ivanko_rs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дизел срещу Бензин
Collapse
X
-
.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
-
ivan_enchev написа:ivanko_rs написа:Г-н Енчев,почна да си противоречиш.Въобще не ми пиши за диференциали и т.н.,защото тоя мотор 1.9 е кенеф и както казах е мъртво роден Ти ще вдигнеш с него 180 по Витиня надолу към Ябланица Какво почна да ми говориш за някакви дръпки по 15км на магистрала точно като някое пишлеме взело книжка вчера и решило да доказва колко голям състезател е Колегите както и аз ти го казахме,като искаш си има писти ,отиваш и караш без да застрашаваш никой Ама ти понеже си голям фен да се заядаш с някого по пътя и после на човека колата се счупила.Има Божурище има и Калояново,айде да видим колко върви дизел ТАМ,къде всичко е обезопасено и няма да има случайни жертви или тоя ми излезе и аз намалих и т.н.Относно за греенето явно не си запознат добре с циклите на дизела и бензина иначе щеше да ти е ясно че при натискане дизела почва да грее много повече За съревнование на Шипка мисля че просто се излагаш,мислиш че имаш някакъв шанс Особено срещу кола 4х4 Турбо бензин Не ми отговаряй няма смисъл Както казах темата за мене се изчерпа,ако някой има преложение за дръпки(а вече има три) да дава да видим какво ще стане П.П. Това пежо 306 1.9 Д му дават 162км максимална скорост с тези скорости за които говориш справка http://www.autoweek.nl/carbasedata.p...10367&cache=no
Коментар
-
ivan_enchev написа:Виж кво , омръзна ми да пиша едно и също и честно да ти кажа взех да се дразня вече от тея келешовски забележки , ПЪРВО СЕ НАУЧЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ПОСЛЕДНО НАПИСАНОТО ПРЕДИ ДА СЕ ИЗКАЗВАТЕ НЕПОДГОТВЕНИ . Въобще не се интересувам на кое колко му дават аз си вярвам на очите ..... баси ...... а ве кво ти обяснявам.....Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
idm написа:ivan_enchev написа:.....Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
idm написа:ivan_enchev написа:......... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
ivan_enchev написа:idm написа:ivan_enchev написа:.....
Коментар
-
VooDoo написа:Спора вече излезе от добрия тон и според мен темата трябва да се затвори. Не разбирам защо трябва да се нападате по такъв глупав начин. Все пак тук сме се събрали да си помагаме, а не да се обиждаме.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар