по принцип не съм привърженик на гонките но от време на време бензина в мен кипва :D .онзи ден се прибирах към Пловдив когато зад мен се лепна един толкова близо че не можах да видя марката на колата му.реших да го дръпна но уви-онзи плътно зад мен.така до около 150-160 когато се сетих че съм с лепена гума и ме хвана шубето . намалих и онзи си ме мина с лекота.та се чудя толкова ли са вървежни тези ситроени/беше Ксара/?не че бравото е най голямята бегачка ама до сега нямах добри впечатления относно Ситроен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво vs. Ситроен
Collapse
X
-
Ако ситроена е бил такъв http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2176.html не се изненадвай че те е скинал.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
vaskobravo написа:Не, беше си голяма 4-врата Ксара, ама знае ли човек кво има под капака
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Сега видях темата, понеже не си падам по гонките. Та искам да ви кажа за Ситроена, че върви доста прилично. Аз има Ксара само че е комби с 1.8 16V двигател и е 112 к.с. 0-100 ги прави за 11.2 - 11.5с. а до 180 км/ч не ускорява много по-бавно. Та мисълта ми бешеда не ги подценявате много.FIAT PUNTO 1.7 TD
CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE
Коментар
-
хехехе незнам хора аз карам фиаче браво 1.6 16 в ами да ви кажа чесно до сега съм се пускал с голф 4 в5 150 коня и го скъсах верно с много малко но факт е че съм го бил неможах да повярвам но на къса гонка пускал съм се с голф 3 2.0 гти 115 на къса и на мгистралта го мачкам с ситроен гт 1.4 и с него на равно с мерцедес е 220 2.2 цди на него на задната броня му стоя с бмв 325 тдс днеска се пуснах и го бих с страпно много а колата ми гори много към 12 13 градскко а варви като ненормална според вас нормално ли е за браво това да гори толкова и да варви толкова нишо не съм му пипал по двигателя
Коментар
-
Xsara VTS е най-мощния двигател на ксарата и е доста вървежна, заразлика от бензиновата турбо версия на Ксантия. Хем е с турбо, хем 147 коня и пак е като куц кон.... Виж пробвай се със Саксо VTS да ти скъса шортитеwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар