Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT BRAVO 2.0 20V срещу FIAT COUPE 2.0 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vlalov написа:
    то 2.3 мотор нямат много производители - хонда ауди мерц и май тва е
    И ОПЕЛ 2.3 Дизел ,може и на исузу да е все тая:D
    Bravo 2.0 20V
    Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

Predatorsi написа:
      Чекай да ти дам един клип с Купе 2.0Т и БМВ M3 E36.... http://vbox7.com/play:bd5470da
      :P Доста интересно клипче. Добър пример за лек тунинг с който се отвяват доста по-скъпи автомобили.Мисля че тази М-ка е 340к.с. , а Купето е със голям кулер, Гарет ГТ28РС (като моя ) съответният Джитех чип и някаква си изпускателна система тяхна.
      sigpic
      Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
      475HP 11,5/1,9/191
      YouTube

Коментар

e36 са две модификации 286 и 320 кс а купето при всички положения е пипано иначе бавареца и с малкия мотор го отвява http://zeperfs.com/duel620-510.htm
        fiat coupe 1.8 16v

Коментар

Re: о

Fiat_Alfa_Fen написа:
          abarth77 написа:
          Fiat_Alfa_Fen написа:
          Kаде се загуби бе колега?? Прав си. Във варна има сивик ама има и прелюд.Прелюда излиза вечер щото е без номера акцизен е и момчето иска да го оправи докрай и тогава да го пусне.Айди на следващата среща да се скифаме и малко Фиат врътки
          Споко, бях малко извън Варна, после малко зает и пропуснах две - три събирания. Живот и здрве на 27.01. ще се видим. А на пинчера не му се връзвай. Той е "леко" заядлив по принцип.
          Ха ха рабрах вече, айде наистина живот и здраве на 27.01 ше пием по бира. Tomazo, Каде има такова браво бре??? Искам да го видя. Как е събрал такъв двигател в такава кола.
          даже 4,2 литров от А8 се събира в 80-тка с не много рязане и без да се лишаваш от хидравликата и климатика
          фиатче Браво 2.0

Коментар

vlalov написа:
            e36 са две модификации 286 и 320 кс а купето при всички положения е пипано иначе бавареца и с малкия мотор го отвява http://zeperfs.com/duel620-510.htm
            Хубаво сайтче :D Е то е ясно че 320-те коня на М ще отвеят 220-те на КупетоАз пояснявам за конкретното клипче какво се случва .Конкретното Купе от клипчето е между 320 - 350к.с. в зависимос кой от двата А/R - 0.63 или 0.86 на турбинната част на GT28RS се ползва. Това е най-ползвания сетъп от всички Купета които сменят турбо
            sigpic
            Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
            475HP 11,5/1,9/191
            YouTube

Коментар

В подкрепа (1) на предишния спор (Bulldog vs. Fiat_Alfa_Fen) мога да кача клип на ускорение с моята кола. Въпреки, че след превъртане на гумите на първа (аматьорско, ама факт), отпуснах газта и отново я натиснах, хронометъра заковава 10.06 секунди. Въпросното Браво прави моята на мармалад. Подкрепа 2 - във Алфа форума има снимки от една от срещите на Алфа/Фиат във Варна. Датата е 29.07.2007 г. Има и клипче с една дръпка на светофар. Въпросния Фиат карам аз, а момчето е с другата кола (която пише каква е в подписа му). Ами ... то се вижда как отлепя Бравото и как - Алфата. Всеки път е така между тези 2 коли А момчето го познавам много добре, и всичко, което казва, си е истина. За какво да лъже - нали утре вдругиден ще се видите на събора Bulldog, Bravo 2.0, 20V е страхотен автомобил. Но със сигурност не е най-добрия, който изобщо е произвеждан. Няма перфектен автомобил. И определено за всекидневна употреба, 1.6 и 1.8 са по-добрия избор, така че не виждам какво не ти харесва на 1.6 на момчето Между другото, и аз съм карал BMW Compact, само че 316 (не зная ти какво си карал). Честно, много ме разочарова като вървеж И като возия. И като разход. Виж, комфорта и поведението НА СУХО си е на BMW, но е дотам.
              Fiat Bravo 1.6 16V 103 hp каталожни.
              0-100 = 9.2 сек. Ами като дойде турбото ?

Коментар

БМВ Компакт 316 беше точно и моето.Върви точно като Браво 1.6 ама гори повече.А това БМВ на клипа е минало покрай М-КА.
                Bravo 2.0 20V

Коментар

BULLDOG написа:
                  БМВ Компакт 316 беше точно и моето.Върви точно като Браво 1.6 ама гори повече.А това БМВ на клипа е минало покрай М-КА.
                  Е, не съм съгласен, че 316 Compact върви както Браво 1.6. Даже по каталог (виждам, че ти правят впечатление каталожните данни) е по-тромаво. И то по-мощната версия, 105 конната. 102 коня са ... мъка, мъкааа. Даже 316ti от по-новите е по-мудно. Между другото, странно е защо в catalog.auto.ru дават за ускорение 11 секунди, а в книжката на колата - 10.2
                  Fiat Bravo 1.6 16V 103 hp каталожни.
                  0-100 = 9.2 сек. Ами като дойде турбото ?

Коментар

Знам само че крайната на БМВ 316 компакт е 205 ана БРАВО едва 200-202 някъде
                    Bravo 2.0 20V

Коментар

BULLDOG написа:
                      На една кола не само крайната скорост е важна!Ускорението за мен е по важно ,защото ако погледнеж едно Субаро Импреза ВРХ няма висока максимална скорост но може да отвее като нищо някоя кола с по-висока максимална скорост!В това има голяма роля и скоростната кутия,ако на БМВ-то са по-дълги скоростите е нормално да има по висока макс. скорост!Не зависи само от мощността,голяма роля има и скоростната кутия,колко по-къси скорости ,толкова по-добро ускорение(е само да не са прекалено къси де )Казвам пак че за всеки бързината на колата се мери различно ,за мен лично ускорението му е майката,не е ли си да те залепи за седалката и да неможеш да стигнеш скоростния лост да ръгнеш втора
                      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

BULLDOG написа:
                        А мислиш ли че са реални тия скорости Има поне едно 10-15км отклонение
                        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

о

Абе аз исках да си сложа турбо на моята, ама майсторчето ми каза, че няма да успея да му се нарадвам. Реших да го послушам, ако ми дойде двигател като на колегата с дедратаот купе турбо, няма да му простя
                          EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
                          Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
                          ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
                          Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

BULLDOG написа:
                            заради компакта ти си вижда бързо бравото значи ,аз поне бартеросах 320 с хгт
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Изчетох цялата тема обаче никъде не видях освен сравнение по конски сили , сравнение по въртящ момент по килограми и т.н.Браво HGT тежи по талон 1210 кг. (талона ми е пред очите в момента) 147HP/184NM a Alfa-та тежи 1165 (по данни от catalog.auto.ru) 120HP/144NM (пак данни от същия сайт)Aко това е верно не съм съгласен че Алфа 1.6 сток може да "ОТВЕЕ" Bravo HGT!Лично мнение!

Коментар

Абе Тук хората не четат явно преди да пишат.На този дето бартеросал 320 за HGT какво да му кажа освен че ще му е по евтина поддръжката и по добро вървене нищо в повече няма ХГТ-то даже е в много на МИНУС.От опит го казвам.Да каже откога кара ХГТ-то.Да се сравнява Фиат с БМВ е несериозно.Ако е бил закъсал за кинти е друга работа,ама да каже че бартеросал 320-ка за ХГТ не се връзва нещо.Има си история това бартеросване и е добре да я каже.
                                Bravo 2.0 20V

Коментар

Working...
                                X