Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предизвиквам всичко до 150 h.p.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Предизвиквам сичко до 150 hp

Валка,предполагам ще бъдеш на 19 на Божура?Ако не ни мине котка път може да се видим на живо
    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ivanko_rs написа:
      Валка,предполагам ще бъдеш на 19 на Божура?Ако не ни мине котка път може да се видим на живо
      ооо там съм начи ще се видим
      Fiat Tipo 2.0 16V

Коментар

Къде е в момента Русенското червено Типо ? И във форма ли е сега Просто сме по - близичко може после да си попишем пак кой, къде, к"ви времена дава! :D
        ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

ivanko_rs написа:
          Не мога да разбера защо все изтъквате колко "много" се развъртал петака във високите обороти(колегите си знаят които ги визирам) Някой от вас карал ли е Типо 2.0 16,не Купе или Делта 2.0 16 ,предполагам не сте и как по дяволите разбирате че петака се развърта повече Няма как да знаете ,но на Ици Типо-то в етапа си от развитие преди да го турбинира,т.е. като атмосферка вървеше също наистина много добре.На дистанция от 400м финишираше на задната врата на Вектра 2.0 16 обезкостена и с валове и най-интересното е че след 120 км/ч започваше да я настига.Както каза Ици с малко думи и перефразирано - Типо-то на Валери върви много,падали са доста автомобили които са смятани за драгаджийки.Както е известно няма читаво ХГТ което да е било читаво Седичи при еднакво добри шофьори,така че оставете на Валери темата и се дракайте другаде Съжалявам че няма читаво Седичи в Русе да ви покажа аз как се развърта четворка особено след 3500-4000 оборота.Колега "2000 20V Turbo" не си мисли че тази поповска вектра е "страшна" за русенци.Да,ходих и един път се пуснахме три пъти и трите пъти ме би,НО Типо-то си имаше проблеми тогава.Надали скоро обаче ще изкарате нещо което да ни противопоставите особено ако осъществя туй което замислям!Извинявай Валери за спама ,но тези колеги са като на "всяко гърне мерудия",трупат постове май.Forever 2.0 16V Fiat/Lancia engine
          Аз пазя все още добрия тон В Попово има няколко коли, които биха били значително по-страшни от Вектрата. Дай да си кажем истината Вие тогава дойдохте да сверявата Типото с една Калибра-произведение на все същия човек. Та моята Марея /ХГТ - мотор/ вървеше на същото "трасе" 2-3 коли пред Вектрата - тя си е 1,6 все пак нищо че с Типото / А Калибрата - творението на този същия човек ме пускаше 2-3 коли преди него да тръгна и за същото разстояние ми слагаше 2-3 коли разстояние от моя преден капак до неговия заден Вие както бяхте дошли да се сверявата с тази Калибра сеш ли се к"во щяхте да сверите Така, че кой кво ще извади...... А в настоящата полемика аз въобще не визирах марката Опел и сега си мисля за едно Браво ХГТ, което си вози собственика с моя стария Марейски мотор. Него имам предвид да сверим с някое върло, русенско, атм. Типо Искрено съжалявам за по-твърдия тон, беше в отговор на цитата в поста ми по-горе /кой к"ви коли ще вади , гърнета, мерудии../ мисля, че ще го сменим все пак

Коментар

Колега "2000 20v turbo",аз тона си го спазвам,но ти изтъкваш работи които не са така.Аз бях собственика на това червено Типо което по последни данни е някъде в София.Да съм говорил с тебе за какво съм идвал и т.н. и т.н.?Нали се сещаш че в момента правиш "развален телефон" и хич не ми е приятно.Обсъждай го с когото искаш но да не излиза пред мене,защото аз знам за какво съм ходил.Явно пак пропускаш част от поста ми ,но явно така ти е удобно,няма значение.Направи си Мареята пък ще видим колко ще върви и докога.Още нещо ,нали не си мислиш че черпя инфо за Поповските бегачки от форума?Аз си имам агенти в Попово и знам доста подробности така че не ме кращавай кое колко върви,аз ЗНАМ.Ерата на атмосферките за мене приключи и нямам намерение да се връщам на нея отново,така че евнтуално премерване ще бъде с Турбо мотор.Вие сте на ход действайте.П.П.Само ще добавя че в скоро време ще има две Алфи с Ланча 2.0 16 Турбо мотори в Русе,нарастваме
            Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Всъщност има едно доста вървящо 2.0 16V Типо в Русе, тъмно червено, но собственика му не ходи по гонки. Това само за информация :D
              sigpic
              Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
              475HP 11,5/1,9/191
              YouTube

Коментар

еиииииии ние щом на вектра 1.6 ??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 взехме да вадим турбинирани коли на 2000 куб/см. трябва да търсимот Топфуел драгстери (и... аз тез вектри и...)

Коментар

Скоро ще има едно и в Разград и собственика му НЯМА да ходи по гонки :D
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Като сменя ДВГ може да пробвам всяка атмосферна Вектра.БТВ Вектрата има едно предимство купето се състои предимно от ръжда,а тя е по лека от ламарините на Фиат-а :D
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

ivanko_rs написа:
                      Колега "2000 20v turbo",аз тона си го спазвам,но ти изтъкваш работи които не са така.Аз бях собственика на това червено Типо което по последни данни е някъде в София.Да съм говорил с тебе за какво съм идвал и т.н. и т.н.?Нали се сещаш че в момента правиш "развален телефон" и хич не ми е приятно.Обсъждай го с когото искаш но да не излиза пред мене,защото аз знам за какво съм ходил.Явно пак пропускаш част от поста ми ,но явно така ти е удобно,няма значение.Направи си Мареята пък ще видим колко ще върви и докога.Още нещо ,нали не си мислиш че черпя инфо за Поповските бегачки от форума?Аз си имам агенти в Попово и знам доста подробности така че не ме кращавай кое колко върви,аз ЗНАМ.Ерата на атмосферките за мене приключи и нямам намерение да се връщам на нея отново,така че евнтуално премерване ще бъде с Турбо мотор.Вие сте на ход действайте.П.П.Само ще добавя че в скоро време ще има две Алфи с Ланча 2.0 16 Турбо мотори в Русе,нарастваме
                      Лично аз не правя развален телефон Аз на въпросното Ви посещение в Попово с червеното Типо присъствах в края В заведението на сервиза на Ники Така, че никакъв развален телефон не правя в момента мноо хубу си спомням /преки впечатления от разбора на сверката/ и свалената плочка за газовата уредба от Типото и разочарованието, което изживяхте и съмненията Ви к"ви горива ползвала Вектрата и к"ви долари стрували............ Искаш ли да не продължавам с подробностите за всичките ти на теб специално посещения в Попово, че има хора дето Ви ползват постовете, като верою в тунинга.Там в турбо ерата, където сте вие отдавна аз тепърва правя плахи стъпки и вероятно Мареата ми нито ще върви много, нито пък дълго Агентите ти тук в Попово ще те държат в течение..... Искрено се радвам за новото попълнение Алфи с "изкуствено дишане" /не с газови уредби де/

Коментар

Валери съжалявам, за тона от последните си два поста - въпреки, че са актуални по темата - споделихме инфо от реални събития от преди 7-8 месеца! Изказах само мнение, че с тези жокерчета ми се струва, че трудно ще се справиш с 20V Браво! Не съм искал нито теб, нито който и да било друг от форума да засегна! Някаи обаче се почувстваха засегнати от реалността, ма к"во да се прави ние тези неща ще си ги уредим тук в дълбоката провинция и при добро желание от тяхна страна /на засегнатите/ и ще даже! А ти защо никакви резултати от гонки не си написал? Паднаха ли още времената...

Коментар

пичага, още когато беше сток колата без нищо по нея даваше 15.9, а браво сток 15.9 не може да даде никога!!!!!!
                          Fiat Tipo 2.0 16V

Коментар

Ти лично някога с ХГТ Браво пробвал ли си се? И Защо не напишеш малко повече резултати с к"ви коли досега си се пробвал, к"ви са резултатите вече втори или трети пост питам Тук при нас общо взето Бравото е на уважение и според наште критерии върви доста добре. Сега Типо такова, като твойто съм виждал веднъж как и колко върви /виж постовете по-горе/ и не съм очарован затова ми е интересно

Коментар

еми пускал съм се с доста коли! голф, 2-3 астри (хе), браво, бмв 325, че с бмв 320 няма смисъл :D с мерцедесчета и всякви други коли сега не се сещам :P
                              Fiat Tipo 2.0 16V

Коментар

е да, ама има голф сигурно от 1.4 до 2.0-2.0 16V и браво от 1.2-2.0 16V-20V(сигурен съм, че си наясно),но с кои точно от моторите и все пак резултатите...
                                F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

Working...
                                X