Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дизел срещу Бензин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ке поживеем и ке видим Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Съмняваме честно казано щом това браво бензиновото изостава от опел корса джи си ай с около 3 коли... Може и да не е било в ред нещо....
    www.CarProfi-BG.com
    Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
    Зареждане и ремонт на автоклиматици.
    Най-атрактивните цени в София!

Коментар

crush написа:
      Аз бих искал да се пробвам с Браво 1.6 16винтила. Аз съм с тд100. Чудно ми е какъв ще ефектът. Мисля, че желанията са що годе в нормалните рамки. Имах щастието нерегламентирана дръпка да направя с едно такова ама ония не можеше да кара направо и ми беше безинтересно, а съм сигурен, че бензиновото никак не е за изхвърляне...
      Ами Аз в събота на Божурище направих точно исканата от тебе гонка. Аз съм с браво ТД 100....Пуснахме се три пъти, като резултата беше 2на1 за мен...но разликите бяха просто минимални. За сравнвние ше ви кажа че времената на последната ни гонка се различаваха с някакви си стотни - моето беше 18.93, а на колегата 18.97. Само да отбележа че при мен се возеше момче, а при колегата момиче
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
        crush написа:
        Аз бих искал да се пробвам с Браво 1.6 16винтила. Аз съм с тд100. Чудно ми е какъв ще ефектът. Мисля, че желанията са що годе в нормалните рамки. Имах щастието нерегламентирана дръпка да направя с едно такова ама ония не можеше да кара направо и ми беше безинтересно, а съм сигурен, че бензиновото никак не е за изхвърляне...
        Ами Аз в събота на Божурище направих точно исканата от тебе гонка. Аз съм с браво ТД 100....Пуснахме се три пъти, като резултата беше 2на1 за мен...но разликите бяха просто минимални. За сравнвние ше ви кажа че времената на последната ни гонка се различаваха с някакви си стотни - моето беше 18.93, а на колегата 18.97. Само да отбележа че при мен се возеше момче, а при колегата момиче
        хм 19 сек на Божурище не е ли доста зле за Браво 1.6, мисля че трябва да са по-пъргави, аз там с Ауди B4 2.0 карбуратор 90 к.с. съм влизал под 20 сек, а голф 3 1.8 моно 90 к.с. прави нормално около 18.6-18.7, да не е било 90 к.с. Бравото, а не 103?
        ex Fiat Bravo GT

Коментар

Типо 1.6 двувалка 90 коня дава около 19
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Отново ще отбележа, че и двамата бяхме с допълнителен багаж-по един човек....а и колегата с бензинката е с 17-ки които спред мен го спъват малко в началото.
            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

бензин срещу ТДИ

Аз имам "Фиат Брава"-(1.9 ТД100) един пич ми се дървише с "Рено 19"-(1.8 бензин 16В) наговорих ме се да се драпнем да видиме резултата,по една права улица-ПРИ САМОТО ПОТЕГЛЯНЕ МЕ ДРЪПНА(ПЪРВИТЕ 15 МЕТРА),НО СЛЕД КАТО ТУРБОТО СИ ИЗКАРА ХУБАВИЯ ЗВУК ГО НАПРАВИХ САМ ДА СИ ГОВОРИ ТВА РЕНО,накрая изпуших една цигара докато го почакам :D !и запомнете че по нанагорнище бензина няма шанс срещу ТДИто!!!
              Fiat brava 1.9 TD100

Коментар

Re: бензин срещу ТДИ

burgiyata написа:
                Аз имам "Фиат Брава"-(1.9 ТД100 16В) един пич ми се дървише с "Рено 19"-(1.8 бензин 16В) наговорих ме се да се драпнем да видиме резултата,по една права улица-ПРИ САМОТО ПОТЕГЛЯНЕ МЕ ДРЪПНА(ПЪРВИТЕ 15 МЕТРА),НО СЛЕД КАТО ТУРБОТО СИ ИЗКАРА ХУБАВИЯ ЗВУК ГО НАПРАВИХ САМ ДА СИ ГОВОРИ ТВА РЕНО,накрая изпуших една цигара докато го почакам :D !и запомнете че по нанагорнище бензина няма шанс срещу ТДИто!!!
                По принцип реното е по-бързо от твоята кола ,ако трябва да се вярва на catalog.auto.ru. Това важи разбира се за автомобили в добро техническо състояние. При вашия случай от значение са вече други фактори. Но това ,че си го бил не значи че може да победиш всяко Рено с 1.8L мотор. Фиат TD 100 не e с 16 клапана. Дори първото поколение JTD е с 8 клапана.
                SEAT Leon Cupra 300
                Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Fiat Brava-1.9 TD100 16V 16-винтила а не клапана ти може да си привърженик на Рено но и Фиат неса никак по-зле
                  Fiat brava 1.9 TD100

Коментар

Бе може на всичко да е привърженик ама Брава ТДИ няма , също и 16в .

Коментар

burgiyata написа:
                      Fiat Brava-1.9 TDI 16V 16-винтила а не клапана ти може да си привърженик на Рено но и Фиат неса никак по-зле
                      Колега, TDI ако беше WV и 16V ако беше бензинка, но двете неща взети заедно в италианcко дизелче НЯМА Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
                      Fiat Punto 1.7TD
                      Mazda 626 2.0
                      Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

burgiyata написа:
                        Fiat Brava-1.9 TDI 16V 16-винтила а не клапана ти може да си привърженик на Рено но и Фиат неса никак по-зле
                        Абе пич,ти си поредния "запалянко" на марката(Фиат) ,заради който е оплюта от хората които карат други марки автомобили Два пъти ти се повтори че Брава 1.9 ТДИ 16V - НЯМА. С колко по-големи букви искаш да ти го напишем ,и спри да се пънеш като не разбираш Второ,ти явно не дооценяваш разликата от 36 коня в плюс за реното,които не на баир,ами никъде неможеш да вървиш с него.Явно толкова си и карал по-силни бензинови автомобили за да знаеш Яйде от сега нататък внимавай какво пишеш,щото тука има хора които знаят доста рабори П.П.Щях да забравя,както спомена колегата по-горе това TDI го закачай след имената на други автомобили,не след италиянски.След итал. слагаш TD,TD75,TD100,JTD и т.н.
                        Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

burgiyata написа:
                          ВЕнтил и клапан са едно и също нешо в хидравличната техника,също и на английски valve,но в българския език м/у двете думи има малка разлика.Нюанс просто.Според мен не е уместно да се изплзва вентил за кола.КЛАПАНИ СА!!!
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

ок де нека са си еднакви ама защо пише "16V" от дясната страна на колата?
                            Fiat brava 1.9 TD100

Коментар

burgiyata написа:
                              Ти заради този надпис ли влезе в спор
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

burgiyata написа:
                                Щото от лявата е паднало Продават такива надписи по два за лев,колега :P
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X