Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT BRAVO 2.0 20V срещу FIAT COUPE 2.0 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

korandomori написа:
    Да ти кажа купето с турбо е доста добре,и може да се пипне доста без да се отваря мотора!Аз затова си взех RS2!Исках фиат,но аудито случайно ми изпадна!
    Мда,сега чакаме да дойде чипа,а между другото мислим за кастъм изпускателен колектор че тоя оригиналния е едно много голямо недоразумение че чак се чудя как са го измислили Като я нагласим ще пиша как е Да поясня за тези които не са разбрали,че моята Дедра е с мотор от Фиат Купе 2.0 16 Турбо
    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Колекторите са наистина много важни!Аз съм си поръчал за фиата и ги чакам!И цяла генерация съм поръчал,надявам се да стане до месец!Исками си да видя как ще стане твоята машинка!
      Fiat Bravo 2.0 20v 154hp
      Audi 2.6 150hp
      Audi RS2 2.2turbo 360hp

Коментар

Re: о

Fiat_Alfa_Fen написа:
        Абе бравото си е яка кола. Има много недостатъци, но за града става.Е по ми е добре с Алфичката, ама нея я пазя за десерт. Бих искал да карам ФИАТ купе турбо да видя как е. Има ли някой който е карал да се похвали?? Аз единственото турбо дето съм го карал е ХОНДА прелюд и Субару импреза и двете беше яко. Ама италиянското незнам как е...Поставил съм си за цел да разбера,поръчал съм на бащата ако намери да ми взема.
        колега не че ми е работа ама ... хонда с турбо ...няма
        fiat coupe 1.8 16v

Коментар

Аз мисля,че може да има,ако някой си я е направил!Има всякакви ентусиасти!
          Fiat Bravo 2.0 20v 154hp
          Audi 2.6 150hp
          Audi RS2 2.2turbo 360hp

Коментар

на теория е така но на практика ...ще се смеят много във хонда форума
            fiat coupe 1.8 16v

Коментар

Аз не съм много запознат с хонда,затова не мога да съм обективен,но де да знам,защо не?!
              Fiat Bravo 2.0 20v 154hp
              Audi 2.6 150hp
              Audi RS2 2.2turbo 360hp

Коментар

Re: о

vlalov написа:
                Fiat_Alfa_Fen написа:
                Абе бравото си е яка кола. Има много недостатъци, но за града става.Е по ми е добре с Алфичката, ама нея я пазя за десерт. Бих искал да карам ФИАТ купе турбо да видя как е. Има ли някой който е карал да се похвали?? Аз единственото турбо дето съм го карал е ХОНДА прелюд и Субару импреза и двете беше яко. Ама италиянското незнам как е...Поставил съм си за цел да разбера,поръчал съм на бащата ако намери да ми взема.
                колега не че ми е работа ама ... хонда с турбо ...няма
                Има, има. Във Варна едно момче Драго /може да прочетете в Хонда - форума/ ги прави тия работи. Има сериозни приятели в САЩ и достатъчно парички. Миналата година беше поръчал цял турбо кит за Civic V-tec 1.6, 163к.с. Като го монтираха се возих и честно казано беше доста страшничко в тази колица над 200 к.с. под капака.
                Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

Има в София една турбинова!Таипер от по старите!Виждам я доста често там,където работя!
                  Fiat Bravo 2.0 20v 154hp
                  Audi 2.6 150hp
                  Audi RS2 2.2turbo 360hp

Коментар

в интерес на истината в българия са 5 или 6 хонди с турбина ...слагана допълнително в БГ . тва сериозно ли е според вас .и имах предвид по-горе че фабрично японците изключват вариант с турбо .те затова клатят до 10к оборота
                    fiat coupe 1.8 16v

Коментар

Тази,която аз знам е правена в завода на хонда 100%!Таткото на тоя пич е много напред с нащата и му даде пари затова!И съм я виждал как вярви,наистина е доста добре!
                      Fiat Bravo 2.0 20v 154hp
                      Audi 2.6 150hp
                      Audi RS2 2.2turbo 360hp

Коментар

сток турбо хонда=голям топъл и ефтин сладолед НЯМА
                        fiat coupe 1.8 16v

Коментар

Гледай,тя н е еправена заводски така,но е върната пак там и е направена!И в това съм сигурен 1000%!И пак казвам,че не са ми слабост и не знам много за марката!
                          Fiat Bravo 2.0 20v 154hp
                          Audi 2.6 150hp
                          Audi RS2 2.2turbo 360hp

Коментар

имам комшия с лада с турбо правена в завода на лада - тва кво е лада ли е според тебе
                            fiat coupe 1.8 16v

Коментар

Ами защо да не е ?Ладата си е лада!
                              Fiat Bravo 2.0 20v 154hp
                              Audi 2.6 150hp
                              Audi RS2 2.2turbo 360hp

Коментар

ти ако сложиш еблема от мерц на трабант тва мерц ли е щото на ладата само емблемата и е от лада има две три теми тука лудо утопични и фантастични - аре и тая да не става такава ма то както ви е кеф
                                fiat coupe 1.8 16v

Коментар

Working...
                                X