Булдог, какво като е тъмно клипчето, нали ти казах, какво се случва в него Не се оправдавай и не отбивай темата, като не ти изнася - показах ти нагледно и има достатъчно свидетели, които да потвърдят резултата от гонката, в която "Bravo HGT" губи с две коли разлика от "Alfa 145 1.6" Същото "BravoHGT", както отново могат да потвърдят много хора, върви на бургия и очудващо за всички побеждава някои УЖ по-силни коли, та явно не е проблемно, а напротив - било е в силата си и въпреки това губи от 1.6 Със същата сила може и "Bravo"-то на Фена да е пипано, затова да дава такива времена - нали знаеш, че на чертата няма невъзможни неща
То нищо не се вижда, ама той ми казвал. Това как да си го обясня? Че си ги измисляш както ти е удобни или по друг начин? Като този дето е пуснал клип с Купе Турбо и Е36 320
Аз ти казах, че има свидетели на тая гонка - ти решаваш дали да вярваш В кръгчето е "Bravo HGT", а стрелката сочи "Alfa 145 1.6" - сам преценявай
И аз бях там, и аз си залагам главата, че си прав, но на Нено алфата е пипана, въпреки това съм сигурен, че и 1.8 145ца ще бие ХГТ!
Точно за това говорехме последно, като извъртяхме темата, че колата на колегата Фиат_Алфа_Фен дава по-добри времена от нормалното 1.6, та Булдог нещо не му се вярваше, че е възможно, а всъщност, какво пречи и "Bravo"-то на Фена да е пипнато (принципно говоря)
Никой не казал, че е заводска. Мотора е 2.3 с монтирано турбо. На момчето баща му е капитан на кораб. И му кара колите. И частите. иначе във варна има двама братя дето слагат турбини. а съм свидетел.
EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
То нищо не се вижда, ама той ми казвал. Това как да си го обясня? Че си ги измисляш както ти е удобни или по друг начин? Като този дето е пуснал клип с Купе Турбо и Е36 320
Този "оня" бях аз!И доколкото виждам клипа нито е тъмен и БМВ-то не е 320 понеже е М3, а то не е 2.0!Ти сам спомена за версията на Купе с 220 конски сили, а това е 20vT, не зная дали тази от клипа е такава, но резултата се вижда!И само не какво си измисля колегата, като вече няколко човека казват, че са били там и знаят какво е станало!Или аз си измислям нещо по клипа и Фиат-а пада от М3-ката с доста
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Абе бравото си е яка кола. Има много недостатъци, но за града става.Е по ми е добре с Алфичката, ама нея я пазя за десерт. Бих искал да карам ФИАТ купе турбо да видя как е. Има ли някой който е карал да се похвали?? Аз единственото турбо дето съм го карал е ХОНДА прелюд и Субару импреза и двете беше яко. Ама италиянското незнам как е...Поставил съм си за цел да разбера,поръчал съм на бащата ако намери да ми взема.
колега не че ми е работа ама ... хонда с турбо ...няма
Има, има. Във Варна едно момче Драго /може да прочетете в Хонда - форума/ ги прави тия работи. Има сериозни приятели в САЩ и достатъчно парички. Миналата година беше поръчал цял турбо кит за Civic V-tec 1.6, 163к.с. Като го монтираха се возих и честно казано беше доста страшничко в тази колица над 200 к.с. под капака.
Kаде се загуби бе колега?? Прав си. Във варна има сивик ама има и прелюд.Прелюда излиза вечер щото е без номера акцизен е и момчето иска да го оправи докрай и тогава да го пусне.Айди на следващата среща да се скифаме и малко Фиат врътки
на мене пък ми се вижда доста тъпо ,да си сложил примерно на браво 1,6 ,двигател 2.3 от не знам какво си и да твърдиш после, че бравото ти било 1.6 ама много вървяло !!какъв е смисъла не знам
Kаде се загуби бе колега?? Прав си. Във варна има сивик ама има и прелюд.Прелюда излиза вечер щото е без номера акцизен е и момчето иска да го оправи докрай и тогава да го пусне.Айди на следващата среща да се скифаме и малко Фиат врътки
Споко, бях малко извън Варна, после малко зает и пропуснах две - три събирания. Живот и здрве на 27.01. ще се видим. А на пинчера не му се връзвай. Той е "леко" заядлив по принцип.
Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Споко, бях малко извън Варна, после малко зает и пропуснах две - три събирания. Живот и здрве на 27.01. ще се видим. А на пинчера не му се връзвай. Той е "леко" заядлив по принцип.
Ха ха рабрах вече, айде наистина живот и здраве на 27.01 ше пием по бира. Tomazo, Каде има такова браво бре??? Искам да го видя. Как е събрал такъв двигател в такава кола.
Коментар