Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT BRAVO 2.0 20V срещу FIAT COUPE 2.0 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

HGT 155 - 1190кг., 20V Coupe- 1270кг. -> http://www.carfolio.com/specificatio...малната скорост и на 2 та автомобила е 213км/ч

Коментар

Така ето отговорите на вашите въпросифиат браво HGT 155 коня от 0 до 100 за 8 секундки !!фиат купе 2.0 16 клапана от 0 до 100 за 9,2 секунди !!Което е доказателство, че бравото върпви повече и като ускорение и като максимална скорост ! http://fiat.testdrive.bg/modificatio...p.htmlтака вече спора е решен.
      мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

Добре че си ти колега да ни постнеш спецификациите, как не се сетихме досега да ги погледнеме..... В реални условия нещата не стоят така обаче... много нещо подценявате 4.16 мотора, а реално той е класи над 5-ка

Коментар

Като почнете с тия линкове, и теории по интернет много сте ми смешни
          leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
            Хааа ,каза ли им го!!!И аз съм на това мнение...Тези линкове вършат работа само да кажат колко коня е двигателя...А аз мисля ,че 4.16 Купе е по-добър от 5.20 Браво ,пък да не говорим едно Sedici какво може...
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Имам чувството, че като ги говорите тия неща, си представяте разни ферарита и поршета
              3.0CRD

Коментар

Predatorsi написа:
                Bravo 1.9 JTD написа:
                Хааа ,каза ли им го!!!И аз съм на това мнение...Тези линкове вършат работа само да кажат колко коня е двигателя...А аз мисля ,че 4.16 Купе е по-добър от 5.20 Браво ,пък да не говорим едно Sedici какво може...
                Ест... че се замайват много, даже прекаляват с тия сайтове, линкове, виж тука - виж там! Всичко е много относително, много плоски мнения такива на хора с тунелно виждане (коне с капаци)Типо 2.0 ie 16v наказва и то много, за Немците и тяхните таборетки от Бавария и Оберхаузен няма да говоря, а па за Щутгарт ептем няма да говоря Волфсбург са миялни на чинии с колела ! за немците
                leave something of the happiness you bring

Коментар

3.0CRD

Коментар

Working...
                  X