ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвиквам всичко до 150 h.p.
Collapse
X
-
ако искаш да ми кажеш че рено 5 турбо се движи със 190, после дава газ и изчезва, не мерси, не съм виждал такова рено, няма и да видя 100%. А туарекчето остава на 190 и точка в огледалото... така е като се заяжда с рено 5.!Пак да кажа - скорост от 190 могат да коментират само хора които са се движили с такава, но не да пътуват, а да управляват! Аз с удоволствие мога да коментирам поведение на брава при скорост 150. 190 километра в час са грубо 52 метра и 80 сантиметра в секунда!! Така по-добре ли звучи? На някои писти от формула 1 средната скорост е по-ниска! Моля ви спрете с това рено, че ще се побъркам. Сменям си и подписа !
Коментар
-
Да Ви кажа, че съм карал и със повече от 200 и ... Такова Рено има, леко е и е пъргаво, но за къси разстояния според мен. Надали може да се чувстваш комфортно в него с 200. В Плевен се беше появило едно такова, на дърпане отнесе сума ти и бегачки. Спазвайте ограниченията на скоростта - спасява животи! :DNO PAIN NO GAIN fiat COUPE
Коментар
-
ogi28b написа:ако искаш да ми кажеш че рено 5 турбо се движи със 190, после дава газ и изчезва, не мерси, не съм виждал такова рено, няма и да видя 100%. А туарекчето остава на 190 и точка в огледалото... така е като се заяжда с рено 5.!Пак да кажа - скорост от 190 могат да коментират само хора които са се движили с такава, но не да пътуват, а да управляват! Аз с удоволствие мога да коментирам поведение на брава при скорост 150. 190 километра в час са грубо 52 метра и 80 сантиметра в секунда!! Така по-добре ли звучи? На някои писти от формула 1 средната скорост е по-ниска! Моля ви спрете с това рено, че ще се побъркам. Сменям си и подписа !BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Колега "valeri87" извинявам се за ,но понеже подписа на колегата беше перефразиран от мой пост ще внеса някои уточнения за това Рено 5.Явно двамцата господа(знаят са кои са) са пропуснали някои от фактите понеже не им бяха удобни,а именно че заводски такова Рено 5 е с 1.4 Турбо,а това е с 1.7 Турбо мотор от Волво 460 Турбо,надуто на 1.2 бара и с други доработки,като кулер и т.н. Както казах беше на приятел и го знам много добре колко върви и как върви.Продаде го точно поради факта че със заводския си сетъп тая кола нито спираше нито завиваше,НЕ защото не вървеше,а не му се вкарваха повече пари в нея.Колега "ogi28b" аз редовно се разпъвам до 200(примерно) наказвайки някой гъзар който си мисли че кара совалка.Проблем ли е или и мойта кола която е 195 коня не може да ги вдигне?Преди с печката Делта 1.9 ТДС съм правил 195 да я видя колко ще вдигне и също си стоеше мирно и спокойно при тая скорост.Така че този твой пост за скоростите нещо издиша.Както съм писал в една друга тема аз съм превърженик на бързото каране през завои и рязкото ускорение и спиране и то не направо.Колега "valeri87" жалко че ожених Седичи-то иначе можех да те пробвам П.П.Мисля че стоковка италиянка от ранга на Типо-то и неговите кг(това е точно за да изключа Пунто ГТ,понеже е по-леко),няма да те бие.За по-голяма точност имам в предвид Браво ХГТ,Пунто ХГТ,Алфа 155 2.0 8V,Алфа 155 и 156 2.0 16 ТС,Фият Купе 2.0 16 и 2.0 20,Алфа ГТВ, Делта 2.0 16 и т.н.В крайна сметка всичко зависи от тебе ,после е фактора автомобилPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Аз никога не съм се съмнявал че едно рено 5 стои стабилно на пътя движейки се със 190, после дава газ и кой откъде е ....Знаех си че не трябва да цъкам отново в тази тема! blagun, ама как си знаех че ще си помислиш че за теб става въпрос , за коментарите на високи скорости.... Е да , ама не , имах предвид хора които говорят за скорости от порядъка на 180+ (някои коли нямат такава цифра на километражите даже) , без никога да са ги изпитвали. Не от форума, ами такива живи хора дето ми говорят врели некипели в лицето и ми разказват за разни 220, 240, по някакви неведоми пътища, така както аз примерно си разказвам че си прехвърчам със 150 по Ленин. а за колегата валери: аз съм едната господа от поста на иванко, а иван енчев е другата господа наистина спрете да му спамите в темата. Колега иванко, уточнявай моля те кога на кой колега пишеш, щото отгоре си ме писал мене и изведнъж пише "еди коя си няма да те бие" пък си мисля че става въпрос тука за тая печка в потписа ми, и си викам "абе бая спънати трябва да са тия коли за да не ме бият, особено двулитровото купе, да не говорим за ГТВ..." пък после разбрах че става въпрос за другия колега. Мойта все пак е 66 коня, недей така...По темата - колега валери, ще питам колегата с чипосаното ЖТД заради турбодупката, дали ще иска да се пуснете, стига да изровя темата
Коментар
-
ogi28b написа:колега иванко, уточнявай моля те кога на кой колега пишеш, щото отгоре си ме писал мене и изведнъж пише "еди коя си няма да те бие" пък си мисля че става въпрос тука за тая печка в потписа ми, и си викам "абе бая спънати трябва да са тия коли за да не ме бият, особено двулитровото купе, да не говорим за ГТВ..." пък после разбрах че става въпрос за другия колега. Мойта все пак е 66 коня, недей така...Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар