Може ли да участвам и аз в дуела пунто пасат...ама като пътник по време на гонката, а и в пасата, че ми писна да се друсам в италианките..а и да разсейвам шофьора барем изпусне пунтото отпред.....аз съм се возил в такъв пасата ама автоматик...бавен старт имаше..да не си се бегал с такъв а?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Vw Passat 2.0 TDI VS PUNTO HGT
Collapse
X
-
chris написа:zarcov написа:Писна ми от "специалисти" който не вярва намира такъв пасат и ще се дръпнем! Скоро ще помоля модераторите да изтрият темата защото целта на темата беше да се похваля а всеки стой и ми обяснява че един дизелак с 1 тон повече щял да ме отнесе!
Коментар
-
chris написа:Zarcov, ама дръпката каква ще бъде - на старт ли, макс. скорост ли, София - Пловдив ли.. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06p.s. Молба към колегите: Айде поразпитайте и вие за такъв Пасат дали ще си го даде някой, че онова келеме май само си дърдори>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
zarcov написа:chris написа:Zarcov, ама дръпката каква ще бъде - на старт ли, макс. скорост ли, София - Пловдив ли.. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06p.s. Молба към колегите: Айде поразпитайте и вие за такъв Пасат дали ще си го даде някой, че онова келеме май само си дърдориBravo 1.6 16v
Коментар
-
Аз не мога да разбера как така ги биете тия Пасати "с доста" при положение, че дори от 0 до 100 км. по каталог Пасата е с няколко стотни по-добър и от Пунто ХГТ и от Браво ХГТ (даже 155 коньовото). Сега, верно, че тука тия стотни ще имат значение ако се дърпат 2ма супер професионални пилоти, ама айде.. Пак повтарям - даже данните говорят и за старт от 0 до 100 км., а след 100 какво става според вас?! Тва вече ми прилича на басните за разхода на гориво, дето на всички им харчат колите по 9-10 на 100 в града пък по книжка е 11-12 л./100 км. Айде съобразявайте се малко с хората дето са се потрудили да извлекат цифрите, а не си пишете просто ей така. Цялата тема е тъпо дори да се коментира след като има ЦИФРИ http://www.fastestlaps.com/index.php...=464a1719e13eb Подобни са данните и на Бравото ХГТ (155). Съгласете се вече, че е смешно да се говори срещу фактите и цифрите, в крайна сметка не може точно вашите коли (Пунтото и Бравото) да са по-бързи от тези на тестовете.Повече нямам какво да кажа, че ми писна тая тема.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Колега като пускаш сайтове с данни,поне прочети по внимателно.И ако не откриваш разлика между 2.0 тди-140 и 170к.с,то такава има.Пусни пак сравнението между хгт и тди само ,че 140к.с(за която говори колегата)и виж резултата.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар