За теб винаги! Ела пак някой път на срещите и ще те повозя. Тая неделя мисля че ще мога да дойда.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Vw Passat 2.0 TDI VS PUNTO HGT
Collapse
X
-
Brevetti написа:Колега като пускаш сайтове с данни,поне прочети по внимателно.И ако не откриваш разлика между 2.0 тди-140 и 170к.с,то такава има.Пусни пак сравнението между хгт и тди само ,че 140к.с(за която говори колегата)и виж резултата.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Дъпката ще бъде интересна. Тоя Passat 170 коня много върви, HGT-то не е по-малко вървежно от него, но за сметка на това е много по пъргаво. В крайна сметка факторът "шофьор" ще си каже думата.(Зарцов, мислех тази седмица да се отбия, но се сетих че трябваше да мина технически преглед преди известно време, а аз забравих за това и сега се получава малко кофти. Най-много да взема на баща ми колата и да дойда с нея, не е Фиат, ама не вярвам да ме изгоните заради това )Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
westdogg написа:Brevetti написа:Колега като пускаш сайтове с данни,поне прочети по внимателно.И ако не откриваш разлика между 2.0 тди-140 и 170к.с,то такава има.Пусни пак сравнението между хгт и тди само ,че 140к.с(за която говори колегата)и виж резултата.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Естествено че ще спреш! Ние 4 човека сме около 300 кг, а оня "чичко" дето само той е толкова (шегувам се), но с жена му предполагам която беше в колата са си 200кг така че предимството си е на моя страна! А дали е бил с червена буква мога да се доверя само на мойте приятели. Аз се поинтересувах защото се очудих защо толкова трудно го изпреварих. Искам да ти обясня да го разбереш веднаж за винаги - дръпката както разбрахте не е почнала от място. Аз ускорявам до 6500-7000 оборота а горкото дизелче на 4 трябва да сменява. Намери пасат дори и 170 нямам претенции и ще видиш че ще те изпапакам.>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
zarcov написа:Пасата беше сам мъж, ние бяхме 4 човека. Единствения начин по който си обяснявам защо толкова бавно го дръпнах е червената буква отзад! :Dzarcov написа:Естествено че ще спреш! Ние 4 човека сме около 300 кг, а оня "чичко" дето само той е толкова (шегувам се), но с жена му предполагам която беше в колата са си 200кг така че предимството си е на моя страна!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
zarcov написа:Да ме е срам?!?! Като оня надъхания пич намери пасат и го издухам поне ще млъкнат всички отворковци като теб. Какво цитираш???? ДА аз не видях дали има черена буква отзад приятелите ми казаха така!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:zarcov написа:Да ме е срам?!?! Като оня надъхания пич намери пасат и го издухам поне ще млъкнат всички отворковци като теб. Какво цитираш???? ДА аз не видях дали има черена буква отзад приятелите ми казаха така!>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
все пак човека не иска да троши кола за 30+К за да се дърпа с итал.малолитражка редно е да подхващаш ,теми след като си "СКЪСАЛ ГЪЗА"на някой на Бояна ,а не от фолклорни случки из пътищата на Бг с куп незнайни ситуации ,подходящи само за маса в подх.компания p.s.хората които си купуват подобни коли (акцизни ) не ги купуват да им слагат чипове и да се дърпат по бояна ,там се търси други неща ,като конфорт возия и прочие и прочие ...До лятото тая тема стана излишнафиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:все пак човека не иска да троши кола за 30+К за да се дърпа с итал.малолитражка редно е да подхващаш ,теми след като си "СКЪСАЛ ГЪЗА"на някой на Бояна ,а не от фолклорни случки из пътищата на Бг с куп незнайни ситуации ,подходящи само за маса в подх.компания p.s.хората които си купуват подобни коли (акцизни ) не ги купуват да им слагат чипове и да се дърпат по бояна ,там се търси други неща ,като конфорт возия и прочие и прочие ...До лятото тая тема стана излишна>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
zarcov написа:tomazo написа:все пак човека не иска да троши кола за 30+К за да се дърпа с итал.малолитражка редно е да подхващаш ,теми след като си "СКЪСАЛ ГЪЗА"на някой на Бояна ,а не от фолклорни случки из пътищата на Бг с куп незнайни ситуации ,подходящи само за маса в подх.компания p.s.хората които си купуват подобни коли (акцизни ) не ги купуват да им слагат чипове и да се дърпат по бояна ,там се търси други неща ,като конфорт возия и прочие и прочие ...До лятото тая тема стана излишнаFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар