BULLDOG написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение:....
Collapse
X
-
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
blagun написа:1-ва грешка: Не върви, ама хич не върви по-малко от Браво 2.0 20В Пробвано е!!!2-ра грешка:кофти за подръжка само откъм външните детайли - ламарини, фарове, огледала, брони ! Иначе по мотора са много по-евтини нещата - смяна на ангренаж, ролки - удобен за работа мотор, за разлика от Бравото!!! Окачване почти идентично в плюс за Купето, което е по-разкрачено и по-ниско, за разлика от бравото(при Бравото задницата е много навирена), заради което в завой му бяга "дупето"!!!И какво ще рече посукани седалки? Кое не ти харесва - спортната форма, съчетана с кожа За интериора няма смисъл да говоря - всичко от качествени материали - кожа, метал и много малко пластмаса, за разлика от скърцащите пластмасови и на Бравото!!!Имал съм Браво, така, че недей да ме убеждаваш, кое е по-добрата кола!!!Разрови се из нета и виж колко е струвало Купето, когато са го пуснали на пазара и колко е струвало Бравото? в пъти повече!Но това е рацерска тема и тук се набляга на това кое колко върви!!!Bravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
-
Кой каза , че на кола за 40+К не се слагат едни малки хитри тайни ? Мога леко да упровергая тезата. Нямам вредния навик да се перча по пътишата , просто искам винаги да знам че имам мощност под капака с която всеки един момент мога да намачкам едно " Рено 5 дето биело Туарег (че и В10-ката ) . Както казва един друг колега "..... и един мармот завива шоколада в станиол " :D , бих добавил " ..... а покрай него премигна една ТДИ (за сега ще пазя в тайна конете , защото са малко повечко от заводските 275 ) , а чак след около 3 минути се появи и едно заблудено Ренде 5 " :D :D П.П. И между другото , тази красавица имам идея в скоро време да я пусна за продажба , че има една друга луксозна А8 печица с малко повече потеншъл под капака , дето съм решил да я яхвам Ако някой прояви интерес да пише едно Л.С. , срещу подходяща сума бенджамини може би бих се раздели с нея (не казвам че ще го направя на 100 % , защото много си я ценя още).... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
А и докато не съм забравил , колегата дето искаше да се чеше с чесало(3000 куб.см ) дето му е малко много над нивото , кой беше???? Бих го наяздил и него , че аман от рацери по пътищата!!! Даже в тоя лед по магистралата (точно отсечката Русе - Варна) поредния рацер с измислена бегачка ( от тея дето си мислят , че ако колата му може да върви със 140 например , то тя е задължително БЕГАЧКА :D :D , особенно и когато започнат и да си слагат градински пейки за антикрила ) нещо тръгна да ми се напъва на колоната (по метода "........та с рендето 5 зад едно инфинити , та чак до Бургас.....") и има няма след около 15 сек. напъване се опитваше да кълве мантинелата с предница , отговора е че явно докато ми е гледал задните стопове е решил да си разчисти малко пътя , за да може да разварти конете на расовото си муле :D :D :D :D . Не знам дали хората дето карат хай - клас коли или джипита са тези дето се правят на гъзари и избиват на комплекси . По скоро - точно обратно , аз знам какво карам и какво може.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
ivan_enchev написа:А и докато не съм забравил , колегата дето искаше да се чеше с чесало(3000 куб.см ) дето му е малко много над нивото , кой беше???? Бих го наяздил и него , че аман от рацери по пътищата!!! Даже в тоя лед по магистралата (точно отсечката Русе - Варна) поредния рацер с измислена бегачка ( от тея дето си мислят , че ако колата му може да върви със 140 например , то тя е задължително БЕГАЧКА :D :D , особенно и когато започнат и да си слагат градински пейки за антикрила ) нещо тръгна да ми се напъва на колоната (по метода "........та с рендето 5 зад едно инфинити , та чак до Бургас.....") и има няма след около 15 сек. напъване се опитваше да кълве мантинелата с предница , отговора е че явно докато ми е гледал задните стопове е решил да си разчисти малко пътя , за да може да разварти конете на расовото си муле :D :D :D :D . Не знам дали хората дето карат хай - клас коли или джипита са тези дето се правят на гъзари и избиват на комплекси . По скоро - точно обратно , аз знам какво карам и какво можеPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Що , някакъв проблем ли има Що не спреш да се правиш на батко а? А за срането си имам тоалетна , да не би и това да ти представлява проблем???.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
blagun написа:Не мога да те разбера!Как така са посукани леко наляво?Bravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар