Днес ли ще ходите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвиквам всичко до 150 h.p.
Collapse
X
-
deadairplane
-
Мисля че Валери няма да откаже дори и да падне, момчето е пич! А и това най-много да го надъха да си направи колата по-вървяща :D Ако ще правите нещо, кажете кога и къде - там съм П.С. Знаем я твойта Дедра с тия ми ти 163 к.с. Ела моля те горе и приземи един отворко с Октавия РС 2.0 16V Турбо колко му е спрела колата, че нещо се дърви чак на 16V Турбо мотора ни
Коментар
-
Tie написа:Мисля че Валери няма да откаже дори и да падне, момчето е пич! А и това най-много да го надъха да си направи колата по-вървяща :D Ако ще правите нещо, кажете кога и къде - там съм П.С. Знаем я твойта Дедра с тия ми ти 163 к.с. Ела моля те горе и приземи един отворко с Октавия РС 2.0 16V Турбо колко му е спрела колата, че нещо се дърви чак на 16V Турбо мотора ниPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Kimi_Raikonen написа:В Америка не правят дръпки с коли под 300 коня. Това нашето е селска гъзария.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ogi28b написа:Абе айде стига с тва рено! 900 щело да вдигне, не 190.... тва скоростите ги нямате за нищо.... Надявам се да сте се движили някога с такава скорост, за да я коментирате! Рено 5.... 190... втора... и газ.... Те гумите ще му се пръснат още на 170 сигурно... Абе няма какво повече да отговарям за това рено... А подписа си е подпис, важно е че предизвиква смях тук-там.
Коментар
-
5 GTT написа:Ей много сте се "газирали" от това рено! Май не може да приемете, че малко Фиати имат неговите показатели, при това доста по-нови модели от него. Между другото за 5 ГТ турбо ли става въпрос или за 5 ГТЕ?Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:5 GTT написа:Ей много сте се "газирали" от това рено! Май не може да приемете, че малко Фиати имат неговите показатели, при това доста по-нови модели от него. Между другото за 5 ГТ турбо ли става въпрос или за 5 ГТЕ?
Коментар
-
Re: Предизвиквам сичко до 150 hp
valeri87 написа:Shefa написа:valeri87 написа:искам да се пробвам с каквато и да е но да е макс до 150-160 кончетаBRAVO-HGT PUNTO-1.2 16V SPORTING
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар