абе лаф да стаа Весело посрещане на ЧНГ-то
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Vw Passat 2.0 TDI VS PUNTO HGT
Collapse
X
-
ЧНГ на всички,здраве,щастие и късмет през новата 2008 г. другото само ще дойде :P Колега ,няма Пасат 2005г 2.0 ТДИ под 140 коня.Пак казвам ,моето мнение е че човека не е давал газ.Ако го познаваш си уговорете гонка като хората,а не да се гоните по светофарите.Колко много ти върви ХГТ-то?Имаш ли идея на атмосферна кола с колко зор се вдигат количеството на конете?Не казвам че не е бутано,но кажи поне ако еИ аз съм за бензинките,особено италиянки,но по принцип реалноста в момента е друга
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:ЧНГ на всички,здраве,щастие и късмет през новата 2008 г. другото само ще дойде :P Колега ,няма Пасат 2005г 2.0 ТДИ под 140 коня.Пак казвам ,моето мнение е че човека не е давал газ.Ако го познаваш си уговорете гонка като хората,а не да се гоните по светофарите.Колко много ти върви ХГТ-то?Имаш ли идея на атмосферна кола с колко зор се вдигат количеството на конете?Не казвам че не е бутано,но кажи поне ако еИ аз съм за бензинките,особено италиянки,но по принцип реалноста в момента е друга
fiat coupe 1.8 16v
Коментар
-
vlalov написа:има : VW Passat Variant 1.9 TDI Trendline Estate Car91301 Forchheim, HU 9/2008 77 kW (105 HP), Blue, Diesel, Manual gearbox Park vehicleA/C (man.), Central locking, Electric windows Park vehicle1/2006 180,000km 14,500 EUR чукни знаеш къдеPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
2.0 TDI! Който си мисли че няма дори в бг мобилето го има. А до вървежа на мойта кола който иска да дойде да и види, на колата не е пипано нищо ама нищо! Аз се плаша вече от тая кола вие ми говорите да я пипам. Е и това не е мн далеч, но не ми се мисли какво ще стане като мине 190-те коня!>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
zarcov написа:Естествено че от вървежа, няма от какво иначе. Колата е уникална!Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
zarcov написа:Явно няма много хора около празниците или просто колегите не искат да се включа. Както мисля е ясно, аз го дръпнах! Ще изкажа възхищение от този дизел и от по-голямата кола! Колегата ivanko_rs не е прав- Пасата ме държа здраво до него до 2-ра т.е. около 100-120! На трета вече го изпреварих и започнах все повече да му дърпам! Пасата беше сам мъж, ние бяхме 4 човека. Единствения начин по който си обяснявам защо толкова бавно го дръпнах е червената буква отзад! Не знам колко коня е тогава колата, но със сигурност е повече. Така че бих казал дизела си е дизел, бензина си е БЕНЗИН!А КАКВО ЛИ ЩЕ СТАНЕ КАТО ТУРБИНИРАМ МОЙТО ЗВЕРЧЕ :D :D :D
А ако дръпката е на дълъг път особено ако има и завои ....А аз ще ти кажа ,какво ще стане като турбинираш пунтото -ще го караш с няколко години по-малко
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Red Storm написа:zarcov написа:Явно няма много хора около празниците или просто колегите не искат да се включа. А аз ще ти кажа ,какво ще стане като турбинираш пунтото -ще го караш с няколко години по-малкоКолега объркал си кг,Пунтотое по леко с 400кг,а точно за завои ще нацепи ританките на пасата като стой че гледай.Пасата има предимство,но на магистрала и на по-прав път.
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
tomazo написа:zarcov написа:Явно няма много хора около празниците или просто колегите не искат да се включа. Както мисля е ясно, аз го дръпнах! Ще изкажа възхищение от този дизел и от по-голямата кола! Колегата ivanko_rs не е прав- Пасата ме държа здраво до него до 2-ра т.е. около 100-120! На трета вече го изпреварих и започнах все повече да му дърпам! Пасата беше сам мъж, ние бяхме 4 човека. Единствения начин по който си обяснявам защо толкова бавно го дръпнах е червената буква отзад! Не знам колко коня е тогава колата, но със сигурност е повече. Така че бих казал дизела си е дизел, бензина си е БЕНЗИН!А КАКВО ЛИ ЩЕ СТАНЕ КАТО ТУРБИНИРАМ МОЙТО ЗВЕРЧЕ :D :D :D
Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар