За да няма такива теми където този и онзи само се заяждат предлагам да се направи една важна тема точно за такива спорове.Пример : Булдог предизвиква Благун, вторият се съгласява и се записват за Италфеста да се пускат двамата.И така ще се прави списък и като дойде Италфеста ще се види от всички и ще се публикуват резултатите, защото иначе едва ли някой ще тръгне 200 км. примерно само за да се дърпа с друг.Ако идеята ми ви се струва добра или имате други предложения казвайте ги.И да няма съгласен съм ама в последния момент изникна нещо супер спешно и не можах да дойда............ :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение:....
Collapse
X
-
Re: предложение
lubobg написа:За да няма такива теми където този и онзи само се заяждат предлагам да се направи една важна тема точно за такива спорове.Пример : Булдог предизвиква Благун ,вторият се съгласява и се записват за Италфеста да се пускат двамата.И така ще се прави списък и като дойде Италфеста ще се види от всички и ще се побликуват резултатите,защото иначе едва ли някой ще тръгне 200км. примерно само за да се дърпа с друг.Ако идеята ми ви се струва добра или имате други предложения казвайте ги.И да няма съгласен съм ама в последния момент изникна нещо супер спешно и не можах да дойда............ :DИ за колегата Булдог няма смисъл да говорим, той е тук за да дразни само, никога няма да смее да се пусне, защото единственото нещо, за което знае, че ще победи е големия разход ..
Лелееее как започнах темата само :D
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
zarcov написа:Бройте още едно ХГТ! Само да се оправи времето че сега като дигна повече от 2000 оборота и колата почва да върти дупе като кючекчиня! :D :D :DОбещал си ми нещо
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
При мен трудно хваща пътя в това време.И спортното окачване пре прецаква още повече.Подбираммаршрута внимателно и пътувам с гребло отзад за всеки случай.Не ми се е налагало да го ползвам досега де.Иначе БЛАГУН-а много си е повярвал май.Не иска да признае че е сбъркал модела!Между другото след някой месец мисля да продавам БРАВО-то ако има заинтересовани да свиркатBravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
-
BULLDOG написа:При мен трудно хваща пътя в това време.И спортното окачване пре прецаква още повече.Подбираммаршрута внимателно и пътувам с гребло отзад за всеки случай.Не ми се е налагало да го ползвам досега де.Иначе БЛАГУН-а много си е повярвал май.Не иска да признае че е сбъркал модела!Между другото след някой месец мисля да продавам БРАВО-то ако има заинтересовани да свиркатИ се обоснови, защо съм сбъркал модела
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
zarcov написа:Само да се оправи времето, помня какво съм обещал!Punto HGT - total
Punto 1.2 16v Sporting - total
Punto 1.2 - alive
Toyota celica t23
Коментар
-
tomazo написа:zarcov написа:За следващата зима ще съм с 4 чисто нови зимни гумиА иначе се интересувах кокло пари ще струва да сложа 4х4 казаха ми че трябва да изрежа доста ламарини
и няма да ми излезе евтино!
съвсем полудя ,догодина сигурно ще искаш да може вертикално да излита
>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
blagun написа:BULLDOG написа:При мен трудно хваща пътя в това време.И спортното окачване пре прецаква още повече.Подбираммаршрута внимателно и пътувам с гребло отзад за всеки случай.Не ми се е налагало да го ползвам досега де.Иначе БЛАГУН-а много си е повярвал май.Не иска да признае че е сбъркал модела!Между другото след някой месец мисля да продавам БРАВО-то ако има заинтересовани да свиркатИ се обоснови, защо съм сбъркал модела
Bravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар