korandomori написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT BRAVO 2.0 20V срещу FIAT COUPE 2.0 16V
Collapse
X
-
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
-
Re: о
Fiat_Alfa_Fen написа:Абе бравото си е яка кола. Има много недостатъци, но за града става.Е по ми е добре с Алфичката, ама нея я пазя за десерт. Бих искал да карам ФИАТ купе турбо да видя как е. Има ли някой който е карал да се похвали?? Аз единственото турбо дето съм го карал е ХОНДА прелюд и Субару импреза и двете беше яко. Ама италиянското незнам как е...Поставил съм си за цел да разбера,поръчал съм на бащата ако намери да ми взема.fiat coupe 1.8 16v
Коментар
-
Re: о
vlalov написа:Fiat_Alfa_Fen написа:Абе бравото си е яка кола. Има много недостатъци, но за града става.Е по ми е добре с Алфичката, ама нея я пазя за десерт. Бих искал да карам ФИАТ купе турбо да видя как е. Има ли някой който е карал да се похвали?? Аз единственото турбо дето съм го карал е ХОНДА прелюд и Субару импреза и двете беше яко. Ама италиянското незнам как е...Поставил съм си за цел да разбера,поръчал съм на бащата ако намери да ми взема.Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар