Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предизвиквам всичко до 150 h.p.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Абе айде стига с тва рено! 900 щело да вдигне, не 190.... тва скоростите ги нямате за нищо.... Надявам се да сте се движили някога с такава скорост, за да я коментирате! Рено 5.... 190... втора... и газ.... Те гумите ще му се пръснат още на 170 сигурно... Абе няма какво повече да отговарям за това рено... А подписа си е подпис, важно е че предизвиква смях тук-там.
    Чакайте малко, аз не съм запознат със случката от подписа ти(майтап), но виждал ли си Рено 5 турбо
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

ако искаш да ми кажеш че рено 5 турбо се движи със 190, после дава газ и изчезва, не мерси, не съм виждал такова рено, няма и да видя 100%. А туарекчето остава на 190 и точка в огледалото... така е като се заяжда с рено 5.!Пак да кажа - скорост от 190 могат да коментират само хора които са се движили с такава, но не да пътуват, а да управляват! Аз с удоволствие мога да коментирам поведение на брава при скорост 150. 190 километра в час са грубо 52 метра и 80 сантиметра в секунда!! Така по-добре ли звучи? На някои писти от формула 1 средната скорост е по-ниска! Моля ви спрете с това рено, че ще се побъркам. Сменям си и подписа !

Коментар

Ааааа Рендето може да е с двигател на Бел 206 (ако не се лъжа) , тоя дето го слагат на Y2K
        .... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!

Коментар

Да Ви кажа, че съм карал и със повече от 200 и ... Такова Рено има, леко е и е пъргаво, но за къси разстояния според мен. Надали може да се чувстваш комфортно в него с 200. В Плевен се беше появило едно такова, на дърпане отнесе сума ти и бегачки. Спазвайте ограниченията на скоростта - спасява животи! :D
          NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

момчета престанете да ми серете в темата моля ви се!
            Fiat Tipo 2.0 16V

Коментар

ogi28b написа:
              ако искаш да ми кажеш че рено 5 турбо се движи със 190, после дава газ и изчезва, не мерси, не съм виждал такова рено, няма и да видя 100%. А туарекчето остава на 190 и точка в огледалото... така е като се заяжда с рено 5.!Пак да кажа - скорост от 190 могат да коментират само хора които са се движили с такава, но не да пътуват, а да управляват! Аз с удоволствие мога да коментирам поведение на брава при скорост 150. 190 километра в час са грубо 52 метра и 80 сантиметра в секунда!! Така по-добре ли звучи? На някои писти от формула 1 средната скорост е по-ниска! Моля ви спрете с това рено, че ще се побъркам. Сменям си и подписа !
              Колега ogi28b, не съм фен на Рено, но това е класическа "бегачка" и 190 км ще ги направи за норматив Аз мога да коментирам и много по-високи скорости от тази - 190км/ч. разрешаваш ли, или трябва да доказвам!Карал съм порше кайен, кайман, ауди а8(свързано с работата ми) и май знам и как вървят коли над 300 коня! А ако не вярваш мога да ти покажа как Корса А къса Ауди КУ7 Мисля, че имам право да коментирам за такива скорости и за коли над 200 коня, защото много съм карал и съм участвал в създаването на някой от тях Порови се във форума и ще видиш, че съм писал за тях!!!И да ти кажа, че не съм клавиатурен рацер, а истински и който иска на Бояна да идва, на никой не съм отказвал
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

С на благун купето ше е интересно
                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Колега "valeri87" извинявам се за ,но понеже подписа на колегата беше перефразиран от мой пост ще внеса някои уточнения за това Рено 5.Явно двамцата господа(знаят са кои са) са пропуснали някои от фактите понеже не им бяха удобни,а именно че заводски такова Рено 5 е с 1.4 Турбо,а това е с 1.7 Турбо мотор от Волво 460 Турбо,надуто на 1.2 бара и с други доработки,като кулер и т.н. Както казах беше на приятел и го знам много добре колко върви и как върви.Продаде го точно поради факта че със заводския си сетъп тая кола нито спираше нито завиваше,НЕ защото не вървеше,а не му се вкарваха повече пари в нея.Колега "ogi28b" аз редовно се разпъвам до 200(примерно) наказвайки някой гъзар който си мисли че кара совалка.Проблем ли е или и мойта кола която е 195 коня не може да ги вдигне?Преди с печката Делта 1.9 ТДС съм правил 195 да я видя колко ще вдигне и също си стоеше мирно и спокойно при тая скорост.Така че този твой пост за скоростите нещо издиша.Както съм писал в една друга тема аз съм превърженик на бързото каране през завои и рязкото ускорение и спиране и то не направо.Колега "valeri87" жалко че ожених Седичи-то иначе можех да те пробвам П.П.Мисля че стоковка италиянка от ранга на Типо-то и неговите кг(това е точно за да изключа Пунто ГТ,понеже е по-леко),няма да те бие.За по-голяма точност имам в предвид Браво ХГТ,Пунто ХГТ,Алфа 155 2.0 8V,Алфа 155 и 156 2.0 16 ТС,Фият Купе 2.0 16 и 2.0 20,Алфа ГТВ, Делта 2.0 16 и т.н.В крайна сметка всичко зависи от тебе ,после е фактора автомобил
                  Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Аз никога не съм се съмнявал че едно рено 5 стои стабилно на пътя движейки се със 190, после дава газ и кой откъде е ....Знаех си че не трябва да цъкам отново в тази тема! blagun, ама как си знаех че ще си помислиш че за теб става въпрос , за коментарите на високи скорости.... Е да , ама не , имах предвид хора които говорят за скорости от порядъка на 180+ (някои коли нямат такава цифра на километражите даже) , без никога да са ги изпитвали. Не от форума, ами такива живи хора дето ми говорят врели некипели в лицето и ми разказват за разни 220, 240, по някакви неведоми пътища, така както аз примерно си разказвам че си прехвърчам със 150 по Ленин. а за колегата валери: аз съм едната господа от поста на иванко, а иван енчев е другата господа наистина спрете да му спамите в темата. Колега иванко, уточнявай моля те кога на кой колега пишеш, щото отгоре си ме писал мене и изведнъж пише "еди коя си няма да те бие" пък си мисля че става въпрос тука за тая печка в потписа ми, и си викам "абе бая спънати трябва да са тия коли за да не ме бият, особено двулитровото купе, да не говорим за ГТВ..." пък после разбрах че става въпрос за другия колега. Мойта все пак е 66 коня, недей така...По темата - колега валери, ще питам колегата с чипосаното ЖТД заради турбодупката, дали ще иска да се пуснете, стига да изровя темата

Коментар

ogi28b написа:
                      колега иванко, уточнявай моля те кога на кой колега пишеш, щото отгоре си ме писал мене и изведнъж пише "еди коя си няма да те бие" пък си мисля че става въпрос тука за тая печка в потписа ми, и си викам "абе бая спънати трябва да са тия коли за да не ме бият, особено двулитровото купе, да не говорим за ГТВ..." пък после разбрах че става въпрос за другия колега. Мойта все пак е 66 коня, недей така...
                      Оправих го ,виноват Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 За тези личности които разправят че се движат с 250 пък сигурно и 150 едва са вдигнали съм съгласен.Аз също съм се сблъсквал с такива за съжаление
                      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Grisha написа:
                        Гришка, нали знаеш - малки тайни.....
                        BMW E90 320D
                        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

blagun написа:
                          Grisha написа:
                          Гришка, нали знаеш - малки тайни.....
                          благуне, ако искаш ела довечера на бояна към 10 да се гоним :D
                          Fiat Tipo 2.0 16V

Коментар

Ако свърша работата си ще дойда
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Не е ли още хлъзгаво?
                              >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

zarcov написа: