат !!!И заради тях всички са в кюпа ,дори и тия дето са налели още по 2 коли в тяхната 2-ра ръка "12 год.трошка "Ама сега е модерно да се рацер ,право гърне ,въздушен филтър ,туба у багажника вместо тапи в ушите и Гааааас
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво HGT срещу Алфа 155, 2.5 V6.
Collapse
X
-
chris написа:И аз много се забавлявам тука като чета кви са бързаци сичките и как с коли на по 10 години се дърпат с чисто нови, по-мощни, па и ги наказват на всичкото отгоре!Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
DiStefano написа:абе вие не разбрахте от толкова много време вечече това HGT не мое да върви наравно даже с конкуренцията сиХГТ пада с доста от 2.0 TS та камо ли 2.5 ама то мечтите са убаво нещоA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Та резултата е на лице Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 предполагам повечето от вас залагаха на Фиат- нормално, но не тази алфа си върви, който каквото и да приказва, чисто и просто- ВЪРВИ- МНОГО. Значи на първата дръпка ХГТ-то държеше до 2ра, вкара ли онзи трета край, просто от фиата се вижда все едно е включил турбина :D Превъзходен двигател е този В6, развърта се адски добре и позволява на стрелката да седи доста време в червената зона и има адски надъхващо звучене. На 400м. ХГТ е с около 2 коли назад шофьорите си смениха колите- резултата същия.
Коментар
-
на колегата с по-горното мнениемога само да му пожелая приятно мечтаенеа ако търси истински отговор на въпросаможе да го намери в Алфа форумаи по въпроса за HGT много пъти е тестванои с двата вариянта 155 и 147 коняи всеки път пада от 2.0 TS колкото и да не му се искафакт - неоспорим ... 5-така на Бравото си е муден и това еи пак повтарям --- www.alfaromeo-bg.com/forumима доста писано и споделено по въпроса за HGTвижте вече при Punto HGT нещата стоят по друг начин p.s. а по въпроса за 2.0TS че бил по-добър от V6 хехе мога само да се изсмея ... то не случайнопочти всеки Алфа маниак мечтае за 6 цилиндровияама ... то лошо няма ... мечтай сиNovitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
BO написа:DiStefano написа:абе вие не разбрахте от толкова много време вечече това HGT не мое да върви наравно даже с конкуренцията сиХГТ пада с доста от 2.0 TS та камо ли 2.5 ама то мечтите са убаво нещоex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
DiStefano написа:на колегата с по-горното мнениемога само да му пожелая приятно мечтаенеа ако търси истински отговор на въпросаможе да го намери в Алфа форумаи по въпроса за HGT много пъти е тестванои с двата вариянта 155 и 147 коняи всеки път пада от 2.0 TS колкото и да не му се искафакт - неоспорим ... 5-така на Бравото си е муден и това еи пак повтарям --- www.alfaromeo-bg.com/forumима доста писано и споделено по въпроса за HGTвижте вече при Punto HGT нещата стоят по друг начин p.s. а по въпроса за 2.0TS че бил по-добър от V6 хехе мога само да се изсмея ... то не случайнопочти всеки Алфа маниак мечтае за 6 цилиндровияама ... то лошо няма ... мечтай сиex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
да де не е нищо особеноама се пак си е литъл бастард ... хихи а и да ... 8 винтиловия ТС пак връви повече от 2.0 20Vама както и да е ... нека си мечтаят ората ... лошо немаp.s. а за Типо седичи нема да коментираметам нещата са по-приятни вечеNovitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Коментар
-
DiStefano написа:да де не е нищо особеноама се пак си е литъл бастард ... хихи а и да ... 8 винтиловия ТС пак връви повече от 2.0 20Vама както и да е ... нека си мечтаят ората ... лошо немаp.s. а за Типо седичи нема да коментираметам нещата са по-приятни вечеBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
korandomori написа:Да ви кажа Алфата не вържи колкото Бравото!Изпитано е!Правил съм сверка с 3 и 3те ги бих на 400,600,1км!Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар