Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Vw Passat 2.0 TDI VS PUNTO HGT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

2100, пет цилиндрово турбо. Като *екстра* има тотално смляни скорости.P.S. Темата на колегата стана еднааа.
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Това ауди quattro ли е?
      Fiat Bravo 2.0 20v 154hp
      Audi 2.6 150hp
      Audi RS2 2.2turbo 360hp

Коментар

Това Ауди беше шампион преди ерата на Делта - бегаха се с рено 5 по ралитата говоря за модела.
        fiat coupe 1.8 16v

Коментар

Това ауди се казва Audi Quattro!То сериино е 550 коня!И наистина е адски силно!
          Fiat Bravo 2.0 20v 154hp
          Audi 2.6 150hp
          Audi RS2 2.2turbo 360hp

Коментар

???- тва серийно за нищо го нямате уе що не почетете пък тогава може да е куатро спорт с 306 коня ама 5стотин и нещо серийно лошо българино пак фантастика
            fiat coupe 1.8 16v

Коментар

а ако говорим за това - серийно е 200 кс и се помпа за ралита
              Прикачени файлове
              fiat coupe 1.8 16v

Коментар

Да,куатро-спорт се води.Като отида в края на месеца ще го снимам.Обаче е карано зверски и има доста забележки.
                Octavia RS
                Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Колкото и коня да е на Zarcov фиата ще го дръпне
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                    Колкото и коня да е на Zarcov фиата ще го дръпне
                    Тва изби рибата Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    Bravo 1.6 16v

Коментар

zarcov написа:
                      Значи не е 140 коня!!!!!!!!! ПОВЕЧЕ Е ЗАЩОТО ИМАШЕ ЧЕРВЕНА БУКВА!!! И определено имаше дръпка. Просто бензина си е бензин и ви казвам това пунто върви много! На следващия ден на връщане от там 230!!! Тая кола ще си изпълни километржа, ако съм сам!
                      Значи:1.9 TDI до около 97ма е 90 кс1.9 TDI е 110кс - пускат го около 97ма1.9 TDI е помпа-дюза и е 116 кс но характеристиката му явно е по-добра щото осезаемо се различава от 1.9 TDI , пускат го около 2000и 1.9 TDI пускат го около 2001-02 е 131кс , до тук с 1.9л2.0 TDI (без червено) е 140кс пускат го около 2003-04Карал съм ТОУРАН (ван) с тоя мотор след 130-140 е абсолютен мъртвец но мисля че е заради купето му, ноооооо до 100-120 късааа, направо криви джантите, не знам как се държи поставен в купе на лека кола
                      coupe 1,8 16V

Коментар

И ся кво стана накрая с тва бързо Punto HGT

Коментар

Мисля че Zarcov с бръзото ХГТ трябва да не се дърпа с трактори хем с по-голям обем хем с турбо хем с променливи там геометрии на лопадките хем модели 2004 а мотора на Zarcov е 96 май .... там някъде а да си намери една хондарка црх така леко около 160 кс извадени от 1.6 16в Vti мотор спрян от производство 97 без турбо или един по-новичък коло 180-185 там някаде да го откаже от мераците му Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
                          coupe 1,8 16V

Коментар

Алооуу оризопоклоннците - я хондите се накавазакайте нанякъде Това е Фиат форум, не ориз форум

Коментар

Просто сме обектовни колега А и тва е за чешане на езици, гледам тая тема продължава 8 страници .........
                              coupe 1,8 16V

Коментар

Re: Vw Passat 2.0 TDI VS PUNTO HGT

zarcov написа:
                                Дата на производство - юли 2005 г.Тип двигател - ДизеловМощност (к.с.) - 140 к.с.Това е инфото за Пасата!Кой ли ще победи?!?
                                Са ще ти кажа: ПУНТАКА ЩЕ ГО СКЪСА. снощи имах ЩАСТИЕТО да натрия носа на един селски гъзар дето тати му е купил 2.0ТДИ ебати смешката..... отказа се, тругнахме с около90-100 аз бях на 3та с летящ старт и оня почна леко да изостава и се отказа, не мога да кажа какво би било ако тругнем от 0.
                                coupe 1,8 16V

Коментар

Working...
                                X