ivan_enchev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Vw Passat 2.0 TDI VS PUNTO HGT
Collapse
X
-
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2986.html , http://www.avtomarket.ru/scripts/info/tech/?id=36604 Ето разледай хубаво данните и пак говори дали ще биеш тоя пасат. И на 2те коли и дават 0-100км/ч за 8.6 сек. , обаче пасата е с 400кг по-тежък. Познай след 100км/ч кой ще дръпне при положение че до 100 сте равни. Обърни внимание и на максималната скорост която дават. Пунтото - 205км/ч, пасата 223км/ч. Знам че пунтото ще вдигне повече от 205, но не си мисли че и пасата няма да вдигне повече от 223км/ч. И най-важното- Пунтото смесен разход 8.3, пасата 6.1 смесен разход.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
zarcov написа:Мисля че това вече е заяждане и ще помоля модераторите да предупредят колегите и да им кажат че те не са най-великите!
Коментар
-
zarcov написа:Писна ми от "специалисти" който не вярва намира такъв пасат и ще се дръпнем! Скоро ще помоля модераторите да изтрият темата защото целта на темата беше да се похваля а всеки стой и ми обяснява че един дизелак с 1 тон повече щял да ме отнесе!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:не се впрягай толкова ,колегите те бъзикат защото гледаш като кон с капаци на твойто пунто !Bravo 1.6 16v
Коментар
-
колеги аре да не се надъхвами че нашата марка коли са най-бързи .може би само пунтото донякъде ни отсрамва но пък по високия клас сме доста зле със времената .говоря за атмосферни мотори но и с турбините не сме много цъфнали донякъде петака на купето ни отсрамва ама айде .това че машините са с много обороти държат се добре на пътя и имат хубав фабричен глас не значи че са най бързите - просто имат характер но не и лидерство във вървенето .нека не се държим като голфаджии и да сме по-обективниfiat coupe 1.8 16v
Коментар
-
zarcov написа:Писна ми от "специалисти" който не вярва намира такъв пасат и ще се дръпнем! Скоро ще помоля модераторите да изтрият темата защото целта на темата беше да се похваля а всеки стой и ми обяснява че един дизелак с 1 тон повече щял да ме отнесе!Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Не знаех колко коня е този пасат и търсих в мобилето и просто копирах инфото може и да е по старо може и да е по ново! За дължината беше на междуселски път аз го минах и след това реших да направя кефа на тея в колата и я настъпих до край! Вдихнах почти 200 и дойде завой и веднага намалих! Тоя пасат 170 коня с една червена буква ли е?>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
tomazo написа:с една червена буква са пасатите 110 коня вече с червено ДИ са от 116 нагоре !! има много ,много дизелови модели и мотори но колега зарков май не си наясно с моделите пасат !защото от 2005-та година се произвежда ПАСАТ 6 .сам се сещаш преди него колко модела има>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар