Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Vw Passat 2.0 TDI VS PUNTO HGT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivan_enchev написа:
    zarcov написа:
    Карал съм дизел!
    Какъв?
    Карал е на разходка новия си пуловер Дизел ве.

Коментар

Мисля че това вече е заяждане и ще помоля модераторите да предупредят колегите и да им кажат че те не са най-великите!
      >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2986.html , http://www.avtomarket.ru/scripts/info/tech/?id=36604 Ето разледай хубаво данните и пак говори дали ще биеш тоя пасат. И на 2те коли и дават 0-100км/ч за 8.6 сек. , обаче пасата е с 400кг по-тежък. Познай след 100км/ч кой ще дръпне при положение че до 100 сте равни. Обърни внимание и на максималната скорост която дават. Пунтото - 205км/ч, пасата 223км/ч. Знам че пунтото ще вдигне повече от 205, но не си мисли че и пасата няма да вдигне повече от 223км/ч. И най-важното- Пунтото смесен разход 8.3, пасата 6.1 смесен разход.
        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Писна ми от "специалисти" който не вярва намира такъв пасат и ще се дръпнем! Скоро ще помоля модераторите да изтрият темата защото целта на темата беше да се похваля а всеки стой и ми обяснява че един дизелак с 1 тон повече щял да ме отнесе!
          >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Никой не е казал че пунтото ти е бавно. Дори бих казал че си е доста пъргаво. Можеш да биеш мн дизели и бензинки с него, но не се изхвърляй толко.

Коментар

zarcov написа:
              Мисля че това вече е заяждане и ще помоля модераторите да предупредят колегите и да им кажат че те не са най-великите!
              Колега извинявай ако си се засегнал поста ми беше насочен към друг!Пък в краина сметка кво та бърка какво разправят за твоита колица тебе кат си те кефи си я караш без много да им вярваш и това е!

Коментар

zarcov написа:
                Писна ми от "специалисти" който не вярва намира такъв пасат и ще се дръпнем! Скоро ще помоля модераторите да изтрият темата защото целта на темата беше да се похваля а всеки стой и ми обяснява че един дизелак с 1 тон повече щял да ме отнесе!
                не се впрягай толкова ,колегите те бъзикат защото гледаш като кон с капаци на твойто пунто !По полезно ще ти е да си запазиш ,темата някъде и след 5-6 години искрено да се посмееш като си я припомниш !Уважавай и цени всеки автомобил който е създаден ,ако не друго то поради простата истина ,че винаги ще сенамери някой ,който да има по-хубава и бърза кола от твоята
                фиатче Браво 2.0

Коментар

Не съм казал че няма по бързи коли от мойта! Все пак бързи италянки колкото искаш!
                  >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Да, само италиянка може да бие твойта.

Коментар

tomazo написа:
                      не се впрягай толкова ,колегите те бъзикат защото гледаш като кон с капаци на твойто пунто !
                      Ето това е истината. И на мен това ми се въртеше в главата ама не можах да го формулирам така кратко и ясно.И последно.. за мен кола 130 коня не е бърза кола, пък който каквото ще да казва за килограми, купета и т.н.Поздрави!!
                      Bravo 1.6 16v

Коментар

колеги аре да не се надъхвами че нашата марка коли са най-бързи .може би само пунтото донякъде ни отсрамва но пък по високия клас сме доста зле със времената .говоря за атмосферни мотори но и с турбините не сме много цъфнали донякъде петака на купето ни отсрамва ама айде .това че машините са с много обороти държат се добре на пътя и имат хубав фабричен глас не значи че са най бързите - просто имат характер но не и лидерство във вървенето .нека не се държим като голфаджии и да сме по-обективни
                        fiat coupe 1.8 16v

Коментар

zarcov написа:
                          Така, отново изчетох цялата тема за да не пропускам нещо и не можах да разбера следното:Как разбра, че Пасата е произведен Юли 2005, след като в началото дори не си сигурен колко коня е?Моля за сериозен отговор защото и аз съм сериозен в момента.Второ: Кажи на каква дистанция трябва да е гонката, защото мисля, че ще се уреди един ластик м/у теб и Пасат 2.0 ТДИ 170 к.с 2006 год., шофиран лично от мен. Ще ти взема парите да знаеш, не говорим само за да си чешем езиците, предполагам. Остава само пича, с който преговарям за дръпката да го черпя още 1-2 пъти и е готов.Едит: Опа, забравих... и за да пресъздадем атмосферата от въпросната дръпка искам в Пунтака да сте 4-ма души!Ако не можеш да намериш още 3-ма ентусиасти не се притеснявай - аз ще ти ги набавя.
                          Bravo 1.6 16v

Коментар

Не знаех колко коня е този пасат и търсих в мобилето и просто копирах инфото може и да е по старо може и да е по ново! За дължината беше на междуселски път аз го минах и след това реших да направя кефа на тея в колата и я настъпих до край! Вдихнах почти 200 и дойде завой и веднага намалих! Тоя пасат 170 коня с една червена буква ли е?
                            >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

с една червена буква са пасатите 110 коня вече с червено ДИ са от 116 нагоре !! има много ,много дизелови модели и мотори но колега зарков май не си наясно с моделите пасат !защото от 2005-та година се произвежда ПАСАТ 6 .сам се сещаш преди него колко модела има
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                                с една червена буква са пасатите 110 коня вече с червено ДИ са от 116 нагоре !! има много ,много дизелови модели и мотори но колега зарков май не си наясно с моделите пасат !защото от 2005-та година се произвежда ПАСАТ 6 .сам се сещаш преди него колко модела има
                                Много добре знам за какво говоря!!! За въпросния пасат 6 и до колкото знам 2.0 без червени букви е 140 коня!
                                >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Working...
                                X