Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предизвиквам всичко до 150 h.p.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

valeri87 написа:
    ами още не съм че я разработвам малко че бях я потрошил малко заради тъпа грешка, но сега и направих по стабилен порт сгъстих я и олекотих маховика и я тествах туко що и не седи на пътя ! на 19 ще я замеря да видим какво ще покаже според мен ще е доста ниска 15-ка
    Какво стана замери ли я? Не те видях в списъка, но пък видях, че някаква 5-ца е победител в клас А!http://www.tuning.bg/forum/viewtopic...p?f=84&t=88383

Коментар

2000 20v turbo написа:
      VFTI написа:
      Понякога се учудвам на кретенските постове, които някои хора могат да пускат... Аз и за това гледам да пиша по рядко, че нещо ми е писнало от лапешки писаници и разниии маниии ама еди какво си как вървяло и разни такива глупости от хора които си нямат и понятие за гонки, коли двигатели и т.н....За браво ХГТ...срещу седичи не ми се говори... И все пак ако някой все още спи и не е разбрал БРАВОТО Е МЪРТВЕЦ, а да се сравнява със седичи не е разумно Неоспорим факт и то за съжаление доказан много пъти..И аз като Tie го казвам с мъка за италианското ми сърце...Иначе аз също съм присъствал на доста от гонките на Валери и знам за какъв вървеж става въпрос...Тук е и може би мястото да отбележа, че и аз имам победа на ХГТ.. Факт е че колата беше с метанов инжекцион, но се караше на бензин...Факт е и че съм по тежък от него с многооо... Други изводи няма да правя, че да не ме налазите сега че не ми се влиза в спорове Tie поздрави Аз тая седмица няма да се качвам ваканция идва :P
      Двойки има ли много? Ваканцията виж си покарай колелото даже с някое ХГТ го пробвай мое и с колело да имаш победи срещу бравото :D Ма докато риткаш педалите си викай бруууу... - по кеф е
      Ти си яко СМОТАН... Не ми се обяснява повече... А и явно си нещо комплексиран на тема ХГТ... И недей да дрънкаш,защото не познаваш нито мен нито колата ми философчо...И да имам ваканция, ама не е ученическа... И явно доста ти се докарало колело..комплексчо..Поздрави на всички останали.

Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
      Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
      Добло 02' 1.9 D- ех
      Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

VFTI написа:
        2000 20v turbo написа:
        VFTI написа:
        Понякога се учудвам на кретенските постове, които някои хора могат да пускат... Аз и за това гледам да пиша по рядко, че нещо ми е писнало от лапешки писаници и разниии маниии ама еди какво си как вървяло и разни такива глупости от хора които си нямат и понятие за гонки, коли двигатели и т.н....За браво ХГТ...срещу седичи не ми се говори... И все пак ако някой все още спи и не е разбрал БРАВОТО Е МЪРТВЕЦ, а да се сравнява със седичи не е разумно Неоспорим факт и то за съжаление доказан много пъти..И аз като Tie го казвам с мъка за италианското ми сърце...Иначе аз също съм присъствал на доста от гонките на Валери и знам за какъв вървеж става въпрос...Тук е и може би мястото да отбележа, че и аз имам победа на ХГТ.. Факт е че колата беше с метанов инжекцион, но се караше на бензин...Факт е и че съм по тежък от него с многооо... Други изводи няма да правя, че да не ме налазите сега че не ми се влиза в спорове Tie поздрави Аз тая седмица няма да се качвам ваканция идва :P
        Двойки има ли много? Ваканцията виж си покарай колелото даже с някое ХГТ го пробвай мое и с колело да имаш победи срещу бравото :D Ма докато риткаш педалите си викай бруууу... - по кеф е
        Ти си яко СМОТАН... Не ми се обяснява повече... А и явно си нещо комплексиран на тема ХГТ... И недей да дрънкаш,защото не познаваш нито мен нито колата ми философчо...И да имам ваканция, ама не е ученическа... И явно доста ти се докарало колело..комплексчо..Поздрави на всички останали.
        :P Малее, как се чудиш на кретенски постове!!!!! За ваканцията ясно,че не е ученическа сигурно от някоя лудница ща пущат! Айде весела ваканция "СМОТАН" и "КРЕТЕНСКИ" като обръщения между потребители нямат място във форумаМодераторски екип на fiat-bg.org
        ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Усещаш ли, че доста хора така са леко негативно настоени срещу теб и се дразнят от постовете ти. Хубаво е да се опиташ да си го обясниш Аз повече няма да коментирам в тази тема.

Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
          Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
          Добло 02' 1.9 D- ех
          Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

VFTI написа:
            Усещаш ли, че доста хора така са леко негативно настоени срещу теб и се дразнят от постовете ти. Хубаво е да се опиташ да си го обясниш Аз повече няма да коментирам в тази тема.
            Каквото повикало туй са обадило /българска народна поговорка/
            ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

HGT

2000.16v.TURBO
              http://vbox7.com/play:7cbebdda
              http://www.vbox7.com/play:af1b159e

Коментар

Working...
              X