Смятам че Валери няма какво да си дава времената тука,има си друг раздел където има и клипове Колега "2.0 20 turbo" ,аз съм засегнат до толкова доколкото говориш все едно ти си се пускал с мене.И малко мисля бавно ти върви часовника,стартовете бяха преди 20 месеца То е ясно че съм паднал,аз си го и казах,но явно пропусна факта с проблема с горивото,ама майната му,вече е минало.Само ще поясня че преди да си отворя Типо-то(червеното) се пусках с БМВ Е30 323 което беше портвано,полирано и сгъстено,а също така и доста олекотено(имаше само две предни седалки).Вървях на едно с него докато свърши правата ,като успявахме да вдигнем към 160-170км/ч.Абе Валка,прави ли замервания този уикенд на Божура?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвиквам всичко до 150 h.p.
Collapse
X
-
ivanko_rs написа:Само ще поясня че преди да си отворя Типо-то(червеното) се пусках с БМВ Е30 323 което беше портвано,полирано и сгъстено,а също така и доста олекотено(имаше само две предни седалки).Вървях на едно с него докато свърши правата ,като успявахме да вдигнем към 160-170км/ч.
Коментар
-
ivanko_rs написа:Смятам че Валери няма какво да си дава времената тука,има си друг раздел където има и клипове Колега "2.0 20 turbo" ,аз съм засегнат до толкова доколкото говориш все едно ти си се пускал с мене.И малко мисля бавно ти върви часовника,стартовете бяха преди 20 месеца То е ясно че съм паднал,аз си го и казах,но явно пропусна факта с проблема с горивото,ама майната му,вече е минало.Само ще поясня че преди да си отворя Типо-то(червеното) се пусках с БМВ Е30 323 което беше портвано,полирано и сгъстено,а също така и доста олекотено(имаше само две предни седалки).Вървях на едно с него докато свърши правата ,като успявахме да вдигнем към 160-170км/ч.Абе Валка,прави ли замервания този уикенд на Божура?ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
ici написа:ivanko_rs написа:Само ще поясня че преди да си отворя Типо-то(червеното) се пусках с БМВ Е30 323 което беше портвано,полирано и сгъстено,а също така и доста олекотено(имаше само две предни седалки).Вървях на едно с него докато свърши правата ,като успявахме да вдигнем към 160-170км/ч.ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Да, Браво-то е по-добро, но за съжаление само на звук Просто сток, читаво Браво няма как да постигне такива времена Горчив факт е и че ХГТ пада на 400 м дори от С18ХЕ - даже хич не ми е приятен този факт На Валери Типо-то просто още преди си вървеше така, както трябва да върви едно истинско "Седичи", а то дори и каталожно е по-бързо от ХГТ - неоспорим факт За инфо само е бил: Типо 16В (139 к.с.), Кадет С20ХЕ, Астра С20ХЕ, Голф КР-ПЛ-АБФ, Е36 325 и много, много др. които забравям или пропускам, Валери да си каже по-точно!П.С. Що излъга за събота бе Валери, та идвахме да те гледаме и документираме? Как мина разработката до ПД? Според мен ако дадеш в диапазона на 15.5-15.7 ще е повече от добре, не че и на ниска 15-ка ще се намръщя но на този етап не вярвам! Успех и до петък!
Коментар
-
[quote="Tie"]Да, Браво-то е по-добро, но за съжаление само на звук Просто сток, читаво Браво няма как да постигне такива времена Горчив факт е и че ХГТ пада на 400 м дори от С18ХЕ - даже хич не ми е приятен този факт На Валери Типо-то просто още преди си вървеше така, както трябва да върви едно истинско "Седичи", а то дори и каталожно е по-бързо от ХГТ - неоспорим факт За инфо само е бил: Типо 16В (139 к.с.), Кадет С20ХЕ, Астра С20ХЕ, Голф КР-ПЛ-АБФ, Е36 325 и много, много др. които забравям или пропускам, Валери да си каже по-точно!ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Не съм личен секундант на никой, просто съм присъствал на гореспоменатите дуели на Валери (голяма част съм пропуснал), покрай гонките се познаваме с него и казвам какво съм видял. Видео за съжаление не мога да дам, а и да направя няма смисъл, тъй като с камерата на телефона ми (2МP) - няма да е много по-добре!Колегата с 5-така: нещо не си съгласен с горното ми мнение ли?П.С. На 19-ти ако Валери е готов, ще намериме малко по-добра камера и евентуално да излелзат по-добри филмчета от Божура. Имах някъде и клипче от миналата година и с 15.923, но качестовото е Yellow_Flash_Colorz_PDT_47
Коментар
-
Tie написа:Не съм личен секундант на никой, просто съм присъствал на гореспоменатите дуели на Валери (голяма част съм пропуснал), покрай гонките се познаваме с него и казвам какво съм видял. Видео за съжаление не мога да дам, а и да направя няма смисъл, тъй като с камерата на телефона ми (2МP) - няма да е много по-добре!Колегата с 5-така: нещо не си съгласен с горното ми мнение ли?П.С. На 19-ти ако Валери е готов, ще намериме малко по-добра камера и евентуално да излелзат по-добри филмчета от Божура. Имах някъде и клипче от миналата година и с 15.923, но качестовото е Yellow_Flash_Colorz_PDT_47Fiat Tipo 2.0 16V
Коментар
-
Понякога се учудвам на кретенските постове, които някои хора могат да пускат... Аз и за това гледам да пиша по рядко, че нещо ми е писнало от лапешки писаници и разниии маниии ама еди какво си как вървяло и разни такива глупости от хора които си нямат и понятие за гонки, коли двигатели и т.н....За браво ХГТ...срещу седичи не ми се говори... И все пак ако някой все още спи и не е разбрал БРАВОТО Е МЪРТВЕЦ, а да се сравнява със седичи не е разумно Неоспорим факт и то за съжаление доказан много пъти..И аз като Tie го казвам с мъка за италианското ми сърце...Иначе аз също съм присъствал на доста от гонките на Валери и знам за какъв вървеж става въпрос...Тук е и може би мястото да отбележа, че и аз имам победа на ХГТ.. Факт е че колата беше с метанов инжекцион, но се караше на бензин...Факт е и че съм по тежък от него с многооо... Други изводи няма да правя, че да не ме налазите сега че не ми се влиза в спорове Tie поздрави Аз тая седмица няма да се качвам ваканция идва :P
Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
Добло 02' 1.9 D- ех
Добло 06' 1.3 Mjet -ех
Коментар
-
VFTI написа:Понякога се учудвам на кретенските постове, които някои хора могат да пускат... Аз и за това гледам да пиша по рядко, че нещо ми е писнало от лапешки писаници и разниии маниии ама еди какво си как вървяло и разни такива глупости от хора които си нямат и понятие за гонки, коли двигатели и т.н....За браво ХГТ...срещу седичи не ми се говори... И все пак ако някой все още спи и не е разбрал БРАВОТО Е МЪРТВЕЦ, а да се сравнява със седичи не е разумно Неоспорим факт и то за съжаление доказан много пъти..И аз като Tie го казвам с мъка за италианското ми сърце...Иначе аз също съм присъствал на доста от гонките на Валери и знам за какъв вървеж става въпрос...Тук е и може би мястото да отбележа, че и аз имам победа на ХГТ.. Факт е че колата беше с метанов инжекцион, но се караше на бензин...Факт е и че съм по тежък от него с многооо... Други изводи няма да правя, че да не ме налазите сега че не ми се влиза в спорове Tie поздрави Аз тая седмица няма да се качвам ваканция идва :PFiat Tipo 2.0 16V
Коментар
-
VFTI написа:Понякога се учудвам на кретенските постове, които някои хора могат да пускат... Аз и за това гледам да пиша по рядко, че нещо ми е писнало от лапешки писаници и разниии маниии ама еди какво си как вървяло и разни такива глупости от хора които си нямат и понятие за гонки, коли двигатели и т.н....За браво ХГТ...срещу седичи не ми се говори... И все пак ако някой все още спи и не е разбрал БРАВОТО Е МЪРТВЕЦ, а да се сравнява със седичи не е разумно Неоспорим факт и то за съжаление доказан много пъти..И аз като Tie го казвам с мъка за италианското ми сърце...Иначе аз също съм присъствал на доста от гонките на Валери и знам за какъв вървеж става въпрос...Тук е и може би мястото да отбележа, че и аз имам победа на ХГТ.. Факт е че колата беше с метанов инжекцион, но се караше на бензин...Факт е и че съм по тежък от него с многооо... Други изводи няма да правя, че да не ме налазите сега че не ми се влиза в спорове Tie поздрави Аз тая седмица няма да се качвам ваканция идва :PТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар