Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Brava 1.6 103 hp Vs Open Ascona 1.8 115 hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

е що не му изтриете и Аватара на Крис
    фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
      Да бе за един х.. целата работа
      Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
        tomazo написа:
        Да бе за един х.. целата работа
        еми и аз не знам друга дума която да има толкова много значения ,как да го обясниш по образно
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Chris-чо, ти да не мислиш че твоя мотор и на Регата-та са еднакви А и ако имаше представа наистина как са вървели Регата 100S (не ги правя велики бегачки, просто за времето си и класа си бяха пъргави), нямаше да пишеш врели-некипели И ако за теб 1 сек. време е нищо, значи наистина си нямаш и понятие колко е това когато сте на чертата P.S. Не разбрах нещо това с х**, но ако се отнася до мен не ти прави чест и ако имаш нещо клично към мен - моля на лични, а не тук

Коментар

!

Kаквото и да се говори излиза някакъв спор. Неможе ли просто културно да обсъдим темата?Има едно решение: 1:намираме РЕГАТА2:намираме Аскона3:Избираме браво и се мятаме. Неможе да се реши нещо без да има доказателства.Това кой какво е чувал и чел може да няма нищо общо с реалноста. Зависи от колата и от шофьора.Неможе да се извличат факти от слухове (не включвам колегите които са пробвали) Както се казва по ФИЛМИТЕ"НЕКА СИ РЕШИМ СПОРОВЕТЕ НА ПЪТЯ"
            EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
            Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
            ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
            Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

Tie написа:
              Chris-чо, ти да не мислиш че твоя мотор и на Регата-та са еднакви А и ако имаше представа наистина как са вървели Регата 100S (не ги правя велики бегачки, просто за времето си и класа си бяха пъргави), нямаше да пишеш врели-некипели И ако за теб 1 сек. време е нищо, значи наистина си нямаш и понятие колко е това когато сте на чертата P.S. Не разбрах нещо това с х**, но ако се отнася до мен не ти прави чест и ако имаш нещо клично към мен - моля на лични, а не тук
              "Х.." няма нищо общо с теб, просто са ми модерирали мнението щото леко съм се изтървал - прочети го и ще разбереш не само това, а и доста други неща... Като например, че никъде не твърдя, че моя мотор е като на Регатата, най-малкото, че нейния е с 2 коня отгоре (до колкото знам 105 к.с). За това, че за времето си са вървели си абсолютно прав, ама Бравото или който и да е друг съвременен 1.6 16в двигател, не са от "онова" време. И пак ти казвам - не ми се спори коя е по-бърза, нека бъде както казваш ти - все ми е тая, просто докато две коли не са се пуснали няма смисъл да си говорим кой говори врели-некипели и кой не.
              Bravo 1.6 16v

Коментар

Re: !

Fiat_Alfa_Fen написа:
                Kаквото и да се говори излиза някакъв спор. Неможе ли просто културно да обсъдим темата?Има едно решение: 1:намираме РЕГАТА2:намираме Аскона3:Избираме браво и се мятаме. Неможе да се реши нещо без да има доказателства.Това кой какво е чувал и чел може да няма нищо общо с реалноста. Зависи от колата и от шофьора.Неможе да се извличат факти от слухове (не включвам колегите които са пробвали) Както се казва по ФИЛМИТЕ"НЕКА СИ РЕШИМ СПОРОВЕТЕ НА ПЪТЯ"
                Не, спор няма. Просто попитах колегата дали найстина си мисли, че Регатата е по-бърза или просто аз съм си направил това заключение от неговия пост. Той пък взе, че реши, че нещо съм се засегнал на тема Браво 1.6 16в. А нали се сещаш, че въобще не ми дреме дали Регата, Аскона или Браво - кой кого.
                Bravo 1.6 16v

Коментар

!

Kакто се казва важното е бирата да е много и да е студена Пък за другото ще се види.

Коментар

Ок, сега те разбрах правилно А Регата-та "изчезна" още преди 8 години, така че сега не мога да помогна - sorry. А и в никакъв случай не твърдя че не харесвам Браво-то - даже напротив

Коментар

Верно някой каза, че тука сте сектанти хахах ... Ако сте карали опел ще си попромените мнението... може да са гнилочи, но нямат равен двигател по издръжливост

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                      ex:Opel Kadett 1.3
                      ex:Fiat 125p
                      ex:Москвич 412

Коментар

Lestat написа:
                        Верно някой каза, че тука сте сектанти хахах ... Ако сте карали опел ще си попромените мнението... може да са гнилочи, но нямат равен двигател по издръжливост
                        много си прав пич след асконата имах омега 2,4 130к много работи правех но под капака нищо яко каране но един пич на симеоновсо шосе със ено субаро импреса ми отне предимството и го направих на малко субаро

Браво 1,6 16V

Коментар

vladi_stoev написа:
                          Lestat написа:
                          много си прав пич след асконата имах омега 2,4 130к много работи правех но под капака нищо яко каране но един пич на симеоновсо шосе със ено субаро импреса ми отне предимството и го направих на малко субаро
                          ...
                          Fiat_Alfa_Fen написа:
                          Неможе да се реши нещо без да има доказателства

Коментар

!

Lestat написа:
                            Не всички са сектанти :D Някой са реалисти, и аз съм карал опел колега знам колко са здрави двигателите, но не ставаше дума за здравина.Има места на който можем да си мерим....... конете...... аЗ ВСЕ ОЩЕ ДЕБНА комшията с асконата :D

Коментар

Да така, аз си мисля че ще те бие особенни ако асконата е запазена

Коментар

!

Може незнам ама не ми се вярва. Аз продавам колата един пич ми скочи с добри пари и го продавам. Но за финал искам да натрия носовете на няколко оптимиста с голф-ченца а за асконата времето ше покаже

Коментар

Working...
                                X