ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Seat ibiza 1.4 търси спаринг
Collapse
X
-
"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
-
toko написа:ogi28b написа:е да взема да го хапна освен сиятът? 105 коня играят ли ? Или не става щото е с турбина, и е с много голям обем? Ама в заглавието няма изисквания, така че става. Казвай кога и къде, и мойта кола не е пипана чувствително .... даже е намалена на 48 киловата. Анти-тунинг.Bravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
-
е ти пък съвсем вече.... къде ше го пускаш сиятчето на хашджити, оно може да му закачиш един рейс отзад и пак ше го дръпнеш... ако до другата седмица се опарича да сипа бензин, ше се пробваме с колегата, въпреки че аз не обичам такива изпълнения, само си чешах езика, но понеже той ме взе на сериозно, затова ще си държа на казаното и ще се пуснем. Предлагам дисциплина "ускорение от 50 до 150 на 5-та" Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Дотогава - как мислите? Ето за бравата :200 нютон-метра от 1500 до 3500, 105 коня на 4000, 0-100 - 10 и нещо ли, 11 и нещо ли беше.... задкормилно устройство - неопитно....За сеатът колегата да даде данни. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Коментар
-
deadairplane
-
BULLDOG написа:toko написа:ogi28b написа:е да взема да го хапна освен сиятът? 105 коня играят ли ? Или не става щото е с турбина, и е с много голям обем? Ама в заглавието няма изисквания, така че става. Казвай кога и къде, и мойта кола не е пипана чувствително .... даже е намалена на 48 киловата. Анти-тунинг."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
Re: Seat ibiza 1.4 търси спаринг
toko написа:Опа гледам тук сеатите за коли ги нямате, което е доста странно за тоя форум.. и ми се иска да се замеря с някое 100 коньово браво, пунто или др... па бирата после е от падналия ест!сеатчето е 1,4 - 100 кс.. малолитражка :DFiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар