SIII, намери си противник и им покажи, че пунтото върви повече Разликата в конете не е малка, но в килограмите също
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto HGT vs Bravo HGT
Collapse
X
-
Mescalin написа:Зарков говориш така все едно съм ти отказвал , а истината е че ти никога не си предлагал лично на мен да се пускаме . Иначе до сега не съм отказвал на никой дори да знам че 100% ще падна. Казвай къде кога и ако ми е удобно идвам и се пускаме . Иначе това че си с 200 кг по-лек не трябва толкова да те радва. Защо ли ? Защото , както може би си видял във френския сайт съотношението кг/Конска сила е мааалко по-кофти на твойто ХГТ от колкото на мойто П.С за първи път чувам че по-новото ХГТ е 154 коня.Все пак и на самия калник си пише 155. Пък и по непотвърдени данни върви по слабо от 147-цата>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
Интересно спорче....в youtube-to имаше гонка на пунто хгт и мареа 2.0 ама атмосферка май беше не турбото(че тия по бразилия са луднали на мареа турбо) пунтото добре дръпна и мареа-та се отказа..Но и мареа-та е по тежка от браво...Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
С пунтото на Италфеста съм правил 16.1 а на Божура 16Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:С пунтото на Италфеста съм правил 16.1 а на Божура 16Punto HGT - total
Punto 1.2 16v Sporting - total
Punto 1.2 - alive
Toyota celica t23
Коментар
-
Mescalin написа:Зарков говориш така все едно съм ти отказвал , а истината е че ти никога не си предлагал лично на мен да се пускаме . Иначе до сега не съм отказвал на никой дори да знам че 100% ще падна. Казвай къде кога и ако ми е удобно идвам и се пускаме . Иначе това че си с 200 кг по-лек не трябва толкова да те радва. Защо ли ? Защото , както може би си видял във френския сайт съотношението кг/Конска сила е мааалко по-кофти на твойто ХГТ от колкото на мойто П.С за първи път чувам че по-новото ХГТ е 154 коня.Все пак и на самия калник си пише 155. Пък и по непотвърдени данни върви по слабо от 147-цатаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:Mescalin написа:Зарков говориш така все едно съм ти отказвал , а истината е че ти никога не си предлагал лично на мен да се пускаме . Иначе до сега не съм отказвал на никой дори да знам че 100% ще падна. Казвай къде кога и ако ми е удобно идвам и се пускаме . Иначе това че си с 200 кг по-лек не трябва толкова да те радва. Защо ли ? Защото , както може би си видял във френския сайт съотношението кг/Конска сила е мааалко по-кофти на твойто ХГТ от колкото на мойто П.С за първи път чувам че по-новото ХГТ е 154 коня.Все пак и на самия калник си пише 155. Пък и по непотвърдени данни върви по слабо от 147-цатаFiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
-
Mescalin написа:Grisha написа:Mescalin написа:Зарков говориш така все едно съм ти отказвал , а истината е че ти никога не си предлагал лично на мен да се пускаме . Иначе до сега не съм отказвал на никой дори да знам че 100% ще падна. Казвай къде кога и ако ми е удобно идвам и се пускаме . Иначе това че си с 200 кг по-лек не трябва толкова да те радва. Защо ли ? Защото , както може би си видял във френския сайт съотношението кг/Конска сила е мааалко по-кофти на твойто ХГТ от колкото на мойто П.С за първи път чувам че по-новото ХГТ е 154 коня.Все пак и на самия калник си пише 155. Пък и по непотвърдени данни върви по слабо от 147-цатаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар