По книжките пунтото е по пързо от 0-100км. Навийте Маскалин да се драпнем и ще видим кое е по бързо. Той е с браво аз съм с пунто. Има много мнения по въпроса, но мисля че до сега никой не ги е бягал двете колици! Бравото е 147 коня доколкото знам! И естествено според мен пунтото е по бързо дори и аз да не мога да победя Маскалин!
И двете са ХГТ! Това са данни че бил по мощен и т.н. Макс скорост на пунтото 204?!?!?!? Аз съм дигал повече!!! Пунтото е с 200 и няколко кила по леко и пак гледам по саитовете Бравото не е ли 147 коня? Те го пищат 154-6!
И двете са ХГТ! Това са данни че бил по мощен и т.н. Макс скорост на пунтото 204?!?!?!? Аз съм дигал повече!!! Пунтото е с 200 и няколко кила по леко и пак гледам по саитовете Бравото не е ли 147 коня? Те го пищат 154-6!
147 е
НЕ е вярно!2.0 HGT 20V (154 Hp) от 1998 - .....2.0 HGT 20V (182.AD) (147 Hp) от 1995 - 1998
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Зарко, на 2.0 HGT 20V (154 Hp) - максималната скорост е 213км/ч.А на 2.0 HGT 20V (182.AD) (147 Hp) - максималната скорост е 210км/ч.Нормално е 5-така да е с по-голяма макс. скорост, все пак има още един цилиндър
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
не твърдя ,че данните от сайта са напълно достоверни но се изчисляват по формула и въпреки всичко данните са прекалено близки,всичко ще се реши на пистата ,но аз си мисля че пунтото ще вземе старта но след 250-300 метра бравото ще го догони и вероятно ще вземе 400стотинте метраВ сайта съм пуснал гонката с 154-5 коня браво ,да защото има 2 такива 147 и 154-5 някаде го пишат 154 другаде 155 само колегите с такъв двигател ще потвърдят колко точно е .Ако някои ще ги тества моля сминайте колеги ,че и тези които не сме на място да се порадваме .
Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Зарков говориш така все едно съм ти отказвал , а истината е че ти никога не си предлагал лично на мен да се пускаме . Иначе до сега не съм отказвал на никой дори да знам че 100% ще падна. Казвай къде кога и ако ми е удобно идвам и се пускаме . Иначе това че си с 200 кг по-лек не трябва толкова да те радва. Защо ли ? Защото , както може би си видял във френския сайт съотношението кг/Конска сила е мааалко по-кофти на твойто ХГТ от колкото на мойто П.С за първи път чувам че по-новото ХГТ е 154 коня.Все пак и на самия калник си пише 155. Пък и по непотвърдени данни върви по слабо от 147-цата
Зарков говориш така все едно съм ти отказвал , а истината е че ти никога не си предлагал лично на мен да се пускаме . Иначе до сега не съм отказвал на никой дори да знам че 100% ще падна. Казвай къде кога и ако ми е удобно идвам и се пускаме . Иначе това че си с 200 кг по-лек не трябва толкова да те радва. Защо ли ? Защото , както може би си видял във френския сайт съотношението кг/Конска сила е мааалко по-кофти на твойто ХГТ от колкото на мойто П.С за първи път чувам че по-новото ХГТ е 154 коня.Все пак и на самия калник си пише 155. Пък и по непотвърдени данни върви по слабо от 147-цата
blagun не говорих по принцип , а на практика ... и казах " непътвърдени" смисъл така са ми казвали . Иначе вярвам си участвал и гледал достатъчно гонки за да знаеш че сухата статистика не е 100% вярна , особенно за коли на по 8-10 години
blagun не говорих по принцип , а на практика ... и казах " непътвърдени" смисъл така са ми казвали . Иначе вярвам си участвал и гледал достатъчно гонки за да знаеш че сухата статистика не е 100% вярна , особенно за коли на по 8-10 години
Така е Присъствал съм на гонка между двете, и 155 коньовото повече върви ,с малко де, но повече...
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар