Сега на връщане към вкъщи си спирам на един светофар.Светва зелено и едни цигани демонстративно ме испреварват от дясно.При което мене ме жегна нещо и натиснах копчето на метана и обърнах на бензин.Натиснах я до краи и настигнах доста бързо калибрата.И двамата намалихме заради легналия полицаи и след това аз я изтъпих циганите с калибрата и те натиснаха но просто аз ги изпреварих с някаква огромна лекота.Аз бях сам в колата а в калибрата бяха към 3-4 мангала.Та много се учудих аз си мислих че мареата е голям и тежък автомобил и неможе да има голямо ускорение ,но явно не е така
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Леко съм шашнат от Мареата ми
Collapse
X
-
Re: Леко съм шашнат от Мареата ми
rercho написа:Сега на връщане към вкъщи си спирам на един светофар.Светва зелено и едни цигани демонстративно ме испреварват от дясно.При което мене ме жегна нещо и натиснах копчето на метана и обърнах на бензин.Натиснах я до краи и настигнах доста бързо калибрата.И двамата намалихме заради легналия полицаи и след това аз я изтъпих циганите с калибрата и те натиснаха но просто аз ги изпреварих с някаква огромна лекота.Аз бях сам в колата а в калибрата бяха към 3-4 мангала.Та много се учудих аз си мислих че мареата е голям и тежък автомобил и неможе да има голямо ускорение ,но явно не е така
-
хехе чак пък в калта.Аз по принцип не съм някъв състезател но от време на време ги обичам тия работи А иначе съм с 1.6 двигател.Което много ме уруди понеже калибрата е 2.0 115 к.с. ,а и да не говорим че има и 150 конйовикола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
rercho написа:хехе чак пък в калта.Аз по принцип не съм някъв състезател но от време на време ги обичам тия работи А иначе съм с 1.6 двигател.Което много ме уруди понеже калибрата е 2.0 115 к.с. ,а и да не говорим че има и 150 конйовиFiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
rercho написа:хехе чак пък в калта.Аз по принцип не съм някъв състезател но от време на време ги обичам тия работи А иначе съм с 1.6 двигател.Което много ме уруди понеже калибрата е 2.0 115 к.с. ,а и да не говорим че има и 150 конйовиBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
deadairplane
-
blagun написа:rercho написа:хехе чак пък в калта.Аз по принцип не съм някъв състезател но от време на време ги обичам тия работи А иначе съм с 1.6 двигател.Което много ме уруди понеже калибрата е 2.0 115 к.с. ,а и да не говорим че има и 150 конйовикола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
rercho написа:blagun написа:rercho написа:хехе чак пък в калта.Аз по принцип не съм някъв състезател но от време на време ги обичам тия работи А иначе съм с 1.6 двигател.Което много ме уруди понеже калибрата е 2.0 115 к.с. ,а и да не говорим че има и 150 конйовиBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
deadairplane
-
Имаше хубави калибрни, но преди! Сега вече минаха през прекалено много мръсни рацерски ръце! :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар