Ia mi kajete vseki 4etvartak li se sabirate v peoples
Първо да ти кажа, че форума си има ПРАВИЛА и те трябва да се спазват - Редактирай си постовете и ги направи на кирилица, все пак сме Българи. Има и бутон "Редактирай" и не е нужно да пускаш 3 мнения едно след друго, след като можеш да промениш първото "СРЕЩИ В СОФИЯ: ВСЕКИ ЧЕТВЪТЪК от 19.00 ч.-"Peoples" " - мисля, че това ще отговори на въпроса ти, освен ако софиянци не са променили нещо ... ето ти и линк към чата за срещите им: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...&start=300Не съм модератор, но повярвай, те ще са много назлобени, в сравнение с нормалния тон, с който ти го казвам Ся да не ме предупредите за бан, че съм ви обидил нещо, нищо лично :D
Понеже не ми се обяснява, защото ако започна да обяснявам, вие пък ще започнете да коментирате и да ми задавате въпроси, само ще ви покажа как изглежда класирането 1. Bravo HGT 154к.с.2. Punto HGT3. Bravo HGT 147к.с.П.П.От личен опит говоря
право ви дума човеко!
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар