Да ти кажа купето с турбо е доста добре,и може да се пипне доста без да се отваря мотора!Аз затова си взех RS2!Исках фиат,но аудито случайно ми изпадна!
Мда,сега чакаме да дойде чипа,а между другото мислим за кастъм изпускателен колектор че тоя оригиналния е едно много голямо недоразумение че чак се чудя как са го измислили Като я нагласим ще пиша как е Да поясня за тези които не са разбрали,че моята Дедра е с мотор от Фиат Купе 2.0 16 Турбо
Колекторите са наистина много важни!Аз съм си поръчал за фиата и ги чакам!И цяла генерация съм поръчал,надявам се да стане до месец!Исками си да видя как ще стане твоята машинка!
Fiat Bravo 2.0 20v 154hp
Audi 2.6 150hp
Audi RS2 2.2turbo 360hp
Абе бравото си е яка кола. Има много недостатъци, но за града става.Е по ми е добре с Алфичката, ама нея я пазя за десерт. Бих искал да карам ФИАТ купе турбо да видя как е. Има ли някой който е карал да се похвали?? Аз единственото турбо дето съм го карал е ХОНДА прелюд и Субару импреза и двете беше яко. Ама италиянското незнам как е...Поставил съм си за цел да разбера,поръчал съм на бащата ако намери да ми взема.
колега не че ми е работа ама ... хонда с турбо ...няма
Абе бравото си е яка кола. Има много недостатъци, но за града става.Е по ми е добре с Алфичката, ама нея я пазя за десерт. Бих искал да карам ФИАТ купе турбо да видя как е. Има ли някой който е карал да се похвали?? Аз единственото турбо дето съм го карал е ХОНДА прелюд и Субару импреза и двете беше яко. Ама италиянското незнам как е...Поставил съм си за цел да разбера,поръчал съм на бащата ако намери да ми взема.
колега не че ми е работа ама ... хонда с турбо ...няма
Има, има. Във Варна едно момче Драго /може да прочетете в Хонда - форума/ ги прави тия работи. Има сериозни приятели в САЩ и достатъчно парички. Миналата година беше поръчал цял турбо кит за Civic V-tec 1.6, 163к.с. Като го монтираха се возих и честно казано беше доста страшничко в тази колица над 200 к.с. под капака.
Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
в интерес на истината в българия са 5 или 6 хонди с турбина ...слагана допълнително в БГ . тва сериозно ли е според вас .и имах предвид по-горе че фабрично японците изключват вариант с турбо .те затова клатят до 10к оборота
Тази,която аз знам е правена в завода на хонда 100%!Таткото на тоя пич е много напред с нащата и му даде пари затова!И съм я виждал как вярви,наистина е доста добре!
Fiat Bravo 2.0 20v 154hp
Audi 2.6 150hp
Audi RS2 2.2turbo 360hp
Гледай,тя н е еправена заводски така,но е върната пак там и е направена!И в това съм сигурен 1000%!И пак казвам,че не са ми слабост и не знам много за марката!
Fiat Bravo 2.0 20v 154hp
Audi 2.6 150hp
Audi RS2 2.2turbo 360hp
ти ако сложиш еблема от мерц на трабант тва мерц ли е щото на ладата само емблемата и е от лада има две три теми тука лудо утопични и фантастични - аре и тая да не става такава ма то както ви е кеф
Коментар