Ке поживеем и ке видим Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Съмняваме честно казано щом това браво бензиновото изостава от опел корса джи си ай с около 3 коли... Може и да не е било в ред нещо....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дизел срещу Бензин
Collapse
X
-
www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
-
crush написа:Аз бих искал да се пробвам с Браво 1.6 16винтила. Аз съм с тд100. Чудно ми е какъв ще ефектът. Мисля, че желанията са що годе в нормалните рамки. Имах щастието нерегламентирана дръпка да направя с едно такова ама ония не можеше да кара направо и ми беше безинтересно, а съм сигурен, че бензиновото никак не е за изхвърляне...Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:crush написа:Аз бих искал да се пробвам с Браво 1.6 16винтила. Аз съм с тд100. Чудно ми е какъв ще ефектът. Мисля, че желанията са що годе в нормалните рамки. Имах щастието нерегламентирана дръпка да направя с едно такова ама ония не можеше да кара направо и ми беше безинтересно, а съм сигурен, че бензиновото никак не е за изхвърляне...ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
бензин срещу ТДИ
Аз имам "Фиат Брава"-(1.9 ТД100) един пич ми се дървише с "Рено 19"-(1.8 бензин 16В) наговорих ме се да се драпнем да видиме резултата,по една права улица-ПРИ САМОТО ПОТЕГЛЯНЕ МЕ ДРЪПНА(ПЪРВИТЕ 15 МЕТРА),НО СЛЕД КАТО ТУРБОТО СИ ИЗКАРА ХУБАВИЯ ЗВУК ГО НАПРАВИХ САМ ДА СИ ГОВОРИ ТВА РЕНО,накрая изпуших една цигара докато го почакам :D !и запомнете че по нанагорнище бензина няма шанс срещу ТДИто!!!Fiat brava 1.9 TD100
Коментар
-
Re: бензин срещу ТДИ
burgiyata написа:Аз имам "Фиат Брава"-(1.9 ТД100 16В) един пич ми се дървише с "Рено 19"-(1.8 бензин 16В) наговорих ме се да се драпнем да видиме резултата,по една права улица-ПРИ САМОТО ПОТЕГЛЯНЕ МЕ ДРЪПНА(ПЪРВИТЕ 15 МЕТРА),НО СЛЕД КАТО ТУРБОТО СИ ИЗКАРА ХУБАВИЯ ЗВУК ГО НАПРАВИХ САМ ДА СИ ГОВОРИ ТВА РЕНО,накрая изпуших една цигара докато го почакам :D !и запомнете че по нанагорнище бензина няма шанс срещу ТДИто!!!SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
burgiyata написа:Fiat Brava-1.9 TDI 16V 16-винтила а не клапана ти може да си привърженик на Рено но и Фиат неса никак по-злеFiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
burgiyata написа:Fiat Brava-1.9 TDI 16V 16-винтила а не клапана ти може да си привърженик на Рено но и Фиат неса никак по-злеPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
burgiyata написа:Fiat Brava-1.9 TDI 16V 16-винтила а не клапана ти може да си привърженик на Рено но и Фиат неса никак по-злеI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар