Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT BRAVO 2.0 20V срещу FIAT COUPE 2.0 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Според мен по леката кола ще спечели.Но да не забравяме че зад кормилното устройство е много важно познавам хора с невероятни коли но просто незнаят как да използват потенцияла на колата и хора с по слаби коли които се гаврят с тях но като се качи човек който знае какво прави си им прави страшни ластици.Затова който е сподобри умения мисля че ще спечели а ако предположим че водачите са равностойни по леката кола би трябвало да победи но не с голяма преднина.Това си е лично мое мнение.
    Всяка права драг;Всеки завой дрифт.

Коментар

какво ще кажете наи на края да се съберете и да пробвате колите но и Зад Мониторния Плъх sUkI да е тан да го видим колко много вари ТОВа прочуто Наи Бързо Браво в Пловдив... не че нещо лично брат..... ама прекаляваш с хвалбите.. хора които са с 300 коня си малчат ти тВоето Браво..................................Евала ти добре си го напраил ама стига вече.....1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани. Модераторски екип на fiat-bg.org
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Най-важна си остава гарнитурата между волана и седалката , ако тя е добра и знае какво прави ,все пак бравото ще бие , по леко е , и повече к.с.
        Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

d0b0 написа:
          какво ще кажете наи на края да се съберете и да пробвате колите но и Зад Мониторния Плъх sUkI да е тан да го видим колко много вари ТОВа прочуто Наи Бързо Браво в Пловдив... не че нещо лично брат..... ама прекаляваш с хвалбите.. хора които са с 300 коня си малчат ти тВоето Браво..................................Евала ти добре си го напраил ама стига вече.....
          "Мониторен плъх" ша викаш на някой друг хлапако...Мери си приказките ако обичаш да си нямаш проблеми,не се шегувам А , колко върви Бравото?Върви на 1 кола и половина зад купе 16в турбо с чип.Ако щеш вярвай Над 20 човека имаше на гонката И пак те предупреждавам да внимаваш с приказките!Хайде запази добрия тон!Модераторски екип на fiat-bg.org

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
            d0b0 написа:
            какво ще кажете наи на края да се съберете и да пробвате колите но и Зад Мониторния Плъх sUkI да е тан да го видим колко много вари ТОВа прочуто Наи Бързо Браво в Пловдив... не че нещо лично брат..... ама прекаляваш с хвалбите.. хора които са с 300 коня си малчат ти тВоето Браво..................................Евала ти добре си го напраил ама стига вече.....
            "Мониторен плъх" ша викаш на някой друг хлапако...Мери си приказките ако обичаш да си нямаш проблеми,не се шегувам А , колко върви Бравото?Върви на 1 кола и половина зад купе 16в турбо с чип.Ако щеш вярвай Над 20 човека имаше на гонката И пак те предупреждавам да внимаваш с приказките!Хайде запази добрия тон!Модераторски екип на fiat-bg.org
            мноо си надъхан брат
            fiat bravo 1.6 16v gt
            fiat marea 1.9 8v jtd
            fiat punto 1.7 td
            fiat marea 1.6 16v

Коментар

дфць

неизчетах всичко до сега ... но аз имах браво хгт до скоро което смея да твардя беше в много добро састояние 147 коня ... имах и гонка с купе 20.20в и аз определено сам по-добар и опитен шофиор от момчето с купето ... направих по-добър старт и на 400метра бях отзад с около 1 кола ... момчето каза че колата му е 161 коня ... незнам дали е имал чип или просто незнаеше колко коня му е колата ... но ме победи ...
              Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+

Коментар

Това стана като се замерих с Браво 20в http://www.vbox7.com/play:8c23dac8 http://www.vbox7.com/play:8c23dac8 Имам доста стартове и според мене не се гледа само кои колко тежи и да провериш кои за колко ускорява до 100 км.Има мнооого други критерии които според МЕН са много по важни! Успех с гонките
                [URL=http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=viu1250518520f.jpg

Коментар

Купето винаги е по-бързо, ако щеш да го сравняваш с SL 65 AMG, Brabus Rocket и другите тромави кошници от тоя калибър
                  3.0CRD

Коментар

Хахахах нещо изопачваме маи :P Не може да срявняваш два дадени автомобила по определини критерии.Не съм казал че Купетата са вървежни ! Ама не може да кажете еи така Бравото варви повече от Купето или обратното Понеже примерно някои видял че на еди кои си колата била незнам си коя кола.От Браво до Браво има разлика както и при купетата Това имам впредвид колеги да не се убидете нещо
                    [URL=http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=viu1250518520f.jpg

Коментар

БАТЕ С ЛАДА ШЕ ВИ БИЕМ СИЧКИТЕ ГОЛЕМИ РИЦАРИ СТЕ
                      leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                        БАТЕ С ЛАДА ШЕ ВИ БИЕМ СИЧКИТЕ ГОЛЕМИ РИЦАРИ СТЕ
                        Може и да ги биеш.С на Панчугата или Мичкин ладите.
                        Octavia RS
                        Evo 10-служебната играчка.

Коментар

[quote="sUkI"]
                          d0b0 написа:
                          "Мониторен плъх" ша викаш на някой друг хлапако...Мери си приказките ако обичаш да си нямаш проблеми,не се шегувам А , колко върви Бравото?Върви на 1 кола и половина зад купе 16в турбо с чип.Ако щеш вярвай Над 20 човека имаше на гонката И пак те предупреждавам да внимаваш с приказките!Suki,това с на Иван турбото ли беше,гонката?
                          FIAT COUPE CLUB BULGARIA №8 MICHELIN
                          ЛУДНИЦА http://www.vbox7.com/play:2596ce28

www.ItalAuto-bg.net

Коментар

Значи има значение тежеста на купето, колкото и леко да ви изглежда купето на бравото, това е една голяма измама и то GHT то !! фиат купе е с близо 200 кг по леко, за сметка на това бравото достига по голяма максимална скорост от 2.0 16, за 2.0 20 V купе незнам колко развиват но за 16 клапановия съм сигурен, че 210 и е на прекасвач, освен ако не са му сменяни скоростите!! имам си едно пред блока !Като каране: Бравото е глезотия сравнение с купето, много по приятно е за каране ! карам браво JTD и го сравнявам с фиат купе 2.0 16 !Годинките : ами купето са по старички и доста по амортезирани по тази логика, малко или много с годините материалите стареят! Една кола върви също страшно много когато мотора е износен !! така, че при старите двигатели вървенето е малко относително !Засечете и разхода на масло без изказвания: моята кола не го пита и да наливате минерално масло, дори чисто новите коли от завода харчат масло( при тях просто от смяна до смяна не се осеща)
                            мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

Бъркаш колега, Купе 16В тежи около 1250 кг докато ХГТ (155) тежи около 1200 кг, така че не виждам откъде ги виждаш тези 200 кг ралзика в полза на Купе-то

Коментар

Моето ХГТ тежи с мен 1360кг+газта.Аз съм към100кг-значи е прав колегата-1200кг.
                                Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Working...
                                X