Еми така де, тя и темата си е такава - бензиновия двигател от същия обем могат да му се извадят повече конски сили , отколкото на дизеловия, вие какво тука ми развивате някакви теории за обороти и нютони по метри... и кораби и прочее... и аз ви се връзвам... Тва пречи ли ми да дръпна поне с 1 дължина всеки 100-на коньов бензин, докато дойде момента за смяна на предавка? Не ми пречи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дизел срещу Бензин
Collapse
X
-
blagun написа:tomazo написа:ivanko_rs написа:tomazo написа:докато се уточни ,че темата си е чисто рацерска в която става дума от 0-100 Далеч съм от мисълта да споря с хора ,които си мислят ,че колите им от по 150 коня са състезателни
Коментар
-
pirlo написа:ако иска някой 2.0 ТД даже може и 2.4 ЖТД може да се пробва с мене на 400м да видим да видим дали бензина или дизела е по бърз.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
vlalov написа:шо не пуснеш Д4Д срещу уно турбо уе - нали равни треаше да са ми на льо ман ако падне температурата и замръзне нафтата - ма вие сте в БГ уе ко прайте на льо мана - карайте си половин милионните печки ,теглете трактори с тях и слезте на земльо нема ли модери уе.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
ivan_enchev написа:Така , колега , имам по-добра идея! Дай да се дръпнем като се запролети по прохода Шипка , изкачване и спускане , ако искаш ще се гоним а ако искаш може и сингъл , после да съпоставяме времената
Коментар
-
ivan_enchev написа:pirlo написа:ако иска някой 2.0 ТД даже може и 2.4 ЖТД може да се пробва с мене на 400м да видим да видим дали бензина или дизела е по бързLancia Dedra Integrale
Коментар
-
ivan_enchev написа:Айде дайте най - накрая по същество темата , а не да я превръщаме в говорилня за глупости и обидиivan_enchev написа:- Смятате ли че дизел с/у бензин е загубена кауза ?Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
ivan_enchev написа:.....където на дистанция 15км мачках една Тигра 1.6 16 Винтила с една от колите на жена ми , а именно Пежо 306 1.9 ама много чист дизел ..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:ivan_enchev написа:.....където на дистанция 15км мачках една Тигра 1.6 16 Винтила с една от колите на жена ми , а именно Пежо 306 1.9 ама много чист дизел ....... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
кога 1,9 дизел без турбо бие 1.6л 16V тигра че ми цъфнат налъмите - аре не се излагай! не тричам че дизела е напреднал много в развитието си, ма да слушам за тия приказки от 1001 нощ ми иде лекко у повече.а темата е безмислена, колкото е безмислена всяка тема, която сравнява и/или противопоставя 2 различни идеи - ако дизела е най-доброто нема да има бензинови, ако гоуфо е най-яката раута нема да има фати и т.нт..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Ти тази част чете ли я ????? Щото така започва "дългия комент". "А стига вече с тези модератори , оставете ги намира . Тая тема не сам я пуснал някой да се изказва , че сме дападжии , печкаджии , че имало масло Приста , ми има Приста да - ми кво чакаш купи си Exclamation Question А стига вече с просташки изрази , смятам че хората тук от форума са видиш ли интелигенти (хомосапиенс) , нали Question Exclamation Кажете ако не е така , кво сега Question Валов сори , че използвам твой цитат за тази ми забележка , нищо лично Exclamation Не смятам да се дъвча с никого , просто поисках мнения Exclamation " И още само едно нещо , не държа да ми вярваш ама въобще даже , а ако искаш да ме наречеш лъжец , тва вече е друга тема , ти си първия за 20 и много години , който може би ми казва , че лъжа. Нищо лично.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар