Колеги съвсем теоритично спорехме вчера с един колега аз заложих, че бравото ще бие. Алфа-та е сток нищо не е пипано по нея, но е доста запазена на 63 000км. е, но няма турбини, чипове и прочее. Гледах някои технически данни и разликата им е 13 к.с. в полза на АлфаРомео, но пък тя е и по- тежка. Бравото има само спортен филтър, но той е без значение вървежа с него и без него си е един и същ според думите на колежката която го кара, няма газ Алфата също няма газ. Давайте мнения щото, ако найстина има Бравото шанс да я нахъсвам да му свие на хокеиста перките.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво HGT срещу Алфа 155, 2.5 V6.
Collapse
X
-
Абе алфетката си мисля че на старта ще изостане ама като ръгне третата и ще го отнесе...Зависи от дистанцията - верояно на 400м Бравото ще бие с много малко, ама на повече - трудна работа.Да не забравяме че въпреки по-високото си тегло Алафата е с така изчислени предавки че да върви здраво.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Grisha написа:Алфата бие на всякъде"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
дидий ебати и фундаменталното и обосновано твърдение значи това дето го пише по книжките грам не е верно? ок де, ма нема ли да кажеш защо? или просто сека алфа ше бега секи фиат, само защото е алфа"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:дидий ебати и фундаменталното и обосновано твърдение значи това дето го пише по книжките грам не е верно? ок де, ма нема ли да кажеш защо? или просто сека алфа ше бега секи фиат, само защото е алфаlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
След некъв тъп спор в оная тема с Пунтото на Zarcov, аз лично се убедих, че почти никой не го ебе кво пише в каталозите.Тука колите се оказаха по-бързи и с по-добри времена от тия дето дава дори производителя и всеки си дрънка квот му падне.А относно темата за 155-ца V6 срещу HGT - такава гонка ще е изключително интересна и ще се разбере кой ще бие чак след като се състои.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
При такива гонки ми е интересно какво ще стане ако шАфьорите си разменят колите и се пуснат пак...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
charlie написа:дидий ебати и фундаменталното и обосновано твърдение значи това дето го пише по книжките грам не е верно? ок де, ма нема ли да кажеш защо? или просто сека алфа ше бега секи фиат, само защото е алфаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:При такива гонки ми е интересно какво ще стане ако шАфьорите си разменят колите и се пуснат пак...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар