Е стига бе хора на големия талон какво ви пише? На мен ми пише 1170кг (колата от подписа)?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Леко съм шашнат от Мареата ми
Collapse
X
-
Колега,прочетох историята ти :D ми виж какво... някой други съфорумници са ти казали каква би могла да е причината.В тая връзка се сетих за типото 1.6 моноинжекция 8 клапана 90 к.с. тежи 1040 кг. аз съм около 75 килограма не съм някаква голяма тежест и няма голяма разлика във вървенето дори изобщо Та искам да ти кажа,че като е настъпя и като е вкарам в правилните обороти автомобили дето са оборудвани с 1.8 , 2.0 че и по големи двигатели ги правя щурави и ме гледат с широко зяпнала уста.То ако не ги издухам вървя наравно с тях или на една педя зад задните им брони до определени километри в час но след това по-голямата кубатура си оказва влиание.Зависи от много неща.Зависи един двигател кога и на какви обороти си достига мощността и въртящия момент и за какво време ги достига.Зависи как боравиш със съединител и предавки. Та такива работи...92' Tipo SX
http://www.youtube.com/watch?v=d6QHLfmqR-k !!!
Коментар
-
rerchoА иначе съм с 1.6 двигател.Което много ме уруди понеже калибрата е 2.0 115 к.с. ,а и да не говорим че има и 150 конйови man that hurts"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Колега, не знам дали си имал наблюдения около циганска кола.....просто толкова си е вървяла или както обикновенно са сипали 2 литра бензин и докадето стигне. Били са четирима в колата защото като свърши бензина бутат. Не се майтапя за последните две. :DФиат Браво 1.6 16в с ГИ
Ауди ТТ 1.8 турбо 180кс
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар