valeri87 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвиквам всичко до 150 h.p.
Collapse
X
-
2000 20v turbo написа:VFTI написа:Понякога се учудвам на кретенските постове, които някои хора могат да пускат... Аз и за това гледам да пиша по рядко, че нещо ми е писнало от лапешки писаници и разниии маниии ама еди какво си как вървяло и разни такива глупости от хора които си нямат и понятие за гонки, коли двигатели и т.н....За браво ХГТ...срещу седичи не ми се говори... И все пак ако някой все още спи и не е разбрал БРАВОТО Е МЪРТВЕЦ, а да се сравнява със седичи не е разумно Неоспорим факт и то за съжаление доказан много пъти..И аз като Tie го казвам с мъка за италианското ми сърце...Иначе аз също съм присъствал на доста от гонките на Валери и знам за какъв вървеж става въпрос...Тук е и може би мястото да отбележа, че и аз имам победа на ХГТ.. Факт е че колата беше с метанов инжекцион, но се караше на бензин...Факт е и че съм по тежък от него с многооо... Други изводи няма да правя, че да не ме налазите сега че не ми се влиза в спорове Tie поздрави Аз тая седмица няма да се качвам ваканция идва :P
Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
Добло 02' 1.9 D- ех
Добло 06' 1.3 Mjet -ех
Коментар
-
VFTI написа:2000 20v turbo написа:VFTI написа:Понякога се учудвам на кретенските постове, които някои хора могат да пускат... Аз и за това гледам да пиша по рядко, че нещо ми е писнало от лапешки писаници и разниии маниии ама еди какво си как вървяло и разни такива глупости от хора които си нямат и понятие за гонки, коли двигатели и т.н....За браво ХГТ...срещу седичи не ми се говори... И все пак ако някой все още спи и не е разбрал БРАВОТО Е МЪРТВЕЦ, а да се сравнява със седичи не е разумно Неоспорим факт и то за съжаление доказан много пъти..И аз като Tie го казвам с мъка за италианското ми сърце...Иначе аз също съм присъствал на доста от гонките на Валери и знам за какъв вървеж става въпрос...Тук е и може би мястото да отбележа, че и аз имам победа на ХГТ.. Факт е че колата беше с метанов инжекцион, но се караше на бензин...Факт е и че съм по тежък от него с многооо... Други изводи няма да правя, че да не ме налазите сега че не ми се влиза в спорове Tie поздрави Аз тая седмица няма да се качвам ваканция идва :PТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Усещаш ли, че доста хора така са леко негативно настоени срещу теб и се дразнят от постовете ти. Хубаво е да се опиташ да си го обясниш Аз повече няма да коментирам в тази тема.
Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
Добло 02' 1.9 D- ех
Добло 06' 1.3 Mjet -ех
Коментар
-
VFTI написа:Усещаш ли, че доста хора така са леко негативно настоени срещу теб и се дразнят от постовете ти. Хубаво е да се опиташ да си го обясниш Аз повече няма да коментирам в тази тема.ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар