ivanko_rs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дизел срещу Бензин
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
ogi28b написа:следвайки първия пост, коментирайте това: Тойота Корола 1.4 Д4Д с/у Фиат Браво/а 1.4 12В?Ето ви еднакви кубатури. Или сега пък ще се хванете че единия няма достатъчно цилиндери?Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
vlalov написа:шо не пуснеш Д4Д срещу уно турбо уе - нали равни треаше да са ми на льо ман ако падне температурата и замръзне нафтата - ма вие сте в БГ уе ко прайте на льо мана - карайте си половин милионните печки ,теглете трактори с тях и слезте на земльо нема ли модери уеA20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Говорим за коне Смях...Vector 180090° V 12 CYLINDERS - DIESEL CYCLE1325 kW (1800 CV)Като този двигател ще изкара поне 1 милион километра при пълно натоварване.Вайпъра колко ще изкара?Ти си на ред.Имам още козове. Както забелязваш и аз говоря с цифри.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
абе щом се оказа че няма разлика м/у 4500 оборота и 7000, според вас, не виждам да има и разлика м/у турбо и атмосфера, алоуууууууууу....ЕИ НАЧИ!!! Бензина си има обороти, дизела си има турбина! както казва ники александров "Тишина на Анфийлд, това е положението!"колегата в предишния пост нещо се обърка или аз не съм разбрал? 1/8 миля за 7.9 секунди? ми че то човек ги взима за едва 2.5 пъти повече време (20-на секунди), та какво остава за 1900 коня автомобил?
Коментар
-
ivanko_rs написа:BO написа:Говорим за коне Смях...Vector 180090° V 12 CYLINDERS - DIESEL CYCLE1325 kW (1800 CV)Като този двигател ще изкара поне 1 милион километра при пълно натоварване.Вайпъра колко ще изкара?Ти си на ред.Имам още козове. Както забелязваш и аз говоря с цифри.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:vlalov написа:шо не пуснеш Д4Д срещу уно турбо уе - нали равни треаше да са ми на льо ман ако падне температурата и замръзне нафтата - ма вие сте в БГ уе ко прайте на льо мана - карайте си половин милионните печки ,теглете трактори с тях и слезте на земльо нема ли модери уеfiat coupe 1.8 16v
Коментар
-
vlalov написа:BO написа:vlalov написа:шо не пуснеш Д4Д срещу уно турбо уе - нали равни треаше да са ми на льо ман ако падне температурата и замръзне нафтата - ма вие сте в БГ уе ко прайте на льо мана - карайте си половин милионните печки ,теглете трактори с тях и слезте на земльо нема ли модери уеA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
vlalov написа:BO написа:vlalov написа:шо не пуснеш Д4Д срещу уно турбо уе - нали равни треаше да са ми на льо ман ако падне температурата и замръзне нафтата - ма вие сте в БГ уе ко прайте на льо мана - карайте си половин милионните печки ,теглете трактори с тях и слезте на земльо нема ли модери уеA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:ivanko_rs написа:BO написа:Говорим за коне Смях...Vector 180090° V 12 CYLINDERS - DIESEL CYCLE1325 kW (1800 CV)Като този двигател ще изкара поне 1 милион километра при пълно натоварване.Вайпъра колко ще изкара?Ти си на ред.Имам още козове. Както забелязваш и аз говоря с цифри.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Аз по темата достатъчно писах но явно има хора дето не мислят кво четат и ... няма ми пишката шси играя с клавиатурата нема за кво да се засягам абсолютно безсмисленно мерене на пишки - пишете неща дето не сте ги осъзнали как се случват ама мерите ми БМВ пък имат 1300 кс от 1.5 литров мотор още 80- те години ... не ми е къс ма е дебелfiat coupe 1.8 16v
Коментар
-
ogi28b написа:следвайки първия пост, коментирайте това: Тойота Корола 1.4 Д4Д с/у Фиат Браво/а 1.4 12В?Ето ви еднакви кубатури. Или сега пък ще се хванете че единия няма достатъчно цилиндери?ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
ogi28b написа:абе щом се оказа че няма разлика м/у 4500 оборота и 7000, според вас, не виждам да има и разлика м/у турбо и атмосфера, алоуууууууууу....ЕИ НАЧИ!!! Бензина си има обороти, дизела си има турбина! както казва ники александров "Тишина на Анфийлд, това е положението!"колегата в предишния пост нещо се обърка или аз не съм разбрал? 1/8 миля за 7.9 секунди? ми че то човек ги взима за едва 2.5 пъти повече време (20-на секунди), та какво остава за 1900 коня автомобил?ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар