айде бре, дет се вика за спорта да го направим!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Seat ibiza 1.4 търси спаринг
Collapse
X
-
toko написа:айде бре, дет се вика за спорта да го направим!"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:toko написа:айде бре, дет се вика за спорта да го направим!"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
toko написа:charlie написа:toko написа:айде бре, дет се вика за спорта да го направим!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
абе къв е тоя сеат отворения да доде в Шумен аз нямам зор да ходя никъде имам браво 1.6 (на баща ми е де )да го видя аз де ще ходи , па ако иска и на типо двувалка ще пробваме,да види как 90 кончета го мачкат .Те тука голфовете са ми скучни вече барем той ме развесели малко .Па в най лошия случай ше го черпя по бира,кво толкозне подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Коментар
-
Тъкмо четях първата страница и си викам само как ще се включа и аз, а то какво...гледам никакъв го няма съперника... Аз съм навитак - Браво ГТ тд100www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
абе то ние дето скачаме с колите на татковците нямаме проблем да скачаме и с наши коли затова споменах и типото . не мисля че е необходимо да си купя още едно браво за да се доказвам на един сеат. отдавна разчитам на себе си за всичко.инъче в никакъв случай не искам да обиждам колегата със сеата ама е нормално във форум на фиат да се зъбим на други марки а и винаги такива гонки си ги правя за шоуто, ако става въпрос имам приятели и с голфове и с аудита ама не сме се карали заради колите си та и тук не става дума за караница.не подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Коментар
-
Еи колеги няма смисъл да си тормозите ма6инките заради някъв мъртъв кон наре4ен СЕАТ,просто е безсмислено,само 6те си дадете парите за бензин,резултата е ясен мъртвия кон няма 6анс сре6ту жребец като БРАВОТОforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
bravosx 1,6 16v написа:Еи колеги няма смисъл да си тормозите ма6инките заради някъв мъртъв кон наре4ен СЕАТ,просто е безсмислено,само 6те си дадете парите за бензин,резултата е ясен мъртвия кон няма 6анс сре6ту жребец като БРАВОТО"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
ООО банда, позабравих го форума.. грешка която ще бъде поправена на сеата му махнах катализатора и май се поотпуши малко, сега ще му слагам и панелен КиН да видим как ще е респонса.сериозните мнения съм им пуснал л.с. с телефона ми, а що се касае за дечковците и .. незнам как да ги нарека индивидите от шумен, варна и т.н... абе не се излагайте бре! те хората са казали.. като си мълчиш не може да се изложиш!успехи на всички! тук много голям процент от хората са големи пичаги, а и страстта ми към италиянките не е умряла, така че пак ще се срещнем приятелип.п. колата е в бокса за около седмица, после съм на линия!"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар